olur olur merak etme..daha çalışmalar yeni başllamadımı..az çalış bakalım :))
istemiyormuş yazıcıydım yazım hatasından anlaşılmamış balcım..
bamya dedim nıç dedi..aparatif bişielr istiyormuş,abur cubur dedi..bende ii sigara böreği o zmn dedim cnm çekti yemek çeşiti bakarken , oda olur didi ,iyi denk geldi yani :))
biricik sen doğum kontrol hapı kullanıyormuydun korunurken..eğer öleyse bırakınca hormanlar düzene giremiyormuş hemen sanırım öle bişiler var...
stres yapma doktora git nolcak ki..en fazla tes mest yapar..
hem neyin eksik bilerek hamile kalırsan daha sağlıklı bir hamileleik geçirirsin..kanın mı eksik bir bi vatamin mi falan...
ben bebiş düşünsem hemen giderim yav,nie gitmiyonus...
balcım öle hapşırıyor çok tatlııı :))
anası sosyete ,o da olcek tabep
evet cnm 3.aya girecez bu ayda tık yok.her ay ümitsiz oluyor insan ne zor şeymiş.ama hala hamilemiyim diede aklımda.
patikçim hiç bişi kullanmadım cnm hap falan hiç.ya ne bilim o muayeneden çok korkuyorum bennn
ohh kebap sende bedavaya getirdin yemeği :)
ben olsam bamya derdim ama...bu akşam olmassa yarın akşem yapçam kesin :))
anasının kuşu ..sosyetegiller sizi...babasıdamı sosyetik yoksam :))
elbet babasıda sosyetik,bak bamya ya bile burun kıvırdı...
doğura doğura kuş doğurdum
bizimkilerde vardıya kedi babası diyordu sabri beye eşi..bende bazen kuş babası diyom
geçen eş beğendirmeye gittikya kuşu koyduk bizimkinin kafese hemen patiyi attı üstüne ,nasıl utandımyarın akşa mbi eş getircek kuşçu ona bekliyo dizi patlatçak
bal bu saate bulabilirmiyim doktor ?
bal bu saate bulabilirmiyim doktor ?
ooo sosyeteye gelin gelcek desene....
siz ozmn etilerde sarıyerde tarabyadaki kuşçulara bakın ozmn..sizinki sosyetik eş istiyo dimek :))
ayyy kaynanan oluyon patik hadi hayırlısı cnm..düğün yapçenmi bi burma takarım :))
sorma hiç bi gelini beğenmedim..mubişe kalsa hepsi seksüüü
ama ben yok onun rengi bunun bilmemnesi almadım bi türlüiyi kaynana oluyomuş benden annadım
tak tabi teyzesi burmadan aşşağısı senin şanına yakışırmı kosssskoca bal hanım ( çocuklar duymasındaki necla hanım gibin)
haydin ii akşamalrr...mucukladım sizii...
bal erkek varmış 24 saat var dedi
ay yok çok tırstım ben yaww
ben çıkıyorum hdi öptüm iyi akşamlar kızlar
patğim canım nası istedi...işllh annemde vardır...
geçende cnm mantı istedi hemde sini mantısı..o akşam anneme gittim mantı vardı...
ondan sonra burda kızlar sarma diye diye canımı çektirdi o akşam gene anneme gittim sarma vardı...
hadi bakalım bunuda boş geçirmeyelim işllh :)
bu arada doğalgaz 13 geldi demişmiydim...:92::92:
hmm iyimiş o zman...canın nie sıkkın..
ben bugün yine açtım desem ev buz gibiydi akşam dondum açtık...kuşta hapşırıyordu pıt pıt onada kıyamadım yine böcük bu yazımı es geçmez cevap verir böcüüük geçen öptüm totosunu aklıma geldin,pamuk gibi totosu yavrım bnm
kelebek buyur sohbete ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?