Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Lamem nasılsın tatlış ?

canım kusura bakma dün bakmadan çıktım....
hastayım canım biraz, sen nasılsın??

kelebeğim... canım senin adına çok sevindim, tazminatınıda alman iyi olmuş, umarım en kısa zamanda dönersin güzel bir iş bulur dönersin aramıza:)

patiiiiiğiiimmm:)) bayıldım çiçeğine ve o güzelim paketine...

adacım..
oh ne güzel gezmişsin, yemiş içmişsin... :)

balımm eşine geçmiş olsun tatlım....

herkese günaydın....

günaydınlarrrrrrr güzel hatunlar güzel geçsin bugunümüz inşallah

adacım ohh ohh gezip tozmussun ne güzel cnm darısı bize inş.
kelebekim[/COLOR] inşallah iyi bir iş bulursun cnm evde sıkılıyo insan gerçekten
contur canım hayırlısı olsun sağlılklı sıhhatli olsunda

lamecim shewalll günaydın kızlarrr

Son düzenleme:
günaydıın kimsecikler yok :18:

nabersiniz..balcım esas iskenderin oluşu evet orası fakat kent meydanında uludağ kebapçı var ama böle esnaf gibi yeri olan..orada yiteceğin iskenderi hiç bi yerde yiyemezsin..zaten bayaa meşhur tüm sanatçılar felan fotoları var o minik dükkanda :))

sen gidersen beni ara tarif ederim sana ...
fotoyu bi anlamayan sen çıkmışın prafoo :)) telefondan çektim profosyonel bekleme ...

kelebooş annene sık sık git canım yaa...hakkında hayırlısı olsun...özletme kendini

kutlayan ,kutlamayan herkese teşekkürler..
inşallah hepimiz nice senelerimizi eşlerimizle aynı yastıkta mutlu geçirelim...

sizi çook öpüyorum...

lameciim seni özledim ben havalar ısınıyor

ben burdayım patık korkma
elım yazı yazmaktan uyuştu bı halsızlık geldı
sabah sabah bu kadar iş cok geldı

geçen seferde ıst dışına çıkmıştınız ya doğuya ozmnda bırakmıştın dıye hatrlıyom

pihterim bizi sensiz bırakma emi...hakıında hayırlısı olsun cnm
her işte bi hayır vardır..tazminatını alman güzel haber..umarım işsizlik maaşındanda yararlanırsın cnm...

sağol cnm iyileşti çok şükür...

tamam şekerim gittiğimde arıycam seni..ben her sene gidiyorum ananeme ama bu yıl biraz rahatsız olduğu için evinde değil şuanda bayramda belki nasip olur...pihterle nuromuda belki görürüm...

çileklerini gördüm şekerim büyütünce..yakıyolar ortalığı :))

günaydın kızlar!
adacım geçmiş olsun canım.
patik hediyeler çok hoş ve zarifmiş.
benim anneler günü hedayem perşembe gelecekmiş bakalım.
dedim eşime ooooo geçti bile.
dün akşam eşim bana köfte ısmarladı. burda güzelyalı köftecisi var. arabada yapıyor ve kaldırımda bir kaç tabure ve masası var. oturup yedik. oğluş uyuyordu alllahtan. sıkı sıkı sardım üşümesin diye. sonra eve giderkende site diye bir yer var. orada oturup dondurma yedik.
akşam güzel geçti yani.
eve gidince kociş bulaşıkları yıkadı bende ortalıı toplayıp banyoyu temziledim. ütüler bugüne kaldı artık!

günaydın ball........

günaydın şekerim...ömerini tanımayanlar var hala :))

ohh e güzel ilaç gibi gelmiştir ufak gezi :))
bende akşam köfte ekmek yedim,köfte arabalarında yapıldığı gibi yaptım ekmek arası çok özlemişim :))

amannnn nevgül alınma kız tanımıyom napim

eşim canım. istanbula gitti.onsuz geçen ikinci gecem.8 gün sonra gelecek inş.ama onsuz ev bana resmen batıyo.üstüne üstük akşamda kaygananın misafiri gelmezmi bize yatılı.sinir oldum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…