enaaam ne rüya yorarmışım bee :)))
ben dimedim bile olmıcık die derim bişi olmaz bnm
yaçaçııııınnn
pazar günü hava çok güzel
nevgül Allah zihin açıklığı versin eşine ..
olabılır ama sankı cok yormuşum gıbı bı halsızlıkte var
8 aydır beklıom sıler dıye cıx dayanadım sılem ddım sınırlendım kolumda ağrıdı bıraktım amann ben mı kurtarcamm
işllh hayırlısı cnm...pek ortalarda görünmicem pazara kdr :))
hava bozucakmış bugün ve haftasonuna kdr yağışlıymış cnm..umarım pazar güzel olur...
günaydın kızlar bugün ömerim sınava girecek dua edin ona lütfen hayırlısı ile geçsin sınavı.
evt galıba sınyal bu hafta cok yordumböcük ne kadar canın var zaten..o kadar cam sil iş yap ,işe git çalış..birde orada silmeye kalkarsan kolun sana yeter die sinyal vermiştir :)
merak etme...
servis yapan kadın silsin ne alaka sen siliyon...
hadi patronun odası ayrı,belki kadın kurcalasın orayı burayı istemiyordur..ama camlar başka..alıştırma kadını ..
birsencim hafta içi nie misafir davet edip kendini yoruyorsun,canının kıymetini bil bak senin bünyede bir gün isyan eder ...dikkat et...o kadar yorma kendini,
hayata 1 kere geldin bir dahası yok bunu unutma,kendine zaman ayır ...
kızartmamı yapıyorsun büyük balığı ki o kadar kirleniyor her yer ? fırında değil mi?
derim patiğim dememmi...
Nevgülll büdüşün ne ediyo : )
mutluluk olarak yorumlanıyormuş canm ,hayır olsun...
bence bal izin alcak mutlu olcez
Selam kısçeler
bal geçmi olsun
nevgül allah zihin açıklığı versin eşine
BİRSEN fazla dayannmaz bünyen benden demesi..boşver elinden geldiği kadr yap..görücümü gelcek sanki bee :))
nevgül ne zor bi durum..aklıma getirmemeye çalışıyorum..benimde büdüşüm olunca böle olcak çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?