Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

pasaklıcım bu patates keki hamurumsu kıvamda kalıyor mu peki
öyle bir risk yok değil mi
ciddi ciddi pişiyor yani :)))

benim annemde çok güzel yapıo bide onu tepsiye çevirdi kek gibi oldu ksss:)) bol ekşili limon dilimli:))annemi seviom ben

patates kekini you_know yapmıştı çok lezz oluyo patatesle hamur birleşiyo böyle güzel yani hiç çiğ değil ,tavsiye ederim

pasaklı incitanemtuana rya o da toz olarak pudingi koyuyor kurabiyeye bide ona bak istersen resimli yapıyo hatun

ben cıkıom bacılar öptüm sizi özellikle böcüğü onun daha cok ihtiyacı var bu aralar

pasaklıcım bu patates keki hamurumsu kıvamda kalıyor mu peki
öyle bir risk yok değil mi
ciddi ciddi pişiyor yani :)))

ada kız ben ilk yaptığımda tecrübesizlikten biraz fazla kalın yapmışım her yeri pişmemişti
sonra yaptıklarımı daha byükçe bir borcamda pişirdim sorun olmadı
gerçi libyananın da yaptığı kalın ama belki fırından fırına değişiyordur

pasaklı incitanemtuana rya o da toz olarak pudingi koyuyor kurabiyeye bide ona bak istersen resimli yapıyo hatun

aa tamam canım ona da bakayım teşekkürler opuyorumnanaktan

pasaklı,jean evet deneyeceğim
börekçim var yapayım ben onunla bir dikdörtgen borcamlar var ya onda yaparım artık
bir de krema koymasam ne olur kızlar???

krema değişik bir lezzet veriyor ada kız ben krema eklediğim için köri de ekledim bir parça nefis oldu nedense köri ve kremayı çok yakıştırıyorum ben cokacimcoook

ada merak ettim çok istediğin şey neydi :kedi: :kedi:

kocişim bana doğumgünümde laptop almıştı ya
sonra benim çok dikkatli sevgilim üzerinde bulunan kamerasının gözünün yamuk olduğunu farketmişti
götürdük ben pek istemesem de aldığımız yere yetkili servisine iade edilmek üzere bırakılmıştı
sonucu haber vermişler fabrika hatası olmadığı kameranın gösterdiği söylenmiş
Allah biliyor ya,ne olursa olsun bana hediye edilen şeylere farklı bir bağ ile bağlanıyorum
umurumda değildi o kamera gözünün yamuk olması falan
bana almıştı bir kere onu bir başkasına teslim etmek istemiyordum
:))) başka bir laptop istemiyordum
he heee heee sanırım bana geri geliyor
çok istiyordum laptopumu almayı işte bu yani
garip ya da saçma ama o Aşkımdan bana olan birşeydi :)))

ada bu yönümüz çok benziyor
bende eğer kocişimin bana aldığı bi hediyeyi çok beğenmişsem kopamıyorum ondan
gözüm gibi bakıyorum ki bişi olmasın diye :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…