Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

balcım oradan bulmuştuk zaten ,kısmet yaa...

duygucum orası iyidi fakat biz 60 aylık istedik..ödeme imkanımız var..fiyatı artırmayalım diyoruz o yüzden boşa..

onlar 100 aylık kampanya yapmış ,çoğu kişininde ödeme şekli ona uyduğu için herkes ona yazılmış..60 aylıkta 60 kişi toplanması gerek ,beklemek istemedik canım..
başka sebeplerde var borca girmemiz gerek acilen :) bu da komik bir durum neyse..

kredi çekmeye karar verdik yani..biraz peşinatımız var...arabayıda satmayı düşünmüyorum o lazım bize..

bu akşam ne yesek acaba,iştahım yok ki..bana kalırsa yemicem..

koceye bir sormalı en iyisi canı ne çekiyor...

bamya konservem var aslında,kıyma alıp yapabilirim..aklıma hiç bişi gelmiyor...

gazete haftasonu emine beder yemek tarifleri kitapçığı vermiş ,güzel tarifleri var baktım..denediklerimi eklerim sizede...

patğim canım nası istedi...işllh annemde vardır...

geçende cnm mantı istedi hemde sini mantısı..o akşam anneme gittim mantı vardı...
ondan sonra burda kızlar sarma diye diye canımı çektirdi o akşam gene anneme gittim sarma vardı...
hadi bakalım bunuda boş geçirmeyelim işllh :)

inanmıyorum balcım,hakket ballısın

bana gel canım yapayım ben sana

bnm neden canım çekmiyor ki bişi...enteresan...

aaa bak bişi istedi cnm fırında kremalı patates..
eşim sevmiyor onuda...

Son düzenleme:
inanmıyorum balcım,hakket ballısın

bana gel canım yapayım ben sana

bnm neden canım çekmiyor ki bişi...enteresan...

aaa bak bişi istedi cnm fırında kremalı patates..
eşim sevmiyor onuda...

ayy benim cnmm herbişeeyi çekiyoo bu aralar...
yap o kolay cnm eşinde yemesinn nolcek...ona menemen yap :))

biricik aynı menüyü üst üste nasıl yiyorsun o da zor..dünden kalma yemek yeniyor araya başka çeşit öğünler giriyorda...öğlen yemeği akşama aynı olunca ben yiyemiyom..

nolcak cnm ben günlük yemek yapmıyorum zaten evde yapınca.2 günlük yapıyorum her akşam ona halmi kalır cnm yaa..
zaten işyerinde yemiyorum pek öğlenleri.bi çorba bir salata tamam
yada menüyü 1 önceki günden takip ediyorum :)bugün getirdiğimi yarın yiyorum yada farketmiyo

Son düzenleme:
eşim yemek yemek istimiyormuş her zamn ki gibi..

işime geliyor bu hali

sigara böreği yapalım dedim kaşarlı.. olur dedi..yanınada çay zeytin felan tamamdır :))

hmm iyimiş o zman...canın nie sıkkın..
bu arada doğalgaz 13 geldi demişmiydim...:92::92:

ben bugün yine açtım desem ev buz gibiydi akşam dondum açtık...kuşta hapşırıyordu pıt pıt onada kıyamadım yine böcük bu yazımı es geçmez cevap verir böcüüük geçen öptüm totosunu aklıma geldin,pamuk gibi totosu yavrım bnm

kelebek buyur sohbete ....

Son düzenleme:
cnm sıkkın biraz boşver cnm sağlık sorunları diyelim.ama önemli bişi yok

anlat işte açılırsın...içine atma...

eşim yemek yemek istimiyormuş her zamn ki gibi..

işime geliyor bu hali

sigara böreği yapalım dedim kaşarlı.. olur dedi..yanınada çay zeytin felan tamamdır :))

patik adam yemek diyooo börek demiyo :))
yapsana bamyayı...

:81:tbr cnm
ben bu ay yaktım valla bakalım kaç gelecek

mersi mersiiiii
darısı başınızaa

hmm iyimiş o zman...canın nie sıkkın..

ben bugün yine açtım desem ev buz gibiydi akşam dondum açtık...kuşta hapşırıyordu pıt pıt onada kıyamadım yine

ev soğuksa aç tabisi...kıyamam pıt pıt diyemi hapşırıyo..
sosyetik kuş belli :))

biz ufosyu bile söktük kaldırdık :)) o bile lazım değil yane :))

ya kızlar 12 gündür reglim bitmedi bi oldum bi olmadım tam bitti derken sürekli lekelenme oluyor
üstünemi gördüm dedim test yaptım oda yok.bi doktora gitmem gerek ama korkuyorum.ilk kez oluyor böyle bişide.

ya kızlar 12 gündür reglim bitmedi bi oldum bi olmadım tam bitti derken sürekli lekelenme oluyor
üstünemi gördüm dedim test yaptım oda yok.bi doktora gitmem gerek ama korkuyorum.ilk kez oluyor böyle bişide.

bencede git brck ihmal etme..korkulcak bişi olmaz sanmam belki kist filandır oda ilaçla hemen eriyo..sen yinede yakın bi zamanda git cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…