biri masaj yapsın laa
üsütmden öküz gecmıs sankımirmirmirmir
dizi mi sadece ben uzun metraj fln sanıodumkaydirigubbakcemile3bugun cok enerjık sınerjıkk olmam laızm
yoksa uycam bırazdan
dılek peşimde sureklı bırı olunca sıkılıom
heran dızi çekememkı
yoruluyom ayoll
hee mersıı gelmek nasıp olursa evıne kullanmadığım ceyıslerımden getrcem
kocan okumasın bunukaydirigubbakcemile3biri masaj yapsın laa
üsütmden öküz gecmıs sankımirmirmirmir
kızlar akşam eve bi gittim annem mis gibi yaprak sarma yapmış:)) patlayana kadar yedim valla :))) oooohhh sarımsaklı yoğurtla:))diomki hiç gitme burda kal hep:)
ohh yarasınkızlar akşam eve bi gittim annem mis gibi yaprak sarma yapmış:)) patlayana kadar yedim valla :))) oooohhh sarımsaklı yoğurtla:))diomki hiç gitme burda kal hep:)
kaydirigubbakcemile3 sen çeyis bakanımızsın kendine gel hacı nasıl bişey bilmem ama acımıyo diyorlardı acıyosa evlenince heğinizi sıra dayağına geçircem ohaoldumsmile
kaydirigubbakcemile3 sen çeyis bakanımızsın kendine gel hacı nasıl bişey bilmem ama acımıyo diyorlardı acıyosa evlenince heğinizi sıra dayağına geçircem ohaoldumsmile
kızlar akşam eve bi gittim annem mis gibi yaprak sarma yapmış:)) patlayana kadar yedim valla :))) oooohhh sarımsaklı yoğurtla:))diomki hiç gitme burda kal hep:)
ada nışasta pudra şekerı yok bunda
ben öle edıom kurabıyeye
bunu denıycem bıde
ben her ıkı yada üç katında lımon koyyom
offfffff susun nan valla bı yerım şişcek
sever kaynanasını benim kocam:))çok misafirperver.sabah çıkıyorum annene sigara bırak kadın bakkala mı gitçek dio.iyi be dedim:)) dün bakkala sipariş vermiştim bugün de öyle yapıcaktım.ama bırak uğraştırma kadını dio:))dizi mi sadece ben uzun metraj fln sanıodumkaydirigubbakcemile3
kocan okumasın bunukaydirigubbakcemile3
afiyet olsun oglusum dedimikaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?