Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kızlar dün kelebek ayna aldık ya....

bakın kelebek neymiş :)))

Kelebek,insana muhteşem duygular verir,ruhunu dinçleştirir,kalbini gençleştirir,gizemi ve ömrü ile ışık saçmak,sevdalara ulaşmak için kanat çırpar..

Alıntıdır

kızlar akşam eve bi gittim annem mis gibi yaprak sarma yapmış:)) patlayana kadar yedim valla :))) oooohhh sarımsaklı yoğurtla:))diomki hiç gitme burda kal hep:)

Cok pratik ve lezzetli bir aperatif.

Malzemeler:

1 paket milfoy hamuru
2 yemek kasigi salca
2 yemek kasigi biber salcasi
ketcap
Kekik(oregano)
Kasar
sucuk, salam tonbaligi v.s.

Yapilisi

Milfoy hamurlarini buzluktan cikartip cozulmeye birakin. Sonra milfoy hamurun uclarini birlestirip kivirip bir kenar yapın salcalari ketcap kekik ve az siviyag koyup rondoda yada elle iyice karistirin. Sonra bir fircayla bu sosu milfoylere surup uzerine istediginiz icten koyun. Uzerine kasar rendeleyin ve onceden isitilmis 200 dereceli firina uzerindeki kasar eriyene kadar pisirin.

dizi mi sadece ben uzun metraj fln sanıodumkaydirigubbakcemile3
biri masaj yapsın laa
üsütmden öküz gecmıs sankımirmirmirmir
kocan okumasın bunukaydirigubbakcemile3
kızlar akşam eve bi gittim annem mis gibi yaprak sarma yapmış:)) patlayana kadar yedim valla :))) oooohhh sarımsaklı yoğurtla:))diomki hiç gitme burda kal hep:)

afiyet olsun oglusum dedimikaydirigubbakcemile3

ohh yarasın
bende cok güzel yaparım haa
ekşı ekşı olcakk
ayy cnm cektı
yarın alımda hazır yengemlerdeyken onlarada sardırıp dolaba koyamaklinialirimsmile

kaydirigubbakcemile3 sen çeyis bakanımızsın kendine gel hacı nasıl bişey bilmem ama acımıyo diyorlardı acıyosa evlenince heğinizi sıra dayağına geçircem ohaoldumsmile

acıyan ne laa bilmiyorumkismile

ÇOK KOLAY KURABıYE

Malzemeler:

2,5 su bardağı un

1 su bardağı şeker

1 paket (250 gr.) margarin ya da tereyağı – oda sıcaklığında yumuşatılmış.

1 paket vanilya

1 paket kabartma tozu

2 yumurta

Üzerine serpmek için bir miktar hindistan cevizi (fındık ya da ceviz tozu da olur.)

Yapılışı

- sakın malzemelerin eklenme sırasını bozmayın, güzel olmaz.

Şimdi..

Fırınınızı 180 dereceye ayarlayıp ısıtın.

Unu eleyerek derin bir kaba alın ve ortasını açın.

Vanilya, kabartma tozu ve oda sıcaklığında yumuşatıp küçük parçalara ayırdığınız margarini kaba ekleyin ve elinizle yağı una iyice yedirerek karıştırın.

Sonra yumurtaları ekleyerek yoğurmaya başlayın. Hamur belirginleştikten sonra (yumuşak ve ele yapışmayan bir hamur oluyor) toz şekeri ekleyin ve yoğurmaya devam edin. Toz şekeri elinizin sıcaklığıyla hamura iyice yedirene kadar yoğurun. (toz şeker bu aşamada elimi acıttı.)

Şimdi çok geniş ve derin olmayan kare veya dikdörtgen şeklinde bir tepsi ya da borcam bulup, tabanını yağlayın ve bu hamuru tepsiye bir güzel döşeyin. Yüzeyini düzeltmeyi unutmayın.

Üzerine hindistan cevizi serpip, fırına koyun ve üzeri hafif kızarıp, elinizle bastırdığınızda hamur içeriye çökmeyene kadar pişirin. Açık renk olacak, çok kızarmasın.

Fırından alıp kare şeklinde keserek kurabiyeler biraz ılındıktan sonra servis yapın. (benim kareler biraz büyüktü evet. Siz daha küçük kesebilirsiniz. Ya da piştikten sonra kurabiye kalıbı ile kesebilirsiniz, ya da bardakla kesersiniz. Ama o zaman kurabiyenin bir kısmı boşa gider. Gerçi gitmez, kendiniz yersiniz kalan parçaları da.)

Ne çok yumuşak ne çok kıtır, çok lezzetli, değişik görünümlü ve çayla acaip güzel bir uyum sağlayan kurabiyeleriniz hazırdır

adaer bı aynam bıle yok hacı
gözü kör olsun fakırlığınnn

tarıf güzel ama ben ketcap yememkı

kaydirigubbakcemile3 sen çeyis bakanımızsın kendine gel hacı nasıl bişey bilmem ama acımıyo diyorlardı acıyosa evlenince heğinizi sıra dayağına geçircem ohaoldumsmile

bana sorman sarhoştum hatırlamıyorum kaydirigubbakcemile3
yaw varya hep bu böcüğün yüzünden konuştugumuz konulara bak

bayılırım
bayılırım....
çok severim sarmayı
özellikle böcüğün söylediği gibi ekşi olacak
anneciğim yaparken tencerenin en altına ve en üzerine limon dilimleri yerleştiriyor
enfes oluyor yahu
seninde anneciğinin ellerine sağlık

dizi mi sadece ben uzun metraj fln sanıodumkaydirigubbakcemile3

kocan okumasın bunukaydirigubbakcemile3

afiyet olsun oglusum dedimikaydirigubbakcemile3
sever kaynanasını benim kocam:))çok misafirperver.sabah çıkıyorum annene sigara bırak kadın bakkala mı gitçek dio.iyi be dedim:)) dün bakkala sipariş vermiştim bugün de öyle yapıcaktım.ama bırak uğraştırma kadını dio:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…