bir yere gitmiyorum jean yine yanlış anladın galiba arkadasımla işim var ha bugun elifin dogum gunu unutma
jean zabanan sapıttın mı nan
nbb sayfasını aç 3706 nolu olan
koyamam buraya sımdık
kocamı ozluyom
patates keki çok güzel oluyor yoğurtla birlikte
yakın zamanda yaptım bi kaç kez değişik bişi yapsam iyi olur sıkıldık onu yemekten :kedi:
tarifinide bu siteden almıştım
adacım günaydın canımmm
evde yokuz yazmışsın ya bu kez az yanlış anladım alsanaalsanasmile ay bin tane şey okuyorum hep yanlış anlıyorum ya kızıyorum kendime mafoldumben ok mesaj alındı şekerim
abow hatun bu ne la böyleben daha basit bişey sandım hem bunu giyon hem kaçacak yer arıyom diyosun kız bence bjk forması iyidir bunu giyme hatun kaydirigubbakcemile3
aklın başka yerde olursa tabı yanlış anlarsınsempatiksalakcinni
bıkez gıydım bayram etsın dıe ama beğenmedı hoşşık:mymeka:bıdahada bişi gymem zatı
kaç dk kalıokı
şaka yapıom kuşum kapım açık senin gibi içindeki dışarı yansıtan bi insana biliyorsunolur dılek başka emrın
nan mısafr olcam dıomm kız bana işten bahsedıyo
özle özle aksamda bişi yapmıcaksan dokunma dersinjean zabanan sapıttın mı nan
nbb sayfasını aç 3706 nolu olan
koyamam buraya sımdık
kocamı ozluyom
valla jeanım sen IQ testi yaptırdın mı heçkaydirigubbakcemile3 şaka heevde yokuz yazmışsın ya bu kez az yanlış anladım alsanaalsanasmile ay bin tane şey okuyorum hep yanlış anlıyorum ya kızıyorum kendime mafoldumben ok mesaj alındı şekerim
evet bende yapıyorum cok guzelpatates keki çok güzel oluyor yoğurtla birlikte
yakın zamanda yaptım bi kaç kez değişik bişi yapsam iyi olur sıkıldık onu yemekten :kedi:
tarifinide bu siteden almıştım
jean maaşı bı alsam neler neler alcam
hem cok var bende
daha gıyemedığım dolu para harcamam ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?