hayyyy ben bu internete......bağlanana kadar canım çıkıyor.....en iyisi kablo çekmek sanırım böyle çok zorlanıyoz.
giriyorum sonra net gidiyor.....bir de çıktım sanıyonuz sizde....
yaw bim'de deterjan var dı he miama yarın okul gezisi var miniatürk'e.....öğlen 15.00 gibi bitecek,o saate mümkün diil kalmaz....benim kocede o saate uyanık kalmaz ki pöffff bir şansımı deneyem ben hem koceden yana hem bim'den yana
selam lar canım ayy misafiri çok sverımde yorgunken pek çekilmez =) bence yanına börek ve salata olark bişiy yap cnm ksıır olabilir,pattaes saltası,makarna saltası vs. =)
hediyektuumu koyamadım buraya nasıl resim eklendiğini unuttum sordum cvp veren olmadı :95::95:
dün ben parfüm aldım lovely me yazıyor üzerinde deodorant ve parfümü var.kalmış kaldığı içinde 16.950 den 9.950 düşmüş çok hoş kokuyo bi tane daha aldım 4.950 shmpony mi ney odaha güzel kokuyo
brck nan gömü mü buldunuz
bittimi nan borçlar savurganlığı bırak bakemmm
brck nan gömü mü buldunuz
bittimi nan borçlar savurganlığı bırak bakemmm
yok kız ne borc bitmesiii
Allahmı söyletti ne yaptı
ya ben bime girince illa alıyorum bişiler tutamıyom kendimi
uygun geldi parfümler
ay bide hollanda bisküvisi var waafle mış o çok güzel hep alıyom ondan
yok kız ne borc bitmesiii
Allahmı söyletti ne yaptı
ya ben bime girince illa alıyorum bişiler tutamıyom kendimi
uygun geldi parfümler
ay bide hollanda bisküvisi var waafle mış o çok güzel hep alıyom ondan
bende kocaya geçen kızdım hepsi burdadan kendime parfüm aldım lolita lempect çok harika aslında pek alcak gibi değildim ama nispet olsun işte
canım bugünlerde hep tatlı yemek istiyor. kilo alıcam gene yaw.
öğlen yemekte ekler pasta vardı tadı hafif olmuş. hala canım tatlı yemek istiyor.
tatlıdan vazgeçip meyve yemem lazım.
Eki Görüntüle 186108
bak bal bu şişesi hoşuma gitti
Eki Görüntüle 186109
melodicim bu cnm bisküvi reyonunda
ada ve lamem kırgındım sadece ama dün akşam gönlümü aldıı.....
çalışmaktan bi türlü muhabbete dalamadım
acayip cnm kek istiyo...top kek alıcam sonunda ya...
dün ben parfüm aldım lovely me yazıyor üzerinde deodorant ve parfümü var.kalmış kaldığı içinde 16.950 den 9.950 düşmüş çok hoş kokuyo bi tane daha aldım 4.950 shmpony mi ney odaha güzel kokuyo
brckk benımde ihtyacım var gunlk kullanmk için parfume tam isimlerinş yaz bakem =) bide nerden aldın.mekan ?=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?