günaydın hepinize güzel hatunlar.nasılsınız.bende doktora gittim öyle geldim işe.
günaydın nevgül. geçmiş olsun! neyin var?
tatlım günaydın neyin var cnm
regl olmadım hala.:92::92:
=)=) evet ya hatlar çıksın sorundeğildekg olunca yağlar çıkıyo nese ben çözuom sorunumu yavaştan yavaştan =) en az 55 olana ve hedef olarak 53 olnakadar devam ayy güzel bir yaz olcak inşallah =) serinn serinn
patikcimya bir türlü bende programımı gerçklştirmeiom tam düşündüm gibi yapamıom =(
böcüğüm alabildin mi saati mrak ettimm
ya birde dün kayınvaldemler köyden geldiler. koşa koşa eve gittim hemen tarhaana çorbasıyla soya soslu patatesli hvçlu tavık pişirdim. sen aceleden tarhanaya tuzu kaçır fazladan =) üstüne soya sosuda tavuğu tuzlu giib etmiş =) nese dedim kocamı çok sevıom ondan aceleden dodlurmşum tuzu = ) hlbukı hep az tuzlu yprım ben yimklerimi :26:
köyden bana mis gibi mamalar gelmişköy ekmegi 1 somun ,köy yumurtası,yoğurt,tereyağ,süt,sakızlı lokum,birde memleket simidi =) mis gibimdi vallabıde hindi gelmeiş kayınvalidem pazar günü banduma yapçak bize dietim gitti ama öğlen yaptırıcam ki akşama hoplaya zıplaya eriteyim artık kaç saat hoplarım zıplarım bilemıom
dün çok yoğun bir gündü çok yoruldum toplantı vardı eve 7:30 da gittim bütün bi akşamım mahvoldu işlerim vardı evde onlarıda yapamadım o stresle çıktım eşimle markete gittik talan ettim gitti 250 lira valla yaaa kendimi kaybettim evde bişeyler bitmişti bide sinir stres girince araya napim olacağı buydu...
veçok canım sıkkın yarın yine toplantı var gitti c.tesim yaaaaaa offffffff
bu hafta kızıma söz vermiştim c.tesi için ama yalan oldu
eşiminde pazar toplantı yemeği var bizim hafta sonu öldü yaniiiiii
günaydın ve hayırlı cumalar kızlar.
rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.
bakıcı işimiz yılan hikayesine döndü.
BALın dediği çıktı. kadında birşey benimde içime sinmemişti doğru çıktı.
olsun cnm ya napcan iş
h sonu hava cok kötu olcakmış zaten
üzme bunlar için
250 tl azmış ben 400 tl den aşağı cıkmıom
az az bize görede ama hafta sonu zati asıl alışverişi yapmıştım ben yani bu ikinci alışveriş ondan üzüldüm böcüğüm benim çocukda varya her hafta onada kesin alışveriş yapılır ayrıca bu ay aştık bira galiba amaaaaaaan sağlık olsun yavvvvv
kız böcük senin bebende olunca onada yapcan valla seb boğaz için çalışmış olcan karıntokluğu yaniiiiiiii demi
melodicim ben sana demedim mi önce konuş bebişin psikolojisi bozulur gelmice belliydi üzme kendini hayırlısı olsun cnm
bekliyorum böcüğüm. taviye eden bayanı göremedim. yemeğe giderken soracağım.
ayyyy tatlım ne güzel yemeğe gidiyon bebişinide görcen keşke bende gitsem de bebişimi görsem yaaaaaa zati 1 haftadır çok kötü ağlıyo anne ditmeeee diyo offff offfffff napalım kader
ayyyy tatlım ne güzel yemeğe gidiyon bebişinide görcen keşke bende gitsem de bebişimi görsem yaaaaaa zati 1 haftadır çok kötü ağlıyo anne ditmeeee diyo offff offfffff napalım kader
birsencim konuştum telefonda kadın tamam dedi kabul etti. yüzyüze görüştük zaten. perşembeleri çocuğum 2 saat size gelebilir mi dedi onuda kabul ettim.
dün ben gelecek diye bekliyorum kadın cebini kapatmış.
bu ne büyük terbiyesizlik. burda kaç saat stres yaptım.
çocuğum şaşkına döndü zaten.
bekliyorum böcüğüm. taviye eden bayanı göremedim. yemeğe giderken soracağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?