slm kızlar....
napıyonuz bakem???
hoşgeldin lamecim napalım çalışmaya çalışıyorum...
olur ınş hayrlısıylaa kazanırsın cok cok puanlarla
cnm sıkkın laa bugun bızımde iş yok
bu ay hıc ıyı geçmedı
çık bakalım birsennn....
mbluee sıkma canını ben 4 yıllık bitirdimde noldu hiçbiişe yaramıyo..yawaş yawaş bitirisin yaşın daha minicik :))
böcüş nan kurudumu işler???
sanada hayıırlı cumalar canım nerelerdesinnnn. yeni işin hayırlı olsun inşallah =) ben daha yenı sormuştum sende hep aklımızdasınHayırlı cumalar kızlar
Patronlar burada yoğunum ama eşimin pcsi yanımda yine bugün bi bakiiim sizler napiyosunuz dedim
Hep aklımdasınız
hoşbulduk canım işe başladım çalışıyorum yoğunluk var herşey yolunda şükürler olsun
belimin ağrısı eskisi gibi yok çok yorulduğum zaman ağrı oluyor ama geçiyor
yani sağlığım iyiydi çok şükür ama geçen pazardan beri hastayım bugün toparlandım biraz biraz
hem sinüzit hem faranjit oldum antibiyotiklerle ilaçlarla ayakta duruyordum
bi de üstüne hastalandım bu hafta berbattı anlayacağınız
hoşgeldin lamecim napalım çalışmaya çalışıyorum...
hoşbulduk canım işe başladım çalışıyorum yoğunluk var herşey yolunda şükürler olsun
belimin ağrısı eskisi gibi yok çok yorulduğum zaman ağrı oluyor ama geçiyor
yani sağlığım iyiydi çok şükür ama geçen pazardan beri hastayım bugün toparlandım biraz biraz
hem sinüzit hem faranjit oldum antibiyotiklerle ilaçlarla ayakta duruyordum
bi de üstüne hastalandım bu hafta berbattı anlayacağınız
hani ben!
Biri beni mi çağırdı geldim bacım geldim
slm kızlar....
napıyonuz bakem???
böcüğüm sağolasın azın bal yesın
açılır işler cnm artık yaz geliyoyar inş. iyi olur senı patron hala iyi melek gibi demi
sağolaısn balım inşallh bitiririm yaşım ufak ama şimdiye bitirmiş olmam lazımdı. iş kariyerımı etkilioben bankada çalışmak istiyorum yada kurumsal bir firmada böle işçilerle uğraşmak bnei çok yıpratıyor.
sanada hayıırlı cumalar canım nerelerdesinnnn. yeni işin hayırlı olsun inşallah =) ben daha yenı sormuştum sende hep aklımızdasın
çok geçmiş olsun pasaklım acil şifaalar diliyorum . aman dikkat et boğazlarına acil şifalar .
birsens oda güzel be cnm ben çalışmaıyomda boynum karnım her yanıom ağrıo =(
gidiyimde az çalışım işlerimi toprlım öpüyom hepinzi kokulu kokulu
kızlar merhaba geçen cumartesidn beri zor günler geçirdim kızım kuzeniyle oynarken kolunun üstüne düştü hemen doktoragittik rontgen falan omzunda küçük bi kırık meydana gelmiş askıya aldılar 3 hafta kalıcak dediler ama küçük çocuk askıya alınca bastı feryatı çıkarın istemiyorum diye tabi o biyandan ben biyandan ağlıyoruz annem babm çok kötü oldu neyse anlattık yaramazlık yaptın doktor taktı falan dedik bi kolu geride duruyo bayağı anladı yaramazlık yaptığının farkında geceleri dönemiyo zaten uyku sorunumuz vardı dahada çoğaldı neyseki bi haftayı atlattık çok şükür bugun tekrar gittik kontrole kaynamış kemik çok şükür bi hafta daha kalıcak askıda allahıma binlerce şüküler ettim zaten çok pinpirikliyim kızım konusunda sakınan göze çöp batar misali bi hafta çoğunlukla evde geçirdim işe bi saat geldim gittim rabbim bütün çocukları korusun inşallah acılarını göstermesin kimseyi sınamasın evlat acısıyla ömrümden ömürler gitti valla
böcüş nan kurudumu işler???
böcüğüm sağolasın azın bal yesın
açılır işler cnm artık yaz geliyoyar inş. iyi olur senı patron hala iyi melek gibi demi
:
canım çok çok geçmişler olsun ay evlat bambaşka allaha şifasını versin kuzucum benim ya o nasıl dayansın o ağrıya ya valla çok kötü oldum cnm bide kırık çıkıktan çok korkarım ben.Allah herkein yavrusunu korusun inşallah.... tez zamanda iyileşir inşallah bebişin
ikracım.... canım çok ama çok geçmiş olsun....
gerçekten çok üzüldüm.... allah daha beterinden saklasın...
hele de küçük çocuklar için gerçekten zor...
ama neyseki tutmuş... gözün aydın canım...
kızlar merhaba geçen cumartesidn beri zor günler geçirdim kızım kuzeniyle oynarken kolunun üstüne düştü hemen doktoragittik rontgen falan omzunda küçük bi kırık meydana gelmiş askıya aldılar 3 hafta kalıcak dediler ama küçük çocuk askıya alınca bastı feryatı çıkarın istemiyorum diye tabi o biyandan ben biyandan ağlıyoruz annem babm çok kötü oldu neyse anlattık yaramazlık yaptın doktor taktı falan dedik bi kolu geride duruyo bayağı anladı yaramazlık yaptığının farkında geceleri dönemiyo zaten uyku sorunumuz vardı dahada çoğaldı neyseki bi haftayı atlattık çok şükür bugun tekrar gittik kontrole kaynamış kemik çok şükür bi hafta daha kalıcak askıda allahıma binlerce şüküler ettim zaten çok pinpirikliyim kızım konusunda sakınan göze çöp batar misali bi hafta çoğunlukla evde geçirdim işe bi saat geldim gittim rabbim bütün çocukları korusun inşallah acılarını göstermesin kimseyi sınamasın evlat acısıyla ömrümden ömürler gitti valla
çok büyük geçmiş olsun cnmmmm...Rabbim beterinden saklasın,
kıyamam ben yawruşuna....
geçmiş olsun cnm herşeyin yolunda olmasına sevindimmm
dikkat et sağlığınada....
ssende sendeeee
meloşşşşşşşşş
hoşgeldin sendeeeeeeeee
lamecimmmm cnmmmm
ben seni gelmicek diye söyledim ettim bugünn
süpris olduuuu
hee bende 10 senedir bankada yada devlet dairesinde çalışma hayali kuruyorum
bişi olduğu yok cnm sana bol şansss
balım..... mecburen geldim canım... istemeye istemeye((
kurudu:)
Allah bugunlerımızı aratmasın gene şükür
patron dıo normal bı dönem iş olmaz kımsecıklerde
:78:
ınş cnm
evt hala ıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?