birsencim konuştum telefonda kadın tamam dedi kabul etti. yüzyüze görüştük zaten. perşembeleri çocuğum 2 saat size gelebilir mi dedi onuda kabul ettim.
dün ben gelecek diye bekliyorum kadın cebini kapatmış.
bu ne büyük terbiyesizlik. burda kaç saat stres yaptım.
çocuğum şaşkına döndü zaten.
birsens öle cnm cocuk olunca daha zor tabıkı
sen yemez ona yedırmek ıstersın
benım koca bı bebeğım var öle ne canı ısterse alır
cocuk cok daha sonra ozmn kadar maaşım 2 katı olur hazarbı hayal
böcüğüm o koca bebekden aynı bende var dün ben stresliydim ona ne oluyosa o aldı başını doldurdu durdu sepeti
ben öle abur cubur sevmem o maşallah dolduru her yeri akşamları ağzı durmaz ben yemek yersem meyva bazende çerez o yaniiii
yok bız almıyoz artık ıvız zıvırama genede ıhtıyaç
deterjan cok aldım vardı ama olsun
yağ aldım salça aldım büyük ondan cok tuttu
cocuk olsa bıdeamanın en ıyısı yapmamak
canım çocuk yapmamak olur mu bi olsun onun için herşey değer inş.hayırlısı olsun allahım hediyelerinden bitane de size verir o duygular bambaşka
haaa bende bimden dizdim zati deterjanları artık almam birkaç ay
en iyisi yapmamakmışdöferim seni.
cocuk olsun tabısıama daha cok var
ben bımden hıc alamadım sormadımda
gene arıel aldım ya aceleden pek memnun değildim aslında bakalım
kadın nerdekı
ıyu tart biç cnm kurallarını koyınş hayrlısı bakalım
offff offf diyorum ya bizler için çooook zor keşeke hiçbirşey düşünmeden kapıyı kapatıp ardını düşünmeden çıksak yavrularımız var onlar bize hediyye allaha şükür ama zor oluyo çalışan bayan için yaniii
allah güzel bir kapı açsın yavrunla sana hayırlısı olur inş
gazetede bıevın reklamları vardı
cok beğendığım seyler var
acep sıtesınden sip.verılıyor mu bı bakem
sızde bakın ıstersenız bana uygun geldı fıyatlar
domates seklı tencereden almak ıstıyommmbıde kırmızı renk derı kaşık takımı
canım sen almadın mı hani perwol vardı ya bide omo konsantre aldım omo da renklimi beyazmı yazmıyo beyazlarda kullandım çok beğendim ben
bana tavsiye eden kadın 3.katta ben 6. kattayım. yemekte görebilirm ancak. (hizmetli bayan yani) bakıcı kadın onun komşusuymuş.
kural koyuyoruz da ödleri kopuyor.
yapamıyoruz işte kim olursa olsun annenin yerini kimse tutamıyor. aklın hep bebişinde kalıyor. amin canım inşallah!
kıs sen hep bişeyler almak zorunda mısın? idareni bil azcık. kocenin maaşı krediye gidiyor sende aldığını tut azcık. domates şeklinde tencere çok mu şart.
omo sıvı bende 2 tane oldu. başka bimde görünce kapmıştım. bizim bimdeki çocuk saklamış kaç gün sonra gidince çıkardı verdi. helal olsun valla.
burda gürmar diye bir market var. bugün açılış yıldönümü diye indirim var. 7,5 kg tursil 12,90 hem beyaz hem renkli alıcam. baya idare eder.
bencede yapma daha doğmadan karnında bezi kıyafeti odası şuyu buyuu kendimi düşünmez oldum tabi bende düşünmüodum 1-2 sene kazaya gurban gittim
bencede yapma daha doğmadan karnında bezi kıyafeti odası şuyu buyuu kendimi düşünmez oldum tabi bende düşünmüodum 1-2 sene kazaya gurban gittim
senın az kalmış
ayyy yerım onu benbende düşünmuyom ama olursada hayır dımem
ALLAH vergısı
tursıl nasılkı
ben omo arıel rınso bıngo kullandım hcbırınden memnun deılım
beyazlardan lekeler cıkmıo hemde 70 80 de yıkıyomarıel yenı bişiyi cıkmış aldım ınş güzeldr
arıel leke cıkarıcı var olmadı ıkısını bı kullancam
canımm yaa tatlı kaza seninki oyyy yerim onu ben kızmı erkek mi ldy isim düşündünüz mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?