ada bu yönümüz çok benziyor
bende eğer kocişimin bana aldığı bi hediyeyi çok beğenmişsem kopamıyorum ondan
gözüm gibi bakıyorum ki bişi olmasın diye :asigim:
ben beğensemde beğenmesem de gözüm gibi bakıom bide kesinlikle hi bi hediyenin ambalajını atmıyorum.hepsi duruyor.2006 da aldığı hediyelerin bile ambalajları duruo.nereye gitsek fiş alırım onları da saklarım:)))))ada bu yönümüz çok benziyor
bende eğer kocişimin bana aldığı bi hediyeyi çok beğenmişsem kopamıyorum ondan
gözüm gibi bakıyorum ki bişi olmasın diye :asigim:
doğru olanı yapmışsın bence....evet bende saklarım sinema biletlerimizi falan :asigim:
bugüne kadar aldığı tek bir hediyeyi beğenmedim o da güzel olmadığı için ona çok kızdığım içindi
zaten benim verdiğim tepkiden dolayı o da gidip iade etti
borçlarımızın çok fazla olduğu bir dönemde çok gereksiz bir harcama yapmıştı çok kızmıştım ona
kendi almak istediği bir şeyi almış aynısının bayanını da almış ama 1000 tlye yakın para vermişti
o sıra inanın 100 tl bile harcayamayacak durumdaydık ve üstelik ona çok kızgındım kendini affettirmek için para harcamasına daha da çok sinirlendim ve günlerce konuşmamıştık
doğru olanı yapmışsın bence....
erkekler bizim gibi düşünmüo işte malesef...özel günlere tüm kadınlar öndem verir ama erkeklerin nerdeyse tümü önem vermez.onlara da alışçaz artık napalım:)) ben yıldönümünde düğün fotoğrafımı poster gibi bastırcam altına da çok güzel bi mesaj yazıcam onu duvara asıcam..:)sonra da ilerleyen saatlerde sürprizlerim devam edecek:)) o napçak allah bilir:)ben hala yaptığımın doğru olduğunu savunsam da eşim "seni mutlu etmek imkansız" diye yorumluyor bu durumu
bugüne kadar (3 yıldır) ne doğum günümde ne evlilik yıldönümümüzde ( diğer günlerin adını bile anamıyorum maalesef ) hediye almadı
ben ona her özel günde sürprizler hediyeler alırken ondan da bekledim bu davranışı ama maalesef yapmadı
geçen sene ki doğum günümde de kendisi için çok istediği bir şeyi almasına kızdım
çünkü ben ona defalarca onu beğenmediğimi ve almak istemediğimi söylemiştim neyse napalım geçti gitti
bi kaç gün sonra binbeşyüz defa çok beğendim diye gösterdiğim çizmeyi ve çantasını alıp geldi çok mutlu oldum ama yine ona kırıldım
madem onları beğendiğimi hatırlıyorsun keşke doğum günümde alsaydın da benim için özel bir anlamı olsaydı :gitme: buna da şükür...
görüşürüz canım:)))) bol muhabbetler size:))hadi kızlar
görüşürüz Ada kız eve gider :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?