kızlarr ben geldimmmmm...
çıkmam lazım hemen
patik ne sordun cnm sen görmedim sanırımmmmm
bugün işden çıkabilirimmmmm... görüşemezsek hakkınızı helal edin.......
sizi seviyorum.....
Sağ ol bebiş .
O makinadan h buradada gördüm ben tatlış orayada bakabilirsin geçen incelerken, Ballışeker sen kullandın mı dikiş makinasından ? Bide bişi daha soracağım hani geçen kayınvalidene süpürge aldınya nasıl çıktı kız çekiş gücü iyi mi ?
kızlarr ben geldimmmmm...
çıkmam lazım hemen
patik ne sordun cnm sen görmedim sanırımmmmm
bugün işden çıkabilirimmmmm... görüşemezsek hakkınızı helal edin.......
sizi seviyorum.....
evınde patron değil misn hacı:82:
benım evım olursa ınş ılk hayalım anne olmak
ay yok hayatta tek isteyeceğim patron olmak o kadar ödeme o kadar çalışanla uğraşmak bi patronla uğraşmaktan kolay olamaz herahalde
yada benim patronlarım hep iyi oldu
allah herkese ne istiosa nasib etsin ama morali bozuk değildi sesi gayet iyiydi merak etmeyin haber alırsam haber veririm hemen
kelebek üzüldüm cnm umarım hallolur bu sorun
bal senin fakir uzundu demi borularıda var?
memnunmusun anneme alıcaz
selam kızlar
balcım annemdede kullanıyoruz güzel ama o fiyatamı aldın en son realde 65 görmüştüm ben
böcüğüm bende göruom sende anne olma potansıyeli varhayırlsııyla olur inşallah benım en az 3 yıl var kahve içtim zift gibim hayla esnıom yaw afferım abna ne temmbbel garuyum ben yaw
uzun borulusunu kendime almıştım borusuzunu anneme...
borulusunu alma derim emanet gibi duruyo borular boşa para verme ekstradan...kullanışlı depğil yani..
borusuz olanı al cnm çekim gücü filan aynı...
cnm senin gördüğün tek çıbık olandır,set değildir o yani.....araştırdım ben en ucuzunu aldım 87 tl ye geldi bana...
evimin patronu olmak mı ben çalışmadan yapamam ki..
yok öle çalışanım olmıcık kızlar..
kendi tükkanımda kendim çalışıcım..emek veriyoz o kaa gelecekteki işimide yapıyom şincilerde
anlayanlar verdır
keleboşum özel mesaj attım gelmedi mi kuşum yaaa...
ben mi almışım kvalideye süpürge ne zmanp yavrucum karıştırdın sen..
bakıcam topiklere öle alcam zati..araştırıcım..bilmiyom kullanmayı öğrencem
O süpürge süper Balcım bendede Fakirin bi modeli var ama dandik çıktı her seferinde deli ediyor bozulsun seçenekelrimde Rct144yok cnm ben pek beceremem öle dikiş mikiş beni bozar...:)
o süpürge iyi cnm denedim çekiş gücü filan gayet iyi ama kendine alcaksan fakir rct 144 almıştım ben kendime o daha iyi ama fiyat 2 katı...
teşekkür ederim balcımm
benim şarjlıya nazar değdi yaa çekimi hala iyide ucundaki fırçası bozuldu.
cam kırılmıştı eşim cam çekince onla bozuldu
canım yok bu şekildeydi ama arada kampanyalar oluyo belki o yüzden ucuzdur güe güle kullansın anneciğin
evimin patronu olmak mı ben çalışmadan yapamam ki..
yok öle çalışanım olmıcık kızlar..
kendi tükkanımda kendim çalışıcım..emek veriyoz o kaa gelecekteki işimide yapıyom şincilerde
anlayanlar verdır
keleboşum özel mesaj attım gelmedi mi kuşum yaaa...
geçen gün oyüzden sordum patiğim iş ne diye ana hani iş için şehirdışına falan gidiyon ya muhasebeci napsın iş gezisinda yaniiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?