Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

böücğüm sende kalorısı düşükşyler şişir midesini salatalık soy ver eline

canlar hepinizi öpüom benım masamı toplıp ders çalşmam lazım bir dunya unıte var ve ben daha yenı başlıycam hepınzıı öpğyom annacım herkes kendıne iyi baksın ben sabhları bakarım size bi mucuks hepinizi öptum nanaklardan :

tebriklerinize layık olmaya çalışıcam kızlar :))

kebelek naptın çözümlendimi olay cnm???

kelebek lady hoşgeldiniz kızlarrr
kelebek naptın cnm hallettin mi?

böcüüüüüüüüüüüüüüüük neden gizli yzyn kızzzzzzzzzzz

ara sıra uğra beeee boşlama
görşürüz şeker iyi çalışmalar

cnm konu nee??
ne oldu ne istiyolar senden
cnm ayda 50 tl yol parası veriyolar standart her yerde 120 tl dir
saat 8:30 burda olcakmışım ki evim buraya çok uzak ve yol yürüyorum
dedim hiç bir avantaj sunmuyosunuz bide erken gel diyosunuz minibüs paramıda verin geleyim dedim
tık yok
bakalım napcakkkk

ii demişsin cnmmm
ezdirme kendini..
bikere üstüne çıktınmı inmezler...

adam akşama kadar çalışsın salata verım
kapıya koyar len benı
ben yerken o bakmasın yesın ya kıyamım
zaten cok kılolu deıl üçgen vucüt olcakmış beyfendı

azıcık yedim besinsizim

kilo konusunu konışmıcım daa laa hep aynı şeyi diyom..

1 ayda az besin alsanız hasta olunmaz her zman değil tabi bu durum bazı iyi besleniyom bazı az..bu da genelde canım istemediği zamanlara denk geliyor ya da imkan olmadığı..

kilo istemiyosanız bazı katlancanız..he beslenmeden kalamam derseniz amaaan ben böle iyiyim diyiip psikolojinizi bozmıcınız neden neden die..bu durum kilonun yanında başka rahatsızlıkta getirir..pozitif pozitiiiff olcez

yiyip yiyip kilo almayanlara hiiiç bişi dimiyom zati :) priju muydu burada öle olan :))

balcım dikiş mak. bakıyom çok hevesliyim ama bi yandan da diyom hangi ara uğraşabilcem bunla satın al sekmesine elim gidiyor-geliyor..
başka yerde 30 tlye buldum bu arada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…