Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Sağol balım inşallah.çok stresliydi:18: Akşam konuştukta.acele ediyodu kapatalım diye. DERS ÇALIŞIYORMUŞ.

Son düzenleme:

işllh hayırlısı cnm...pek ortalarda görünmicem pazara kdr :))
hava bozucakmış bugün ve haftasonuna kdr yağışlıymış cnm..umarım pazar güzel olur...

olabılır ama sankı cok yormuşum gıbı bı halsızlıkte var
8 aydır beklıom sıler dıye cıx dayanadım sılem ddım sınırlendım kolumda ağrıdı bıraktım amann ben mı kurtarcamm

servis yapan kadın silsin ne alaka sen siliyon...

hadi patronun odası ayrı,belki kadın kurcalasın orayı burayı istemiyordur..ama camlar başka..alıştırma kadını ..

işllh hayırlısı cnm...pek ortalarda görünmicem pazara kdr :))
hava bozucakmış bugün ve haftasonuna kdr yağışlıymış cnm..umarım pazar güzel olur...

bu sabah baktım pazar güzel gösteriyor :44:

öle yap son günde bişi derse,söz verdim programlarını iptal ettiler felan dersin

:2:
günaydın kızlar bugün ömerim sınava girecek dua edin ona lütfen hayırlısı ile geçsin sınavı.

ınş cnm geçer en ıyı ntllarla
böcük ne kadar canın var zaten..o kadar cam sil iş yap ,işe git çalış..birde orada silmeye kalkarsan kolun sana yeter die sinyal vermiştir :)

merak etme...
evt galıba sınyal bu hafta cok yordum
servis yapan kadın silsin ne alaka sen siliyon...

hadi patronun odası ayrı,belki kadın kurcalasın orayı burayı istemiyordur..ama camlar başka..alıştırma kadını ..

patron odasydı cnm ortak odamız var bıde benımm ayrı odam var
kadın oturup kahvaltı edıy canım sıkıldı ben işim olmayan bi iş edıom kadın keyf edıo
bıraktım yarım valladaha sılmıycemm

patikim söledim ya valla temizlik konusunda takıntı vardır fırına verdim ama yinede kokusu yedikten sonra etkiliyo beni her yeri deli gibin siliyom napim yaaa bu aralar gerçekten kafayı taktım kendime çok takıntılı oldum her yer düzgün olcak silincek hadi evdeyken neysede çalışıyorum böle yapmamam lazım sabahları bile deli gibi koşturuyom kahv hazırla evi topla yatağı falan bulaşık mak boşalt çamaşır varsa as ütü varsa yapmaya çalış kızı hazırla portakalını sık arada mamasını yap kızı anama bırak valla robot oldum kurulmuş robot offf ya

Son düzenleme:
derim patiğim dememmi...

Nevgülll büdüşün ne ediyo : )

sağol böcüğüüüüüümmmm

oooyyy bal teyzesiiiii eltim diyo dün için bütün günü bababababa deyip durdu.bende annee diyorum ona diyo. Sabah çıkarken uyuyordu.o yüzden öpemedim uyanır diye içimde kaldı.sabah erken çıktım evden.kızkardeşimle alışveriş yaptık .kıyafet aldık ona bana da bir eşarp aldı sağolsun.onu diyarbakıra uğurladım ben işe geldim.

BİRSEN fazla dayannmaz bünyen benden demesi..boşver elinden geldiği kadr yap..görücümü gelcek sanki bee :))

nevgül ne zor bi durum..aklıma getirmemeye çalışıyorum..benimde büdüşüm olunca böle olcak çünkü

günaydınlar herkese!
hasta olanlara geçmiş olsun.
nevgül eşine başarılar!
birsen yani bravo sana çocukla yemekli misafir ağırlıyorsun hemde hafta içi. birde balık yapıyorsun. benim bir kap bile yemek yapacak halim olmuyor. sanırım bendeki mevsimsel, yazın daha enerjik oluyorum. ne kadar yorgun olsamda yemeğimi yapıyorum.
böcük dadımız geldi bugün. sabah aradı beni kaçıncı kata çıkıcam diye soruyor.

bugün gözlerim acıyor, oğluş 5 te kalktı. uyumayı özledim valla.

melodim napim yaaa aslında gelmek isteyen çokda ben kabul edemiyom bu aralar yoğun işlerim yorgun oluyom anam bana gelenlerde inanın 4 sene oldu evleneli hiç sade çaya gelmezler hep yemek+çay çok yoruluyom ama napim öle alıştırdık eşimde bende herkesi öle devam ediyo sade çay olsa her akşam gelsinler yaparım çayın yanına bişecikler

nevgülüm allah zihin açıklığı versin kocişine

böcük kız sende yoruyon elalemin işi için kendini yapma kız boşver tabi diyene bak

duygu hoşgeldin cnm

lamecim sana bişe yazmadım nabersin şeker

Son düzenleme:

valla zor balım ya.ama ne yapacan mecbur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…