Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

keşke bende ctesı çalışmasam
daha ne ısterımkısüper bişi bıkez çalışmadım yılbaşıydı
gün btmedı valla

daha saat 1

ben yıllardır çalışıyom ctesılerı
çalışılmayan bı iş bulamadım
cok şanslılar ctesı çalışmayanlar

naber kısssssss böcük.
ben önceden cumartesi yada pazar çalıştığımda haftaiçi iznimi alırdım.
ama şimdi ancak biriktirip yazın alıyorum.
millet 2 gün tatil ben 1 gün.
millet süt izniyle 3 gün tatil yapar ben yapamam.
ben ne şanssızım bu konuda yaw!:84::84::84:

slm adacım naber

slm...şekerim görmedim pardon....
iyidir kocemi bekliyorum,bugün akşam 17:00-21:00 çalışacak....1 saat sonra evde olur....
ben de çamaşır yıkadım,durdu şimdi onu asacağım....
yarın hava 19 derece olacakmış İst.da koceyle gezme planları kuruyorum
sen ne yapıyorsun
yaz sen okurum
şimdi gidem çamaşırı asam...kırışmasın kalıpta...

bende bugün kızkardeşim doğum yaptı demiştim ona gittim oda zor durumda kızın sütü var maşallah bebek 2 gündür emmeyi reddediyor biberonla sağıp veriyor öle yani sonra ordan çıktım kızımı parka götürdüm arkadaşım ve kızımdan 6 ay büyük oğlu var onunla parkta bayağı eğlendik.saat yedi de eve geldik yemek falan derken normalde c.tesi işlerimi hallederdim bugün bişe yapmadım fazla zaten hafta içi akşamları sık sık evi temizlediğim için pek temiz ev bi derleyip toplayıp çamaşır ascam bende yarında kızım vekocacımla gezicez yani bugün eşim ve ben fiili takıldık.yarın beraber cnm öle çocuk olunca hep onu düşünüyoz yani..

Allah analı babalı büyütsün tatlım....ne güzel mis kokuludur o şimdi....
ohhhh yavrunlada keyif yapmışsın....
yarına da keyifli bir gün diliyorum....
çamaşırımı astım....kocem yemek değilde aperatif birşeyler istedi....
ben de patlıcan doğramıştım,kıyma çıkarmıştım....
dedim köfte yapayım,yanına da patlıcanı kızartırım olur biter....gelmesine yarım saat kaldı,birazdan onları yapmaya başlayacağım....

saol canım benim sanada kolay gelsin mutlu bir pazar diliyorum tatlım

valla adacım yemek değilde aperatif şeyler beni daha çok düşündürür ne yapsam diye güzel bir menü olmuş

günaydınlar herkese =)

güzel vede huzurlu bir gün diliyorum

=) böcüğüm bende keyifler süper =) çok şükür Rabbime sanırım evlilik yıl dönümümüz olmasının heycanıda var üzerimde dün anneciğimin evlilik yıldönümümüz için aldığı avizeleri taktırdım heryer battı sağı solu sil süpür uğraştım .akşamınada heraya gittik.film izledik benim dieti hiç ettik =) gece 23:30da evdeydık geldim evlilik yüzğümü aradım =) 00:30da yattım. valla ktuumla pek ilgilenemedim o tam hazır değil ama funda ablanın cd aldım =) arşivimize koydum . orda bulsun akşam =) anneciğimde şimdi evde yemek hazırlıyor balonlarımı şişiriyor=) akşam kocişimle romantık bir yemek yicemm =) çok hoş olucak inşallah. birde bir yazıyazcam =) kalplerimde hazır

sizler nasılsınz kızlar

mblue
teşekkür ederim iyiyim cnm okudum içim açıldı valla ne bu heyecan yavvvv hazırlıklar tam gaz
nice mutlu huzurlu seneler inşallah tatlım güzel bir gece geçecek galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…