Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

haftasonu hava ne güzeldi gittiğim şehirde de...ohhh..

gezdikte gezdik :))

ev işleri bizi bekliyor akaşama olsun :) öğlen gittim çamaşır attım akşamada kuruturum ,kalan işleri hallederim..yemeğimde var şükür...

bunları ben desem kendi memleketi tabiki böyle dicek derler.ama senden duymak çok güzel.bazıları çok tutucu falan diyorda diyorum bunu diyenler uzun sokakta hiç gezmemişler herhalde. sen şimdi nerdesin birsen.

hayır tutucu falan değil sadece anane ve değerlerine sahip bir memleket .bencede uzun sokak boztepe ganita of offfff daha ne diyeyim
canım ben ist beylikdüzünde oturuyorum

patikim ya ne güzel iş niyetine geziyon valla iş güç yapılır çocuk yok ayağına dolanmıyo yaparsın

hayır tutucu falan değil sadece anane ve değerlerine sahip bir memleket .bencede uzun sokak boztepe ganita of offfff daha ne diyeyim
canım ben ist beylikdüzünde oturuyorum

evet bencede öyle.değerlerine sahip çıkan bir yer.ve bencede çoookk güzel ve sevimli bir şehir.gelirseniz bu sene görüşürz inş.

ooohhh at havanı att.benide dün yemeğe götürdü eşim(tabi anneside bizleydi) nee olmuuşş.

patik hoş geldin. oh sefan olsun. darısı benim başıma yazı iple çekiyorum. bende inşallah kv. yanına gitcem.
yeni gelen kızlar hoşgeldiniz!

evet bencede öyle.değerlerine sahip çıkan bir yer.ve bencede çoookk güzel ve sevimli bir şehir.gelirseniz bu sene görüşürz inş.

inşallah canım bu sene eşim gelicek de benim belli değil ama 1 haftada olsa napıp yapıp gelmk istiyorum
kocemi yalnız göndermekten değil orayı özledim yaniiiii (herikiside yalan) inşallah gelirsem görüşürüz neden olmasın tatlım

kızlar yaşadığı şehirden sıkılan var mı? ben sevmiyorum izmir'i
burada ilişkiler çok soğuk. çıkarcılık yerde var belki ama insan ilişkileri hep çıkar üzerine kurulmuş. herkes karşısındaki ile işi bitince bir daha yüzüne bakmıyor.
küçük yerler daha farklı ben böyle düşünüşüyorum.

melodi ben ufak yerleri sevmiyorum ,çok fazla dedikodu dönüyor..

herkes birbirini tanıyor saçma sapan merak ediyor..oraya mı gitmiş bunu mu almış yapmış felan...

büyükşehir daha iyi bence..

bir izmirde bi arkadaşım var oda böyle diyor.

birseen sen pasaklıminiktanrıçayı tanıyormusun, o da senin bulunduğun bölgede oturuyorda ...

canım ben tanımıyorum kk.ya 2009 da abone oldum ama bebeğim olduğu için pek girmiyodum öle yani canım yeniyim ben tanışırız inşallah

canım bende melodiye katılıyorum aslında daha sıcak ve samimi oluyor küçük şehirler ama şehirden şehire değişiyor az önce nevgüle yazdıklarımda şunu demek istedin trabzon süper yaşanılacak bi şehir

melodiiiii benimde çok samimi bir arkadaşım izmire gelin gitti oda öle diyor eşi izmirli ama eşinden başka kimseyi sevmiyor çok soğuk insanlar diyor

daha 1.5 sene oldu alışamadım diyor

çalışıyorum kızlarrrr...
benim izmirde teyzem oturuyoooo
ama izmirli değller aslen sıcacıklar :)))

patik garusu gördün nihayet bal diye biri var yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…