Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

mblue evt cnm cok ıyyı hıssedıyorum kenıdmı sanırım havadan
dün temızlık yaptım camları falan sıldım
markete gıttım öldüm bıttım ama güzeldı
sende heycan tavan yapıyy
kolay gelsın

kımın yeğenı olmuştu:44:unuttum
hayırlı olsun

selam kızlar, herkese iyi haftalar!
dün misafir telaşını atlattım, çok şükür canım anneciğim ikramları hazırladı. ben sadece hazırlayıp dağıttım.
ama dün evde kapalı kalmak sıktı beni. neyse bu pazara nasipse çıkarız.
evim temizlendi. annem camlarımı bile silmiş. dedim niye yoruyorsun kendini yağmur yağacak. çamaşır yıkadım bir sürü o kadarda ütüm var. yine akşamdan akşama yaparım. artık yemeğim hazır olacak akşamları.

sağol böcüğüm ben teyze oldum da darısı isteyen herkesin başına ooo herkes ne güzel camları silmiş benimkileri hala silemedim kızımla vakit geçirdim parka falan çıkardım yoksa yapıcaktım nasıl yapıcam kara kara düşünüyom valla

çok şanslısın valla ev temiz yemek hazır bol bol bebişle vakit geçirirsin artık ütüde hemen yapılır boşver zor olanlar bitmiş tatlış
annelerimiz ne kadar kıymetli bak ah canlarımız onlar dayanamz hem iş yaparlar hem bebişlere bakarlar allah onları başımızdan eksik etmesin inşallah

Son düzenleme:

anneler hep böle yaaAllah başımızdan eksık etmesın
benım camlara gelmıo yağmır hep temız kalıoşanslıyım
kocem yoktu sılem dedım baya parladı ama içim hala rahat değil 4 mak.çamasr yıkadım tüllerıde yıkıycaktımda vazgectım
neyse bu hafta yıkarım yavaş yavaş bahar temızlığı edem
hazıran gıbıde halıları vercem
benımde ütülerım var ama cok az kaldı 2 pantolon 1 gömlek
dün bahçeye serdım hemen kurudular nevresımlerım bıle ütülendı

ben 10 yaşımda teyze oldumtecrubelıyım baya hatta 3 yılda ya hala ya teyze oluyom
kasım ayındada ınş teyze olcam gene
ben boştum cnm kocem yktu cocum yok zaten sılıverdım

offff bütün yazdıklarım gitmiş.
annem varken daha rahatım. kv. sadece yemek bulaşık yapıyordu. ama annem dip bucak her yere giriyor.
allah başımızdan eksik etmesin.
ben oğlumun kıyafetlerini ütüledim. bizimkiler duruyor. akşam yavaş yavaş hallederim.
nan böcük hava atma. bende önceden ütülerimi bitiriyordum.

heeee bende merkez yeni cuma'dayım.

çok güzzel
ay trabzon bir başkadır canım güzel memleketimiz milliyetçi insansever misafirperver değerlerine sahip...... yurdumun her yeri güzel ama orası bambaşka giden bir daha gitmek ister.aslında orada yaşamak isterdim

oohh keyfe bak.şaka bi yanada valla imreniyorum böyle annesi kayınvalidesi yardım edenlere.maşşallah.gerçi benim anacımda gelebilse yada yakın olsa yapardı.olsun canları sağolsun ne yapalım.

bunları ben desem kendi memleketi tabiki böyle dicek derler.ama senden duymak çok güzel.bazıları çok tutucu falan diyorda diyorum bunu diyenler uzun sokakta hiç gezmemişler herhalde. sen şimdi nerdesin birsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…