Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kırılırsa kırılsın sonuçta abini bir yıldır görmemişsin. onun hakkı tabi ki. sende niye hemen demiyosun kocene?

yaw millet anasını kahvaltıya çağırır benim anam bir alem. cumartesi sabah işe gelmeden oğluma anneanne sen bugün gitme kal dedirttim. akşam geldim diyo ben gidiyorum. anne dedim kal sabah kahvaltı yapalım sonra temizlik yapıp dışarı çıkarız diye. yok illa gidicem dedi. yarım saat dil döktüm ilk anneler günüm zamanımız yok senin oraya gelirsek zaman kalmıyor 1 gün gidecek. nuh dedi peygamber demedi gitti.
kapıda öptü kutladı gelmeseni,z de olur siz kendiniz kutlayın dedi.
eşimde kızdı gitti diye.
bugün aradım bakıcı bulduk gel diye, hazırlık yapmış beklemiş gitmemişiz.
dedim oğlan hasta dışarı çıkarmadım diye.
illa kendi evine gidilecek, çok osmanlı bir kadın beni deli ediyor bazen.:84:

melodiiii
sıkılmıştır belki cnm onada hak ver..bide kadına temizlik yaptırcak :))
ben olsam bende kalmam,anneler gününde ne temizliği yawww

hee böcük diyene bak
kadını kutlamadın bile ana sen heç konuşma

ama zorla olmazkı
eşim akşam aradı gene garu totosunu yatrmış uyyomuş saat 7dahada aramam şansını kaybettı
eşimde kardeşyle konuştu
bı ıstedığın var mı dıo sankı aldırcam ıstesede

öncelık tabısı abımın

sende he kadına anneler gününde kal temızlık edek demışsın haklı garu
ben olsam hemen kçardım

melodiiii
sıkılmıştır belki cnm onada hak ver..bide kadına temizlik yaptırcak :))
ben olsam bende kalmam,anneler gününde ne temizliği yawww

tamam işte bizde sıkılmıştır diye dışarı çıkaracaktık. benim evim ferah full deniz manzaralı ve havadar.
ne temizliği eşim yapacaktı temizliği bende ortalığı toplardım. ondan iş beklyen yok ki! yok benim annem kuralcı, illa küçükler büyüklerin ayağına gider.
ben sana yaptığı birşeyi söyleyimde yorum yap.
kurban bayramı hamileyim doğuma günler kalmış. annem bende. doktor dönüşü bize gidecektik. ertesi gün bayram. anam dedi ben eve gideyim yarın gelirim tamam ama eren gel dedim. benim fazla dolaşmam yasak. ayaklarımı uzatıp yatıcam. kocamda bayramda çalışacak. ve noldu annemi bekliyoruz annem yok haberde vermiyor. aradım nerdesin ben gelmiyorum diyor. anne doğuma az kaldı gel diyorum kocan var diyor.
gelmeme sebebi de bayramda ev kapatılmazmış.
kızının doğumu yaklaşmış evde yalnız umursamıyor.
nasıl üzüldüm ve ağladım tek başına kaldım evde. bütün herşey üst üste geldi sinir stres sütüm gelmedi.

günaydınnn,
adacım cok gecmıs olsun cnmbugun nasılsın
ohh gezmeler falan süper olmuş havalar nasıldı pekı
ben ıskender yıyemem ama eğer yerınde olursa tadına bakalır tabıkı

slmmmmm.....evdeyim...yorgunum sanki,hafta sonunun yoğunluğunu hala hissediyorum nedense....
yemeğimi pişirem dedim,patlıcan vardı,parça etli yapacağım bu defa....

böcükkkk şimdi iyiyim şükür,15 dk. buz kompresi iyi geldi ki morarmadı pek...
havada çok güzeldi pek keyifli gezdik....bir kerede olsa tatmanı tavsiye ederim ayrıca tabi iyi yapan bir yerde...

nan kocam varken ona temizlik yaptırır mıyız!
anammm senin adama şimdi üzüldüm ben
ana kız bir olmuşlar adama temizlik yaptırıyolar :))

melodi cnm şaka bi yana ama büyükler hep böyle düşünür..bayramda gelen giden olur ev kapatılmaz diye
belki senin doğumun çok çok yakın olmadığı için içi rahattır..yoksa ogün doğum yapçak olsan oda durmaz eminim...boşver kıymetlerini yinede hayattayken bilelim derim,olur okdr düşüncesizlikler kafaya takıp üzme kendini bence...insanlar yaşlandıkçada bazı şeyleri düşünemiyo inan bana...

adaaa hoşgeldin...
afiyet olsun..dikkatimi çekti etsiz yemek yapmıyosun hiç...alışkanlıktan dolayımı
yoksa tadsız tutsuzmu geliyo??

ben yaptırmıyorum valla kocem kendi yapıyor.
doğumum yakın değil diyorsun ama zaten bayramdan sonra doğum olsun diye doktor yatıcaksın tuvalet harici kalkma dedi bana.
kocam çalışıyor. evde yemek yok kalkıp hazırlayack kimse yok.
hep kocam hazırladı bana. dışardan aldı.
kıymetini elbet biliyorum ama insan böyle bir durumda annesini yanında istiyor.
hani bunu ancak kaynana yapar!

cnmmm böyle düşünme bak ilerde pişman olursun..dedim ya insanlar yaşlanınca herşeyi düşünemiyo diyee..bazen anormal davranıyolar işte bişi olmazz geçmiş gitmiş bitmiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…