patikçim yaa onunda tadı olmaz gibi geliyor bana yağsız tuzsuz
ama yağsız seviyosan güzeldir
patikçim yaa onunda tadı olmaz gibi geliyor bana yağsız tuzsuz
ama yağsız seviyosan güzeldir
kızlar bende var kullandım çok güzel tadı tuzu hepsi yerinde yanii
tefal actrify mi öleydi adı galiba kaynnanama birisi hediye getirmiş oda bana 1 yada 2 kere kullandım memnunum kaynanam saolsun yaniiii
benımde 3 5 yılım var dahabakarsın ozmn kadar bı anne olma ısteğımde gelır ınş şuanlık yok hemde hiç
gece uymadın mı cnm sen
kızlar bende var kullandım çok güzel tadı tuzu hepsi yerinde yanii
tefal actrify mi öleydi adı galiba kaynnanama birisi hediye getirmiş oda bana verdi 1 yada 2 kere kullandım memnunum kaynanam saolsun yaniiii
hmm saol cnm..peki hakketten uzun süredemi pişiriyor yiyecekleri...
başka yiyecekelri pişirmeside ço kgüzel..
tavuğu çok güzel kızartıyor diyorlar..
hayırlısısı cnm inş. ilkönce ev nasip olur sona bebiş =)
gene uyudumda sanırım azıcık sinrili uyudum sabhta öleydım onun hatırası bu baş ağrısı ama geçio yavaş yavaş kahve iyi gibi geldi.
birsens kaynanan amaşallh koydumböle kaynanaları sevıom bazılarının bi kayganası var Allah düşmanıma vermesin.
biricik firitözleri bende sevmiyorum eşim almıştı 2 kez kullandık ,çöpe attım çalışır durumdayken...
bu fritöz gibi bişi diil..
patikim ben patatesle köfte kızarttım köfteleri yuvarlak şekilde yaptım 10-15 dk pişirdi yani ayrı ayrı
hayırlısısı cnm inş. ilkönce ev nasip olur sona bebiş =)
gene uyudumda sanırım azıcık sinrili uyudum sabhta öleydım onun hatırası bu baş ağrısı ama geçio yavaş yavaş kahve iyi gibi geldi.
birsens kaynanan amaşallh koydumböle kaynanaları sevıom bazılarının bi kayganası var Allah düşmanıma vermesin.
biricik firitözleri bende sevmiyorum eşim almıştı 2 kez kullandık ,çöpe attım çalışır durumdayken...
bu fritöz gibi bişi diil..
patikim indirimli bulursan haber ver kızkardeşime alcam bende hediye cnmhııı iyimiş o zman ..iyice bir düşüneyim..
burada topiki bile vardır ,akşama bakıyım ayrıntılı..
pratik çözümler çalışan kadınların ilk tercihi olmalı değilmi..yoksa hayatımız nasıl kolaylaşır..
canım kaynanam çok iyidir çok eşya alır hediye gelir önce bana gösterir beğenirsen al der allah razı olsun ondan hepde kalite takılır vallaaa
benimde vardı 2 kere kullandım kim uğraşıcak diye çöpe attım bende
dun akşm çikoltlrı unutmuşum sbh koydm önune hmde nasıl üzldü ama nplım sağlık olsun .mbluu üzme kendini canım bence eşin hatasını fazlasıyla anlamıştır..
erkekler bizim kadar ince düşünceli olamıyor maalesef..çocuk gibiler çoğunlukla...
bu arada bnm de yıldönümü süprizim hiç oldu..başka bişi düşünmem lazım ama hevesim kaçtı( bişi düşünemiyom ondan..
canım kaynanam çok iyidir çok eşya alır hediye gelir önce bana gösterir beğenirsen al der allah razı olsun ondan hepde kalite takılır vallaaa
benimde vardı 2 kere kullandım kim uğraşıcak diye çöpe attım bende
hııı iyimiş o zman ..iyice bir düşüneyim..
burada topiki bile vardır ,akşama bakıyım ayrıntılı..
pratik çözümler çalışan kadınların ilk tercihi olmalı değilmi..yoksa hayatımız nasıl kolaylaşır..
patikim indirimli bulursan haber ver kızkardeşime alcam bende hediye cnm
kızlar bişey soracağım kel alaka olacak ama sıkıntıdan patlayacağım sizede bir sorayım dedim eşim 3 aydır 2. El deli gibi araba arıyor . Arabasını satanınız ya da tanıdıklarında satan varsa bana heber verirseniz nasıl makbule geçer .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?