Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ben kasım annelerine bakıyorum. kızlarla iyi oluyor bebiş sohbeti. birde zuzum var orayada gidiyorum. hepinize geliyorum ben.

yağcııııııııııııııııııııııııı

ne yağcısı beeee benim okadan vaktim yok bikereeeeee yaaaaaa buraya zor yetişiyom bide arada şu kaynanalar mevzusu varya nevgül onlara baktım da koptum bazılarında yaaaa

aferim sanaa bilgiliymişsin vesselam.
ahhh canım onlar kırış kırış oldular şimdi iş çıktı sana nevgüllll

sorma birsencim.gerçi nevresimdiler zaten ütülenecekti.

ne yağcısı beeee benim okadan vaktim yok bikereeeeee yaaaaaa buraya zor yetişiyom bide arada şu kaynanalar mevzusu varya nevgül onlara baktım da koptum bazılarında yaaaa

sorma oraya baştan yazmıştımda.sonra dedikodu arkadan konuşmak gibi oluyo neme lazım günahıoda onun olsun dedim daha yazmadım.

ben kasım annelerine bakıyorum. kızlarla iyi oluyor bebiş sohbeti. birde zuzum var orayada gidiyorum. hepinize geliyorum ben.

zuzu ne be
git git yavru bilgilen buraya değilde başka portal var ordan çok yararlandım demiştim ya 2009 da üye oldum bebem çok yaramazdı daha doğrusu 9 ay gaz sorunu yaşadık biz giremiyodum ben ama o dediğim yerde süper meloşş

Son düzenleme:
patikim hoşgeldin kızzzz

bal ve beni yanlız koyuyolar burlarda

balım çamaşırı sorma zaten offff

boşver cnm biz orduya bedeliz....

timsah gözyaşları değil onlarr
ne yemeği olacak ulaa öğle yemeği.:87:

dur bi kahvaltı etmeyenler var
orda öğlen çabuknu oluyo :)

sorma cnm bebişi olanlar bebiş topiklerine takılıyolar

halbukem bize danışsalarya ,mesela bak beta hamilelikte kan değeri demek nassı biliyom ama

eferin walla kapmışsın....
sorun patiğee bundan sonraa

zuzuyla sohbet. 3 topic arasında gidip geliyorum. adını özelden yollar mısın? bu arada albümüme bak istersen bebemin resimleri var.

hergün yeni bir kaynana bölümünümü diyonuz,bi ara baktım gece çok güldüm yaa

evet.akşam benimkide ne diyo.

ben bunun yatağını kaldırdım.nevresimleri yatak örtüsünü falan.yatağıda balkona çıkardımki acuk havalansın.akşam oldu ütü yaparken anaaa üçlü priz pat diye ses çıokardı ışıklar kesildi.sigorta atmış.arkadaş da bende.dedim ona git mutfaktakini getir.gitti onu getirdi.kaynanada diyoki benim yatağımın altındakinimi aldın.dedim senin yatağının altında varmıki üçlü.sen onu nerden aldın diyo bu sefer,dedim mutfaktaaannn.diyo benim yatağı niye kaldırdın. dedim senin yatağı temizlemek için kaldırdım.aayyy bayıldımmm anlatana kadar.

ayyy kurutma dedinde benim makinada yıkanmış çamaşırlar vardı asmadım.

aha kokucaklar bee...sen nası garusun

anam anam patikim süpersin sen. önce evin sonra bebişin olur inş.bilgili hatun
benimde bebem var ama ben sizi terk etmiyom artık bakmıyom bilem oraya

eferimm sanaaa

tabe tabee google amcaya yaz çıkıyo...

kızlar bana dua edin lütfen yarınla beraber 4 gün tatil yapayım. kendim için istemiyorum oğlumla ilgilenmek için. ek gıda mamalarını yemiyormuş. benim ilgilenmem lazım.

ee brck sende kurutma var bide...ozmn bana çok gelmiş....

biricik bnm kurutma yokken 35 geliyodu,kurutma alalı 50-55 geliyo ...

hoş ben çok yıkıyom ondan olabilir
bu akşam yine açıcam bit-mi-yor..

geçen ay ne fırın açmıştım ne kurutmayı açtım doğru düzgün cnm.ama bu ay rekor yapmayı düşünüyorum bakalım kaç gelecek bebek olayı yüzünden hiç bişi yapamamıştımya 36 ya 39 geldi işte ikisinden biri bende şaşırdım bu ay gene az dı bana göre baya hemde.acaba evde olsak kaç gelir

nevgül bende unuttum bi kere 1 gün makinada çamaşırları tekrar yıkadığım halde kokuyolardı gerisini sen düşün.kayganaya söle alsın kı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…