Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kızlar teşekkürler kaynanama iltifatlar için yeter ama kaynana bu kadar şımartmaya gelmez dimiiiiiii
(şaka tabi allah razı olsun ondan bitanedir valla annem kadar severim)

mblu sorma gelinliği giyme hevesim yok

haftasonu gittiğimiz yeni evli çift bizden 2 hafta önce evlenmişti..
neyse gelinliğini giymiş o yıldönümünde anlatmasının sebebide komik bi durum oluşmuş ondan anlattı...

şimdi bnm giymemin ne anlamı kaldı ondan fikri almışım gibi..

oradan çıktık arabya bindik bnm yüzüm düştü eşim anladı sordu bende didim bende giyciktim ama yalan oldu şimdi giysem ondan duydum gibi oldu dedim..tüm hevesim kaçtı..
diğer hediyemde onla bağlantılıydı zati..bişiler yaparım ama o hevesim başkaydı (

ne sölüyon dimi
birde diyor sende giyersen şuna buna dikkat et ,eşimin yanında...

saol dicektim gerek kalmadı iyi bir kızdır ama düşüncesizlik etti orada

benim fritözde profilo minik bişi fondölüymüş o ne demekse banada kayınvalidem al vermişti çeyizimde

Kötü olmuş ulu orta niye söylerlerki özellerini bilmem hadi eşin olmadan tek sana söylese neyse

teneciğüm hayırlı olsun şimdiden aracınız...

servis sorunu olmayan araç alın derim..
gazlı araç alın taktırmak ayrı bir külfiyet..benzinli araç artık hayal zaten...tabi çok geziyorsanız...
bulunduğun yer çok km gerektiren bi yer değil gerçi...

balkız riski yok öle ağızdan ağıza gezen laflar onlar canım...
kaza yaptığında benzininde riski var ...

Son düzenleme:
mbluu aynaya rujla mı yazdın ?

oraya buraya yazıyı da henüz yeni yaptım yaf doğum günüsünde (

gelinliği giymicem balkız bak görüyon mu banada nasip olmadı...çok şstedik ondan galiba :)

NAN 1 HAFTA BAĞIRDIM PATİK NASI BİŞİ ETÇEN DİYE TIK YOKKK
üzülme seneye giyersin :))
eşimle anlaştık biz 2.yıldönümüzde giycezz....

anam bunlar sır küpü valla ben olsam dökmüştüm yapıcaklarımı ortaya vallaaa

Son düzenleme:

gelinliği giymicem balkız bak görüyon mu banada nasip olmadı...çok şstedik ondan galiba :)

evt cnm bişi çok isteyince malesef olmuyo...
sen eminim güzel fikirler bulursun...üzülmeeee....
ben giysemde eşim damatlığı giyemicekti ya o sebeple üzülmedim..göbüşüü sığmıyo adamın

nan cvp verdimya :))

üzüldüm çok die eşimde tutturabilir giy die..ama eski hevesimle giysem süper olacaktı yani...bnm bişiden hevesim kaçtımı içim buruluyor ...

ne çene yaptımyaa işler beni bekliyor...öpüyorum çok herkesiii...akşama vaktim olursa okurum geçmişi...osmancıkta var..özetini görmedim yine inş yeni bölümdür..

ben giysemde eşim damatlığı giyemicekti ya o sebeple üzülmedim..göbüşüü sığmıyo adamın

anam bunlar sır küpü valla ben olsam dökmüştüm yapıcaklarımı ortaya vallaaa

he walla bende öyle cnm...

nan neyse geçti gitti artık..onla alakalı aldığın şeyi de bari 100 oldu sordummm :))

lamem erken çıkmış bu arada
herşey yolunda bişi yokmuşş...

:=) merhaba hanımlar ben aranıza yenı katldım suan kendımı cok mutlu hıssedıyorum aksam ne pısırsem acaba dıye dusunurken aklıma sız geldınız sıze danısmak ıstedım.

Sağ ol tatlış bakalım hayırlısı evlilik yıl dönümüne kadar bulsa bari araba olmayınca çıkılmıyor bir yere Sende sıkma tatlı canını orjinal bişeyler bulursun gene fıstıkım .

Gelinliğimi kuru kalabalık yapmasın diye almamıştım, isabetli olmuş iyikide almamışım zaten içine sığmazdım eşimde iyice zayıfladı damatlığıda onada bol gelirdi Sonrada dalga geçip beni gıcık ederdi

Son düzenleme:

şişko patatesss....sanki eşinde gelinlik giycek gibi yazmışsın :))
hiçte bilem kuru kalabalık değil cnmmmmm çok ıslak kalabalık...pirinç tanemmm

:=) merhaba hanımlar ben aranıza yenı katldım suan kendımı cok mutlu hıssedıyorum aksam ne pısırsem acaba dıye dusunurken aklıma sız geldınız sıze danısmak ıstedım.

aramıza hoşgeldin...neden bukadan mutlusun bakem???
kendini tanıtırmısın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…