Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

istemiyormuş yazıcıydım yazım hatasından anlaşılmamış balcım..
bamya dedim nıç dedi..aparatif bişielr istiyormuş,abur cubur dedi..bende ii sigara böreği o zmn dedim cnm çekti yemek çeşiti bakarken , oda olur didi ,iyi denk geldi yani :))

biricik sen doğum kontrol hapı kullanıyormuydun korunurken..eğer öleyse bırakınca hormanlar düzene giremiyormuş hemen sanırım öle bişiler var...

stres yapma doktora git nolcak ki..en fazla tes mest yapar..
hem neyin eksik bilerek hamile kalırsan daha sağlıklı bir hamileleik geçirirsin..kanın mı eksik bir bi vatamin mi falan...

ben bebiş düşünsem hemen giderim yav,nie gitmiyonus...

balcım öle hapşırıyor çok tatlııı :))

anası sosyete ,o da olcek tabe p

Son düzenleme:
olur olur merak etme..daha çalışmalar yeni başllamadımı..az çalış bakalım :))

evet cnm 3.aya girecez bu ayda tık yok.her ay ümitsiz oluyor insan ne zor şeymiş.ama hala hamilemiyim diede aklımda.

patikçim hiç bişi kullanmadım cnm hap falan hiç.ya ne bilim o muayeneden çok korkuyorum bennn

ohh kebap sende bedavaya getirdin yemeği :)
ben olsam bamya derdim ama...bu akşam olmassa yarın akşem yapçam kesin :))

anasının kuşu ..sosyetegiller sizi...babasıdamı sosyetik yoksam :))

evet cnm 3.aya girecez bu ayda tık yok.her ay ümitsiz oluyor insan ne zor şeymiş.ama hala hamilemiyim diede aklımda.

patikçim hiç bişi kullanmadım cnm hap falan hiç.ya ne bilim o muayeneden çok korkuyorum bennn

brck korkma niye korkuyosun..bugün olmasa yarın olcak eninde sonunda o muayne ama hemen senin alttan bakmazlar
test filan yaptırırlar...ümidini yitirme bee daha 3 ay olmuş..nekdr pozitif olursan okdr erken olur...
içinde şüphe varsa zaten doktor kan testi ister orda netleşir durum..

ohh kebap sende bedavaya getirdin yemeği :)
ben olsam bamya derdim ama...bu akşam olmassa yarın akşem yapçam kesin :))

anasının kuşu ..sosyetegiller sizi...babasıdamı sosyetik yoksam :))

elbet babasıda sosyetik,bak bamya ya bile burun kıvırdı...

doğura doğura kuş doğurdum

bizimkilerde vardıya kedi babası diyordu sabri beye eşi..bende bazen kuş babası diyom

geçen eş beğendirmeye gittikya kuşu koyduk bizimkinin kafese hemen patiyi attı üstüne ,nasıl utandım yarın akşa mbi eş getircek kuşçu ona bekliyo dizi patlatçak

ooo sosyeteye gelin gelcek desene....
siz ozmn etilerde sarıyerde tarabyadaki kuşçulara bakın ozmn..sizinki sosyetik eş istiyo dimek :))

ayyy kaynanan oluyon patik hadi hayırlısı cnm..düğün yapçenmi bi burma takarım :))

benimde öyle patikçim ama eve gidip hazırlanmam etmem yine bulur 8.30 u sanmam en olmadı gider kan veririm beklerim.bi eve gidimde bakalım yada beklicem cumaya kadar

sorma hiç bi gelini beğenmedim..mubişe kalsa hepsi seksüüü
ama ben yok onun rengi bunun bilmemnesi almadım bi türlü iyi kaynana oluyomuş benden annadım

tak tabi teyzesi burmadan aşşağısı senin şanına yakışırmı kosssskoca bal hanım ( çocuklar duymasındaki necla hanım gibin )

haydin ii akşamalrr...mucukladım sizii...

bal erkek varmış 24 saat var dedi
ay yok çok tırstım ben yaww
ben çıkıyorum hdi öptüm iyi akşamlar kızlar

sana gelicek gelinde yandı walla...kulp takıp durursun..bırak oğluşun işini görsünn mutlu mesut yaşasınlar...

ayy hele o evlensin sözde çeyrek nişanda yarım düğünde burma takçem :))
yumurta verirseler onada bi 100 euro takarım :))

ballısın ellam cnm sarma ıstedı sımdık ama yaprak yok
bu arada doğalgaz 13 geldi demişmiydim...:92::92:

oda bişi mi bana gelmedı 2 ayda 10 tl gelır artık

totosunu yesın annesı

böcük yapsanda yesek gıııı sen beceriyosun sarmayı...

totosu zaten minnak nası yecek :))

patron çıksada takılsam peşine hala oturuyo sanki iş yapıyo sabahtan beri..

evet bu sabah kepenkleri ben kaldırım dedim haydi bismillah =)

güneşli bir istanbul sabahından herkeslere mis kokulu günaydınlar diliyorum

GÜNAYDIN BLUEEE
bende tükkana hırkız girdi sandım alarm geldi :)))
kontrol ediyim dedim....hadi bereketli ola....:)

akşam şanslı masayı izliyen varmı ...
resmen gülmekten eşimle yerlere yattık :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…