Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Hoşbulduk kısçeler
bende hafta içi misafirim geldiğinde sadece kek yapıyorum fazla yorulamam valla Zaten çalışıyoruz hafta içide temizlik çamaşır ütü iki katı yoruluyoruz gelecek misafir önceden haber versin diyorum eşimede ona göre plan yaparız

melodı gözun aydın hacı ınş son olur

bırsens haklısın kendımı yormuycam ama bundan sonra kımseye yaranılmıo bananem bee

şu habersiz gelen misafirlerden hiç hazetmem.hafta içi hafta sonu hiç farketmez.çalışıyoruz sonuçta.belki hastayım,belki başka misafirim var yada ben başka bir yere gideceğim.çat kapı gel oohh evdeki her daim seni beklşiyor sanki.

benimde bügün misafirlerim var arkadaşlar gelecek.menüm hazır.mercimek çorbası,fırında köfte,salata,kemalpaşa tatlısı(hazır)

sabah ütü, çamaşır as, kahvaltı hazırla bebişle ilgilen maşallah valla.
sen işe kaçta gidip kaçta çıkıyorsun.
ben sabah 7,45 çıkıyorum. akşam 18,45-19,00 evde oluyorum.
akşam biraz ütü yapabildim, bulaşıklarım kaldı anneme.
sabah wc, lavaboyu ovsum. çamaşır attım makinaya. yatağı düzelttim. hepsi bu kadar. eşim kahvaltıyı hazırlıyor allahtan.
bir tek pazar günüm var. onda da ne yapacağımı şaşırıyorum. eşim de yardım etmese yanmıştım.

eveeeeeeeeeeet kredi kartı extram gelmiş. 2 kart toplamaını görünce böyle oldum.
battık valla!

valla maşallah şu eş konusunda çooookk şanslıyız.allah onlardan razı olsun.benimkide öyledir.gerçi kahvaltı hazırlamaz kendi başına ama çook yardım eder.hele doğum yaptığımda yaptıklarını hiç unutamam.ayyyhhhh bi içim çekem karşıki dağlar yıkılsın.özledim ya.

Kızlar benimde faturalar geldi elektrik 28 su 8 tl gelmiş
bu ay ödedik kredi kartlarımızı allaha şükürler olsun düğün borcumuz kalmadı

Kızlar benimde faturalar geldi elektrik 28 su 8 tl gelmiş
bu ay ödedik kredi kartlarımızı allaha şükürler olsun düğün borcumuz kalmadı

ana düğün borcumu vardı duygu sizin.hadi gözünüz aydın.bana da su 16 lira geldi.elektrik 51. kredi kartından gidiyo bizdede.sadece suyu elden ödüyoruz.

hemileliğimin ilk aylarında kokulardan tiksinince mutfak işi kocişe kalmıştı. ben 2 ay giremedim mutfağa yemek yapılırken.
şimdi de pazarları elinden geldiğince yardım ediyor sağolsun!

ne kadarki bizde bu ay yandık valla.anneler günü diye baya alışveriş yaptık.

yaklaşık 1400 tl. ama doğumdan beri olan harcamaların ödenmeyen kısmı.
eşime dedim kredi çekip kapatalım borçları kartıda kullanmayalım.kart yokken ne iyiydi. bedava gibi harca sonra extre gelince

saolun kızlar kızımın ogün ateşi yükselmedi az bişi öksürük var daha iyi yani

melodim sabah 9 akşam 18 ama 15 dk evdeyim yakın iş bide sabah 06:45 kalkarım ben tabi hersabah çamaşır ütü olmuyo onun yerine başka bişe yapıyom napim akşamda zor oluyo valla

nevgülcüm eş konusunda ben şanslı değilim ben zaten takıntılıyım dedim ya sevmem iş yaptırmayı oda beğenmiyorum diye yapmıyo yapmaya yapmaya alıştı zati

bende sölim doğalgaz 89 su 25 elektrik 55 bu ay az geldiler saolsunlar.

kızlar elektriğiniz nasıl az geliyor anlamıyorum, karanlıkta mı oturuyorsunuz?
elektirk sobası kullanmıyoruz arık. 135 tl gelmiş fatura. hergün ütü, süpürge açmıyorum. bulaşık makinam arızalı.
bir tek çamaşır makinası günde 2 kez birde şohben yanıyor elektrikli.
2 aylık su fatırası da 101 tl.

evet bende doğum yapınca pansumanımdan tutta lavaboya götürmeye kadar herşeyimle ilgilendi.sadece bebeği emziriyordum gerisiyle o ilgilenirdi.allah razı olsun.8 ay oğlumuza baktı onun yanında eve gidince ev mis gibi.yapacağım yemeğin malzemelerini hazırlardı.

melodi biz her ay öderiz düzenli birikmez.yani bize faydası oluyo da zararı hiç olmadı kredi kartının.eşim her ay hesap yapar.ona göre harcarız ona göre öderiz.ev almayı planlıyoruzda söylemesi ayıptır.malumun oğlumuza ayrı oda lazım olacak bir kaç sene sonra.

birsen bende 6 da kalkıyorum ama bebiş olunca yetişmiyor. eşim 7,15 gibi çıkıyor öyle olunca oğlanla ilgileniyorum mecburen.
bugün sbah biraz uyudu da sağı solu toplayabildim. sonra bir güzel kustu, çarşaf değiştir filan işe geç kaldım.
nevgül ve birsene birşey sorucam: kızlar bebeğiniz kendi yatağında mı yatıyor.
yatağına çarşaf olarak ne kullanıyorsunuz. bendekiler düz çarşaf düzgün durmuyor diye sinir oluyorum. lastikli çarşaf var mı bilmiyorum!

KIZLar borçlarımızı ve faturalarımızı Allah ödeme kolaylığı versin...

melodi hamammı işletiyon :)) one yaaa

bana daha elentürük gelmedi bekliyorum diğerlerini dediydim zaar..su 19 doğalgaz 13 dıgıturk 35...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…