Yollar mısın Ladyciğim bir bakayım
Kötü olmuş ulu orta niye söylerlerki özellerini bilmem hadi eşin olmadan tek sana söylese neysemblu sorma gelinliği giyme hevesim yok
haftasonu gittiğimiz yeni evli çift bizden 2 hafta önce evlenmişti..
neyse gelinliğini giymiş o yıldönümünde anlatmasının sebebide komik bi durum oluşmuş ondan anlattı...
şimdi bnm giymemin ne anlamı kaldı ondan fikri almışım gibi..
oradan çıktık arabya bindik bnm yüzüm düştü eşim anladı sordu bende didim bende giyciktim ama yalan oldu şimdi giysem ondan duydum gibi oldu dedim..tüm hevesim kaçtı..
diğer hediyemde onla bağlantılıydı zati..bişiler yaparım ama o hevesim başkaydı(
ne sölüyon dimi
birde diyor sende giyersen şuna buna dikkat et ,eşimin yanında...
saol dicektim gerek kalmadıiyi bir kızdır ama düşüncesizlik etti orada
kızlar teşekkürler kaynanama iltifatlar için yeter ama kaynana bu kadar şımartmaya gelmez dimiiiiiii
(şaka tabi allah razı olsun ondan bitanedir valla annem kadar severim)
mblu sorma gelinliği giyme hevesim yok
haftasonu gittiğimiz yeni evli çift bizden 2 hafta önce evlenmişti..
neyse gelinliğini giymiş o yıldönümünde anlatmasının sebebide komik bi durum oluşmuş ondan anlattı...
şimdi bnm giymemin ne anlamı kaldı ondan fikri almışım gibi..
oradan çıktık arabya bindik bnm yüzüm düştü eşim anladı sordu bende didim bende giyciktim ama yalan oldu şimdi giysem ondan duydum gibi oldu dedim..tüm hevesim kaçtı..
diğer hediyemde onla bağlantılıydı zati..bişiler yaparım ama o hevesim başkaydı(
ne sölüyon dimi
birde diyor sende giyersen şuna buna dikkat et ,eşimin yanında...
saol dicektim gerek kalmadıiyi bir kızdır ama düşüncesizlik etti orada
NAN 1 HAFTA BAĞIRDIM PATİK NASI BİŞİ ETÇEN DİYE TIK YOKKK
üzülme seneye giyersin :))
eşimle anlaştık biz 2.yıldönümüzde giycezz....
mbluu aynaya rujla mı yazdın ?
oraya buraya yazıyı da henüz yeni yaptım yaf doğum günüsünde(
gelinliği giymicembalkız bak görüyon mu banada nasip olmadı...çok şstedik ondan galiba :)
NAN 1 HAFTA BAĞIRDIM PATİK NASI BİŞİ ETÇEN DİYE TIK YOKKK
üzülme seneye giyersin :))
eşimle anlaştık biz 2.yıldönümüzde giycezz....
mbluu aynaya rujla mı yazdın ?
oraya buraya yazıyı da henüz yeni yaptım yaf doğum günüsünde(
gelinliği giymicembalkız bak görüyon mu banada nasip olmadı...çok şstedik ondan galiba :)
anam bunlar sır küpü valla ben olsam dökmüştüm yapıcaklarımı ortaya vallaaa
nan cvp verdimya :))
üzüldüm çok die eşimde tutturabilir giy die..ama eski hevesimle giysem süper olacaktı yani...bnm bişiden hevesim kaçtımı içim buruluyor ...
ne çene yaptımyaa işler beni bekliyor...öpüyorum çok herkesiii...akşama vaktim olursa okurum geçmişi...osmancıkta var..özetini görmedim yine inş yeni bölümdür..
Sağ ol tatlış bakalım hayırlısı evlilik yıl dönümüne kadar bulsa bari araba olmayınca çıkılmıyor bir yereteneciğüm hayırlı olsun şimdiden aracınız...
servis sorunu olmayan araç alın derim..
gazlı araç alın taktırmak ayrı bir külfiyet..benzinli araç artık hayal zaten...tabi çok geziyorsanız...
bulunduğun yer çok km gerektiren bi yer değil gerçi...
balkız riski yok öle ağızdan ağıza gezen laflar onlar canım...
kaza yaptığında benzininde riski var ...
Gelinliğimi kuru kalabalık yapmasın diye almamıştım, isabetli olmuş iyikide almamışım zaten içine sığmazdım eşimde iyice zayıfladı damatlığıda onada bol gelirdi
evt cnm bişi çok isteyince malesef olmuyo...
sen eminim güzel fikirler bulursun...üzülmeeee....
ben giysemde eşim damatlığı giyemicekti ya o sebeple üzülmedim..göbüşüü sığmıyo adamın
Sağ ol tatlış bakalım hayırlısı evlilik yıl dönümüne kadar bulsa bari araba olmayınca çıkılmıyor bir yereSende sıkma tatlı canını orjinal bişeyler bulursun gene fıstıkım .
Gelinliğimi kuru kalabalık yapmasın diye almamıştım, isabetli olmuş iyikide almamışım zaten içine sığmazdım eşimde iyice zayıfladı onada bol gelirdiSonrada dalga geçip beni gıcık ederdi
:=) merhaba hanımlar ben aranıza yenı katldım suan kendımı cok mutlu hıssedıyorum aksam ne pısırsem acaba dıye dusunurken aklıma sız geldınız sıze danısmak ıstedım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?