lamecim sana bişe yazmadım nabersin şeker
valla zor balım ya.ama ne yapacan mecbur.
Hoşbulduk kısçeler
bende hafta içi misafirim geldiğinde sadece kek yapıyorum fazla yorulamam vallaZaten çalışıyoruz hafta içide temizlik çamaşır ütü iki katı yoruluyoruz gelecek misafir önceden haber versin diyorum eşimede ona göre plan yaparız
melodim napim yaaa aslında gelmek isteyen çokda ben kabul edemiyom bu aralar yoğun işlerim yorgun oluyom anam bana gelenlerde inanın 4 sene oldu evleneli hiç sade çaya gelmezler hep yemek+çay çok yoruluyom ama napim öle alıştırdık eşimde bende herkesi öle devam ediyo sade çay olsa her akşam gelsinler yaparım çayın yanına bişecikler
sabah ütü, çamaşır as, kahvaltı hazırla bebişle ilgilen maşallah valla.
sen işe kaçta gidip kaçta çıkıyorsun.
ben sabah 7,45 çıkıyorum. akşam 18,45-19,00 evde oluyorum.
akşam biraz ütü yapabildim, bulaşıklarım kaldı anneme.
sabah wc, lavaboyu ovsum. çamaşır attım makinaya. yatağı düzelttim. hepsi bu kadar. eşim kahvaltıyı hazırlıyor allahtan.
bir tek pazar günüm var. onda da ne yapacağımı şaşırıyorum. eşim de yardım etmese yanmıştım.
eveeeeeeeeeeet kredi kartı extram gelmiş. 2 kart toplamaını görünce böyle oldum.
battık valla!
Kızlar benimde faturalar geldi elektrik 28 su 8 tl gelmiş
bu ay ödedik kredi kartlarımızı allaha şükürler olsun düğün borcumuz kalmadı
lamecim hoşgeldin
valla maşallah şu eş konusunda çooookk şanslıyız.allah onlardan razı olsun.benimkide öyledir.gerçi kahvaltı hazırlamaz kendi başına ama çook yardım eder.hele doğum yaptığımda yaptıklarını hiç unutamam.ayyyhhhh bi içim çekem karşıki dağlar yıkılsın.özledim ya.
ne kadarki bizde bu ay yandık valla.anneler günü diye baya alışveriş yaptık.
hemileliğimin ilk aylarında kokulardan tiksinince mutfak işi kocişe kalmıştı. ben 2 ay giremedim mutfağa yemek yapılırken.
şimdi de pazarları elinden geldiğince yardım ediyor sağolsun!
yaklaşık 1400 tl.ama doğumdan beri olan harcamaların ödenmeyen kısmı.
eşime dedim kredi çekip kapatalım borçları kartıda kullanmayalım.kart yokken ne iyiydi. bedava gibi harca sonra extre gelince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?