Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

olur ınş hayrlısıylaa kazanırsın cok cok puanlarla

cnm sıkkın laa bugun bızımde iş yok
bu ay hıc ıyı geçmedı

böcüğüm sağolasın azın bal yesın

açılır işler cnm artık yaz geliyoyar inş. iyi olur senı patron hala iyi melek gibi demi

çık bakalım birsennn....

mbluee sıkma canını ben 4 yıllık bitirdimde noldu hiçbiişe yaramıyo..yawaş yawaş bitirisin yaşın daha minicik :))

böcüş nan kurudumu işler???

sağolaısn balım inşallh bitiririm yaşım ufak ama şimdiye bitirmiş olmam lazımdı. iş kariyerımı etkilio ben bankada çalışmak istiyorum yada kurumsal bir firmada böle işçilerle uğraşmak bnei çok yıpratıyor.

Hayırlı cumalar kızlar
Patronlar burada yoğunum ama eşimin pcsi yanımda yine bugün bi bakiiim sizler napiyosunuz dedim
Hep aklımdasınız
sanada hayıırlı cumalar canım nerelerdesinnnn. yeni işin hayırlı olsun inşallah =) ben daha yenı sormuştum sende hep aklımızdasın

çok geçmiş olsun pasaklım acil şifaalar diliyorum . aman dikkat et boğazlarına acil şifalar .

hoşgeldin lamecim napalım çalışmaya çalışıyorum...

birsens oda güzel be cnm ben çalışmaıyomda boynum karnım her yanıom ağrıo =(

gidiyimde az çalışım işlerimi toprlım öpüyom hepinzi kokulu kokulu

geçmiş olsun cnm herşeyin yolunda olmasına sevindimmm
dikkat et sağlığınada....

ssende sendeeee
meloşşşşşşşşş

Biri beni mi çağırdı geldim bacım geldim

hoşgeldin sendeeeeeeeee

slm kızlar....
napıyonuz bakem???

lamecimmmm cnmmmm
ben seni gelmicek diye söyledim ettim bugünn
süpris olduuuu

hee bende 10 senedir bankada yada devlet dairesinde çalışma hayali kuruyorum
bişi olduğu yok cnm sana bol şansss

kızlar merhaba geçen cumartesidn beri zor günler geçirdim kızım kuzeniyle oynarken kolunun üstüne düştü hemen doktoragittik rontgen falan omzunda küçük bi kırık meydana gelmiş askıya aldılar 3 hafta kalıcak dediler ama küçük çocuk askıya alınca bastı feryatı çıkarın istemiyorum diye tabi o biyandan ben biyandan ağlıyoruz annem babm çok kötü oldu neyse anlattık yaramazlık yaptın doktor taktı falan dedik bi kolu geride duruyo bayağı anladı yaramazlık yaptığının farkında geceleri dönemiyo zaten uyku sorunumuz vardı dahada çoğaldı neyseki bi haftayı atlattık çok şükür bugun tekrar gittik kontrole kaynamış kemik çok şükür bi hafta daha kalıcak askıda allahıma binlerce şüküler ettim zaten çok pinpirikliyim kızım konusunda sakınan göze çöp batar misali bi hafta çoğunlukla evde geçirdim işe bi saat geldim gittim rabbim bütün çocukları korusun inşallah acılarını göstermesin kimseyi sınamasın evlat acısıyla ömrümden ömürler gitti valla

canım çok çok geçmişler olsun ay evlat bambaşka allaha şifasını versin kuzucum benim ya o nasıl dayansın o ağrıya ya valla çok kötü oldum cnm bide kırık çıkıktan çok korkarım ben.Allah herkein yavrusunu korusun inşallah.... tez zamanda iyileşir inşallah bebişin

ikracım.... canım çok ama çok geçmiş olsun....
gerçekten çok üzüldüm.... allah daha beterinden saklasın...

hele de küçük çocuklar için gerçekten zor...
ama neyseki tutmuş... gözün aydın canım...

böcüş nan kurudumu işler???

kurudu:)
Allah bugunlerımızı aratmasın gene şükür
patron dıo normal bı dönem iş olmaz kımsecıklerde

böcüğüm sağolasın azın bal yesın

açılır işler cnm artık yaz geliyoyar inş. iyi olur senı patron hala iyi melek gibi demi
:

:78:
ınş cnm
evt hala ıyı

çok sağol canım aminnn ilk iki gün çok zordu ama atlattık çok şükür rabbim kimseye yaşatmasın inşallah

saol canım benim aminnnn çok zordu gerçekten boyle soğukalgınlığı giribe falan benzemiyo bide çok az hasta olur ikra alışıkda değiliz geçti çok şükür bi hafta kemiksuyu çorbalar sütler yoğurtlar yedirdim hep yanındaydım ilk iki gün kucağımda inmedii nazıda vardı atlattık çok şükür

çok büyük geçmiş olsun cnmmmm...Rabbim beterinden saklasın,
kıyamam ben yawruşuna....

Canım sorma ya 2 yılllık diplomam stjdayken elimde olsydı alıolardı işe ama sonra şans gülmedi şimdide çok iyi sayılmaz çalştım yer yanı yer iyide yaptığım iş pek sevilcek bi iş değill resmen odunlara laf anltmaya çlışyıorum buda bende stres yapıo yuzmu gözümü sivilce kapladı hep o yuzden 4 yıllık diplomam olursa bulabileceğim işler var büyüklerimin yardmıyla azmim ondan yani=) inş. sende daha iyisini bulursn cnm bnm

balım..... mecburen geldim canım... istemeye istemeye((

çok geçmiş olsunn iyleşmesine sevındım evlat işte azıcık canı yansa içi gider insanın . İnşallah dahada iyi olurr cn

kurudu:)
Allah bugunlerımızı aratmasın gene şükür
patron dıo normal bı dönem iş olmaz kımsecıklerde

:78:
ınş cnm
evt hala ıyı

Allah bozmasın hep iyi olsun inşallah=)

sağol mblue hemde nasıl canım yandı anlatamam ömrüden bi 10 yıl gitti 20 yılıda ikra 40 günlükken düşmüştü ozman gitti eşime diyorum çok ömrüm kalmadı bana ona göre davran diye :))

mbluee sağol cnm hayırlısı artık ben ümidi kestim ama sen daha yolun başındasın
kpss yide zorla belki ordan bişiler olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…