saolun kızlar kızımın ogün ateşi yükselmedi az bişi öksürük var daha iyi yani
melodim sabah 9 akşam 18 ama 15 dk evdeyim yakın iş bide sabah 06:45 kalkarım ben tabi hersabah çamaşır ütü olmuyo onun yerine başka bişe yapıyom napim akşamda zor oluyo valla
nevgülcüm eş konusunda ben şanslı değilim ben zaten takıntılıyım dedim ya sevmem iş yaptırmayı oda beğenmiyorum diye yapmıyo yapmaya yapmaya alıştı zati
kızlar elektriğiniz nasıl az geliyor anlamıyorum, karanlıkta mı oturuyorsunuz?
elektirk sobası kullanmıyoruz arık. 135 tl gelmiş fatura. hergün ütü, süpürge açmıyorum. bulaşık makinam arızalı.
bir tek çamaşır makinası günde 2 kez birde şohben yanıyor elektrikli.
2 aylık su fatırası da 101 tl.
evet bende doğum yapınca pansumanımdan tutta lavaboya götürmeye kadar herşeyimle ilgilendi.sadece bebeği emziriyordum gerisiyle o ilgilenirdi.allah razı olsun.8 ay oğlumuza baktı onun yanında eve gidince ev mis gibi.yapacağım yemeğin malzemelerini hazırlardı.
melodi biz her ay öderiz düzenli birikmez.yani bize faydası oluyo da zararı hiç olmadı kredi kartının.eşim her ay hesap yapar.ona göre harcarız ona göre öderiz.ev almayı planlıyoruzda söylemesi ayıptır.malumun oğlumuza ayrı oda lazım olacak bir kaç sene sonra.
valla bizde gelir az gider çok olunca ödeyemiyoruz, onun için istemiyorum kredi kartını. eşimde hesap yapar ne nereye gitmiş diye. harcamamız sadece market, oğlanın doktoru aşısı,yatak ve oyuncak taksidi.
sen cok tembelsınsabah ütü, çamaşır as, kahvaltı hazırla bebişle ilgilen maşallah valla.
sen işe kaçta gidip kaçta çıkıyorsun.
ben sabah 7,45 çıkıyorum. akşam 18,45-19,00 evde oluyorum.
akşam biraz ütü yapabildim, bulaşıklarım kaldı anneme.
sabah wc, lavaboyu ovsum. çamaşır attım makinaya. yatağı düzelttim. hepsi bu kadar. eşim kahvaltıyı hazırlıyor allahtan.
bir tek pazar günüm var. onda da ne yapacağımı şaşırıyorum. eşim de yardım etmese yanmıştım.
harcarsan gelrı tabeeveeeeeeeeeeet kredi kartı extram gelmiş. 2 kart toplamaını görünce böyle oldum.
battık valla!
darısı başımızaKızlar benimde faturalar geldi elektrik 28 su 8 tl gelmiş
bu ay ödedik kredi kartlarımızı allaha şükürler olsun düğün borcumuz kalmadı
hemileliğimin ilk aylarında kokulardan tiksinince mutfak işi kocişe kalmıştı. ben 2 ay giremedim mutfağa yemek yapılırken.
şimdi de pazarları elinden geldiğince yardım ediyor sağolsun!
yaklaşık 1400 tl.ama doğumdan beri olan harcamaların ödenmeyen kısmı.
eşime dedim kredi çekip kapatalım borçları kartıda kullanmayalım.kart yokken ne iyiydi. bedava gibi harca sonra extre gelince
kızlar elektriğiniz nasıl az geliyor anlamıyorum, karanlıkta mı oturuyorsunuz?
elektirk sobası kullanmıyoruz arık. 135 tl gelmiş fatura. hergün ütü, süpürge açmıyorum. bulaşık makinam arızalı.
bir tek çamaşır makinası günde 2 kez birde şohben yanıyor elektrikli.
2 aylık su fatırası da 101 tl.
KIZLar borçlarımızı ve faturalarımızı Allah ödeme kolaylığı versin...
melodi hamammı işletiyon :)) one yaaa
bana daha elentürük gelmedi bekliyorum diğerlerini dediydim zaar..su 19 doğalgaz 13 dıgıturk 35...
duygucum ... hadi gözünüz aydın.. bitirmişsiniz borçları:)
melodi..... canım ne akdar yüklü geliyor faturaların yaa....
ama ben çamaşır makinasını haftada 3 defa açarım.... fırınıda haftada 1-2 defa kullanırım.. elektik süpürgesini haftada 2 defa, çok ütümde olmaz...
elektrik faturam 30-35 arasıdır, suda 20 civarı...
bu konuda en tasarruflusu nuro ve böcük:)
duygucum ... hadi gözünüz aydın.. bitirmişsiniz borçları:)
melodi..... canım ne akdar yüklü geliyor faturaların yaa....
ama ben çamaşır makinasını haftada 3 defa açarım.... fırınıda haftada 1-2 defa kullanırım.. elektik süpürgesini haftada 2 defa, çok ütümde olmaz...
elektrik faturam 30-35 arasıdır, suda 20 civarı...
bu konuda en tasarruflusu nuro ve böcük:)
ayrıca evdeki bütün ampüller tasarruflu olanlardan.... bununda çok faydası var...
Bütün kızlar toplandık toplandık toplandık :)))
kızlar nan finale çıkamamış yüksek sadakatt....
çıkamaz tabi aman yarabbim o ne kıyafet o ne sahne şovu
karının birini vahşice kapatmışlar kafese saçma sapan hareketler
o pantolonlar ne ya yemyeşişl zati solist yaşlı bet bişi
bi de üstüne şarkı çalıntı nasıl kalsınlar finale
nurroooo... hoşgeldin bacım...
yahu o kadan dizi çekiyon ama elektrik su bu kadar az geliyor anlamıyorum...
demekki tayyip baba bu kadar diziyle senden 3 çocuk olur diye düşünüp torpil geçiyo herhal:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?