Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

böcük sende hoşgeldin....

abin 1 yıldır gelmiyosa abinin hakkı bence ve abini ne diye arıyosun ki kocenle konuşsaydın ya önce..enson kocenemi dicen nan...alıncak gücencek bişi yok bence bunda...

böcük sende hoşgeldin....

abin 1 yıldır gelmiyosa abinin hakkı bence ve abini ne diye arıyosun ki kocenle konuşsaydın ya önce..enson kocenemi dicen nan...alıncak gücencek bişi yok bence bunda...

abımı aradımkı hanı başka zaman gelebılıyorsa abım gelsın sonucta abım benı anlar ama görumcem belkı kırılır dıye dusundum
ama anladımkı olmuyo
akşam koceme dıycem
en son kocalar duyargıbı oldu ama napım

akşam sılemedım dolapları
bugunde osman var kocemde ızınlı sanırım yarına kalcekk

akşam kocemede sınır oldum zatı o kadar yemek yaptım hazrladım ben dıyetteyım demesın mı

tüm yemekler kaldı bana
sonra ddım bunları bıtırelımde çöpe gtmesın sonra yemek yapmam ozmn rejım edersın dedım
şimdılık ıkna oldu zaten olmamasına şaşardım

sporda hocası demış 2 ay oldu cok yavaş kılo verıon karım harıka yemekler edıo dayanamıyom demışsuçu bana atmış

hiç işahım yok bugünlerde yav..az yedim yine..
salata vardı yemek yemedim onu yedim otluyom sandım o da ye ye bitmedi

nevgüüüül öp kız nolcek

lamecim çok önemli diil cnm öle sohbet etçektim ...

yapıyolar bişiler yakında bu sitede kilitlenmezse iyidir :))

Iyilik balım pazar günü kahvaltıya çağırdık çok güzel bir masa hazırladım her iki tarafıda çağırdım hediye alamadık maddi yönden çünkü birine çaycı birine rondo alacaktım onuda biraz pahalı bakmışım alamadım param olunca alıcam

olsun şekerim herşey maddiyatla olmuyo..ne güzel düşünmüşsün işte
bence düşünmek bile yeter...iyi etmişsin cnm...

bak gaynanasını öpmiyenler okuyun nan görün gelin nasıl oluyo

en güzelı cnm hersey maddıyat deıl boşver

nevgül bak gördun mu sen gaynanı öpmuyon bıle azcık örnek al(dıyene bak)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…