Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

nerdesiniz kızlarrrrr...hu huuuuuuuuuuuuu

bugün dedim almış gitmiştir topik başını..enee bi baktımmm bişi yok :))

hıdrellezmiiii...hadi yaaa
nerde bulcam gül ağacı şimdi:84:

bal asıl sen nerdesın
bızım burda cok ama ben yapmıycam sana gül ağacı yollayım

a101 saat gelcektı ınş kalmıştır

günaydınnnn güzellikler keyifler nasıl bakalım.

muhtemelen havanın soğuk olması ve yağmur etkilemiştir herkesi. sıcak bişiyler içmek lazım =)

günaydın şeker hatunlar nasılsınız bakem

hayırlı cumalar

Son düzenleme:

=)=) evet ya hatlar çıksın sorundeğilde kg olunca yağlar çıkıyo nese ben çözuom sorunumu yavaştan yavaştan =) en az 55 olana ve hedef olarak 53 olnakadar devam ayy güzel bir yaz olcak inşallah =) serinn serinn

patikcimya bir türlü bende programımı gerçklştirmeiom tam düşündüm gibi yapamıom =(

bal asıl sen nerdesın
bızım burda cok ama ben yapmıycam sana gül ağacı yollayım

a101 saat gelcektı ınş kalmıştır

böcüğüm alabildin mi saati mrak ettimm

ya birde dün kayınvaldemler köyden geldiler. koşa koşa eve gittim hemen tarhaana çorbasıyla soya soslu patatesli hvçlu tavık pişirdim. sen aceleden tarhanaya tuzu kaçır fazladan =) üstüne soya sosuda tavuğu tuzlu giib etmiş =) nese dedim kocamı çok sevıom ondan aceleden dodlurmşum tuzu = ) hlbukı hep az tuzlu yprım ben yimklerimi :26:

köyden bana mis gibi mamalar gelmiş köy ekmegi 1 somun ,köy yumurtası,yoğurt,tereyağ,süt,sakızlı lokum,birde memleket simidi =) mis gibimdi vallabıde hindi gelmeiş kayınvalidem pazar günü banduma yapçak bize dietim gitti ama öğlen yaptırıcam ki akşama hoplaya zıplaya eriteyim artık kaç saat hoplarım zıplarım bilemıom

cıxçizmedım

günaydınnn
ben içtımm içim ısındı

böcüm afiyet olsn bnde sıcak su içiom . içim ısındı he =) :2:

günaydın şeker hatunlar nasılsınız bakem

hayırlı cumalar

birsenscim gunydunn şeker iyi ben çk şükür derslerle boğuşuom bugun ablaada yok yimek etcem pufff . yimek dedimde kıymalı menemen çorba .bide milföy atarım fırına yeter =)

nese bugun cuma =) rabbim inşallah gönlumuzdeki aklımızdaki bütün güzel adularımızı kabul eylesin aminnn.

mblueeee valla yine iyisin organik mamalar yicen kızzzz

amin canım herkesin duasını kabul etsin
seni hamarat kız

lamecim nasılsın şeker

dün çok yoğun bir gündü çok yoruldum toplantı vardı eve 7:30 da gittim bütün bi akşamım mahvoldu işlerim vardı evde onlarıda yapamadım o stresle çıktım eşimle markete gittik talan ettim gitti 250 lira valla yaaa kendimi kaybettim evde bişeyler bitmişti bide sinir stres girince araya napim olacağı buydu...
veçok canım sıkkın yarın yine toplantı var gitti c.tesim yaaaaaa offffffff
bu hafta kızıma söz vermiştim c.tesi için ama yalan oldu
eşiminde pazar toplantı yemeği var bizim hafta sonu öldü yaniiiiii

Son düzenleme:
günaydın ve hayırlı cumalar kızlar.
rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.
bakıcı işimiz yılan hikayesine döndü.
BALın dediği çıktı. kadında birşey benimde içime sinmemişti doğru çıktı.

mblue cum... ooo ne güzel..bir sürü mamalr gelmiş valla sana:)))

evet cnm öle oldu ama ben hepsınden yıyemıom =) sadece yumurtlar,süt ve biraz tdımlık lokm azıcıkda smt yıyebılırm terayağ ekmk bana göre değil kahvaltıda mıkemmel oluo ama idare etcem artık

mblueeee valla yine iyisin organik mamalar yicen kızzzz

amin canım herkesin duasını kabul etsin
seni hamarat kız

lamecim nasılsın şeker
evet cnm kayganam sağolsun =) geitrmiş.getiren elleri dert görmesin =)

ya birsens öle düşünme bütüngunmu gidicek akşm 1-2 saate olsa bişiyler yprsınz sıkma kendını . birdahaki hftada gelir . dinlenmye çlş yeter stres herşeyin anası unutma iyi olmaya gayret göster cnm . inş. düşündüğün gibi olmaz vakıt kalır bişiylere

sanada hayırlı cumalar cnm

melodı hayırdır ne oldu bakıcı kaçtımı umdunuz gibimi çıkmadı?

şu 2 gün gelen bakıcı gitmişti ya kızlara dedim o akşam yeni bir tane geldi konuştuk kabuletti. eşime sorayım dedi. olumlu diye aradı.
bende dün için başla dedim. kadın misafirim var cuma olmaz mı dedi.
bende eşim yoğun boyadan çocuğum alerji oluyor dedim. tamam dedi. dün sabah nasılsın demek için aradım cep kapalıydı. kaç defa aradım ulaşamadım.
en sonunda eşimi eve gönderdim kadın gelmemiş. dün oğlum evde kaldı ama annem çok yorulmuş.
bugün yine babasıyla. adam gibi birini bulamadık gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…