Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

böcüğüm sne kocişinin yemek yediği tabakları küçült akşmları yeter erkek bunyesı hızlı yakar =) öle sağlıksız beslenmesne izin verme

:
tabaklarımı küçülttüm ama banamısn demıo
akşam gelmış nolur kucucuk kaseye mantı koy yıyem dıo
koydum neyse
azcık daha derken 2 tabak mantı yedı
bıde mantar ettım ondanda yedı meyve fıstık falanda
sabah olunca dıo ben rejımdeyım yemek yapma
gelde yapma

öğlenekadar işlerimi toplamam lazım. öğlene ablada yok yemek koycam mecburen sofraya da ay nasıl sinir bozucu yaw =( gerçi yemekler hazır ama sevmıyorum böle olmasını genede :93:

bugun aşçı sensın yanıyemekler dünden mı:26:

hava gerçkten de iyi görunmuyor. karanlık ve yağmurlu birgün

Patkçim ne demek cnm benım daha fikir üretimi yapım bakım ben onlarıda yaptın mı bilemıyorum ama =)=) bengene de sölim diğer hatunlarada fikir olur.

kız kulesi güzel düşünmüşsün =) belki kahvaltı esnasında ufak tefek notlar çıkabili rtabak altından falan

hava güzel olsaydı deniz sefasıda güzel olurdu . belki bir pasta yaparsın ellerinle =) yada resimli küçük bir pasta yaptırabilirsin. aşk kurabıyeleri hazırlayabilirsin

ikinizin farklı bir resminiz var ise tişörte bastırabilirsinn .şöle enteresan saatler var ortada sizin resminiz =)

nese aklıma bişiy gelmıo saçamalamaya devam etmım = ) gerçkten bişiyler gleince yazarım ben gene cnm

patikçim sadece ekmeği kesmedimm bütün yediklerime dikkat ediyorum...
ama spor yapamadığım için gitmiyo kilolarım...

slm kızlar....
biraz geçmişe bakınıyım dedim.. anca yazabildim... bakmaz olaydım yaa neyse:

dün beni merak eden arkadaşlarım.. teşekkür ederim...

halamın 5 yaşındaki kızını ameliyata aldılar.. biz bugün alıncağını biliyorduk... dolayısı ile aniden çıkmak zorunda kaldım....

ee sizler nasılsınız?

dün sabah duşumu aldım acele acele hazırlanıyom saçımı kurutçam enaam saç kurutma makinesi yere düşmüş ,makinenin yanında buldum...
çalıştırdım ateş çıkartıyo,meğer parça bişiler kırılmış içinde pervanesine çarpıyormuş..dedim bozulmuş..

saçlarım ıslak ıslak geldim işe :S
lavabolardaki el kurutma cihazında kuruttum iş yerinde

akşam yenisini aldım iyonlulardan :) anneler günü indirimine girmiş bereket ama yinede 80 tl kaçtı bize

eşim akşam açtı makineyi o kırılan parçaları çıkarttı çalışıyor makine

hatun bilerekmi yaptın nedir iyonluyu alcan diye demesin mi

günaydın şekerler nasılsınız bakem?

lamecim geçmiş olsun cnm kuzeninin nesi var önemli bişey mi

Son düzenleme:
birsencim sanada günaydın...o minik yavrunun fotosunu görünce sarılıp koklayasım geliyor valla..maşallah çok sevimli..

lamem hoşgeldin cnm....
evt geçmişi heç okumasaydın bence...

patik okadan yazmışsın en etkilisi 80 tl kaçtı bize yazmışsın ya ona çok güldüm...güle güle kullan cnm...

cemile hamile kaldı dul haliyle ne etçek işi çok zor

inci hoca ölmesin yaa ( öğrencilerine yaptığı konuşmada dayanamadım ağladım

organik neden gelmiyor artık ...

patikçim öle zayıflanmaz ben aç klamadan zayıflıyorum 3 beyazdan uzak durcan =) ben sabahları 1 dilim kpkli yada çvdrlı ekmk yiyorum. öle çok aç kalıp bünyeye yağ depolamk iyi olmuyo ben gunde 6 öğün yiyorum 3 ana 3 ara akşmlarıda mekık çekiorum bcklarımı çlştırıorum kalça hrktleri ypıorum baya bi gitti vücüdumda sarkmıo azda olsa spor yptığım için çok şükür aç aç da zayıflamıyorum öle zayıflasam iradeli olamam vucut besinsiz kalır düşer. hasta olmak hiç istemem =)
dietim iyi benım bunu bi liste haline getirip uygularsam tam süper olur
sabh sütümü haşlnmış yumurtamı peynırımı zeytınımı yıyorum
öğlnde az çorba sebze yemeği yada o gun menude ne varsa (bazen biber dolma falanda oluyor) 2tane mıniğindne yiyorum,yoğurt yda salata ( aslında hep yoğurt ols aiyide iş yerınde tam olmuo =(
akşmlarıda çorba varsa azıcık içiorum azda sebze mutlka yoğurt yiyorum. saat çok geç değilsede 1 porsıyon meyve

yok yemek yapmam . zaten abla tatile gitçek 10 gun napçam bilmiyorum hiç
abla yemkleri 2 gunluk yapıyor. öle bugun var yemek yanınada yoğurt koyarm tmmdır . burda öle ymkler çok çeşitli çıkmmıo paso sebze allahtan =) işime gelio

cnm sende adamın canı çekip yice şyleir ypma hamur işi falan koy onune sebzeleri =) tmmdır

patikçim sadece ekmeği kesmedimm bütün yediklerime dikkat ediyorum...
ama spor yapamadığım için gitmiyo kilolarım...

balım yaw akşmları 10 mekıkle başla 10-10 heryerını çalştır çok vakıt almıo gun geçtikçe arttırrsın sayıları valla ben mekiği fazla arttıramadım 20 kalçalarda 20 backlar 40-50 =) artttırmaya çalışıyorum daha temızlık yptığım gun fazla yuklnmıyorum kendıme zatn hep aykta kalıyorum =) birde sabhları ılık su içiyorum.karna tokluk hissi verio :26: bakalım bu ayda dvm dıete eğer kaçamk yapmazsam istediğim kgya yaklşırım die düşünüyorum bakalım

bizler iyiyiz cnm sen nasılsınn

lamecim geçmiş olsun prensesin amalişyatı nasıl geçti. Acil şifalar diliyorum

artık 80 tl nin bile önemi var bak ne hallerdeyim gör ....

nan sende lafını yapıyosan biz napak...
kredi kartım 27 tl geldi çerçevelettircem asıcam rekor diye buna derim...
aldığım hediyeleri sağolsun biri 12 taksit yapmış diğeride bu ekstreye girememiş...

bide moralim bozulmasın diye ay ortasında birazcık ödeme yapıyorum karta :))

birsencim sanada günaydın...o minik yavrunun fotosunu görünce sarılıp koklayasım geliyor valla..maşallah çok sevimli..

teşekkür ederim cnm o benim herşeyim yaşama sevincimsin diyorum ona ayyyy canım çok güçlü bir duygu annelik allah herkese tattırsın inşallah
azra çok bilmiş ve herkese sevdirir kendisini ben ve eşimde öle oldumuz için bize çekmiş sıcakkanlıyız cnm

mbluee aslında spor konusunda çok tembelim
evde mekik aletide var ama bi defa bile çekmiyorum (
sadece beslenmeye dikkat etmek yetmiyo işte...

mbluu yemek seçince aç kalınıyo canm :)) mesela sabah sabah çavdarlı ekmeği yemem zor kuru geliyor bana tıkanıyorum... evde aheste aheste belki yerim yanında domatesle felan iyi.. ama iş yerin 5 dk da atıştırıp önümden kaldırmam gerek..
böle olunca noluyo ekmeksiz sadec süt içiyom felan doymak değil işte bu...

mesela bu sabah eti form yedim şu tahta cinsinden
3 tane yemişim,1 paket bile bitmemiş... bu doymak mı tıkandım sadece..yanına çay..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…