bunları ben desem kendi memleketi tabiki böyle dicek derler.ama senden duymak çok güzel.bazıları çok tutucu falan diyorda diyorum bunu diyenler uzun sokakta hiç gezmemişler herhalde.sen şimdi nerdesin birsen.
haftasonu hava ne güzeldi gittiğim şehirde de...ohhh..
gezdikte gezdik :))
ev işleri bizi bekliyor akaşama olsun :) öğlen gittim çamaşır attım akşamada kuruturum ,kalan işleri hallederim..yemeğimde var şükür...
hayır tutucu falan değil sadece anane ve değerlerine sahip bir memleket .bencede uzun sokak boztepe ganita of offfff daha ne diyeyim
canım ben ist beylikdüzünde oturuyorum
haftasonu hava ne güzeldi gittiğim şehirde de...ohhh..
gezdikte gezdik :))
ev işleri bizi bekliyor akaşama olsun :) öğlen gittim çamaşır attım akşamada kuruturum ,kalan işleri hallederim..yemeğimde var şükür...
evet bencede öyle.değerlerine sahip çıkan bir yer.ve bencede çoookk güzel ve sevimli bir şehir.gelirseniz bu sene görüşürz inş.
canım k.v nerdeki ben sana yakın zannediyodumpatik hoş geldin. oh sefan olsun. darısı benim başıma yazı iple çekiyorum. bende inşallah kv. yanına gitcem.
yeni gelen kızlar hoşgeldiniz!
ooohhh at havanı att.benide dün yemeğe götürdü eşim(tabi anneside bizleydi) nee olmuuşş.
kızlar yaşadığı şehirden sıkılan var mı? ben sevmiyorum izmir'i
burada ilişkiler çok soğuk. çıkarcılık yerde var belki ama insan ilişkileri hep çıkar üzerine kurulmuş. herkes karşısındaki ile işi bitince bir daha yüzüne bakmıyor.
küçük yerler daha farklı ben böyle düşünüşüyorum.
birseen sen pasaklıminiktanrıçayı tanıyormusun, o da senin bulunduğun bölgede oturuyorda ...
nörüyonuz kızlar???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?