Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

gençlık gelıp gecıcı zaten herkes bunun farkında
suan kendımız ıcın calısıyoruz sonra evlatlarımız ıcın
ıyı anne baba olabılmek ıcın elımızden gelenı yapalım yeter

böcük haklısın ama işte düşünüp kendine dert ediyosun o sebeple boşver diyorum
çok incelersen ooo daha neler neler çıkar kimbilir...
ama burda kocende suçlu onun kdr..ne diye veriyoki sizin okadr ihtiyacınız varken..neyse takmaaa

düşünmek ıstemıyorsun ama ınan yaptıklarını unutamıyo ınsan
normal hayatta suan yazdığıma nazaran hıc tkmam ınan hep derım aılen ıyıkı bişi yapmamış dıye
ama ınsan bırde arar derkı sıze yardım edemedık baban kumarda yedı ben sızı düşünmedım yapmadım der hatasını anlar yok
bunlar sayıyo ısteklerı corap ayakkabı canta...
ınsanda dıyorum bırazda yüz olur
en son 750 ve o ısteklerınden sonra bı çemkırdım tam cemkırdımtepeme geldı tabe
sessız kalmamak lazım ınsanlar yoldukca yoluyo senı

yerden göğe kdr haklısın sen sana bişi demiyorum..sadece kafaya takma okdr...
yapmadıkları gibi düşüncesizlikte etmişler ...gün ola devran dönee...napçan...

adaaa hoşgeldin...
afiyet olsun..dikkatimi çekti etsiz yemek yapmıyosun hiç...alışkanlıktan dolayımı
yoksa tadsız tutsuzmu geliyo??

anemmmmmm bir yemeğimi yapam dedim site beni atmış....

canım eşim eti seviyor....aslında etsiz yaptığımda oluyor da buraya yazarken denk gelmedi sanırım....
örneğin enginar falan hiç yapmadım evlendiğimden beri...eşim o tarz lezzetlere açık değil....ben de anneme gittikçe o eksiği kapatmaya çalışıyorum orada yiyerek....
ben etsiz yerim anlayacağında kocem var işte işin içinde

kocen kesin doğulu ozmn ::))

bende kıymalı yemek hayatta sevmem..ıykkk....
benimkinin yemediklerinide ben yapmayınca aynen annemde gideriyorum senin gibi özlemimi :)

inşallah böcük...

evi olmayan herkese nasip olsun inşallah...

sahibinden olsun istedik komisyon vermemek için bu ev öleydi ondan üzüldüm...

neyse emlakçılara gidicez başka çaresi yok...

bal cım şimdiki halim olsa takmazdım ama hamile insanın psikolojisi çok farklı oluyor. çok hassas ve alıngan oluyorsun. buda ufak bişey değildi. ben bakıma muhtaçken annemin gidip bayram yapması çok üzdü beni. bunun yaşlanmayla alakası yok yapı meselesi annem birşeyi dedi mi bir daha değiştirmez. biz onun için burda kaldık istanbula gitmedik. aman yalnız kalmasın, aman özlemesin ihtiyacı olduğunda yakınında olalım koşalım diye. ama ben ona ihtiyacım olduğunda o yanımda değildi. insana bu koyuyor. eşimi etiler gibi lüx bir salondan çıkarttırıp buraya getirdim. e noldu istanbulda doğup büyüyen bir insan sudan çıkmış balığa döndü. burada ne iş imkanı çok iyi ne sigortası var. ben çok pişmanım eşimi buraya getirdiğim için. ha annemin umrunda mı hayır. ona bakarsan kendim istedim evlendim kendim çekeceğim.
neyse konu uzar gider sıkmayayım sizi ama ben annem için fedakarlık yaparken onun böyle davranması çok kırıyor. bu huyu yüzünden yalnız da kalıyor!

hayrlısı patık belkıde bıgun bakmışsın karşına cıkmış evınemlakçıya bıle gerek kalmadan

melodicim annenin yapısı bu ozmn ve değiştiremessin...
ama keşke kendi hayatını kendinize göre kurup yön verseydin..sen annene odaklı bi gelecek kurmuşsun cnm..şimdi böyle büyük bi fedakarlığın karşılığını beklemen çok normal ve haklısında ama yapçak bişey yok..bu şekilde anneyi kabulleniceksin cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…