- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
ayyy kurutma dedinde benim makinada yıkanmış çamaşırlar vardı asmadım.
bu arada avona yüz bakım kremleri sipariş verdim.gece-gündüz için.sıklaştırıcı ve besleyici.
bende küçük kız sandıydım.
valla ist. mu erdek mi bilmiyorum.
işim çok ,
güzel bi haber verip hemen çıkıcam...
keleboşla konuştum yeni iş bulmuş..ptesi başlıcakmış..imkanları öncekinden çok daha iyi...
evde camlarını siliyomuş şimci...
çok sevindim valal onun adına...
selam söledi sizeeee...
havasını yıdımm:82:getir kurutayım cnm 1 saatte :)
:81:
sorma oraya baştan yazmıştımda.sonra dedikodu arkadan konuşmak gibi oluyo neme lazım günahıoda onun olsun dedim daha yazmadım.
haydı gözun aydınkoceemm akşam geliyor inşşş.
işim çok ,
keleboşla konuştum yeni iş bulmuş..ptesi başlıcakmış..imkanları öncekinden çok daha iyi...
selam söledi sizeeee...
ıyı garu olduğundan
işe yarar umarım ben sevmedım hıc bı ürününü ınanmıycan ama tüylenme bıle yapıy
ist tabısı
olursun tabii sana kızan yok
işim çok ,
selam söledi sizeeee...
afiyet olsun şekeri yeter zatiben türlü yapıcam akşama inşallah. dünden tarhana çorbası ve makarna var.
evde değilik akşam ama yemeğim var...tavuk sote ve makarna yapmıştım...hızır acil yemeğinden
bende de akşam taze fasülye pilav cacık var...
birsen nişan var akşama malesef oraya...haftaiçi nişan olurmu yaa
h.geldin afiyet olsun
bencede bari yarın yapsalarmış yarın tatil ya o bakımdan
valla canım sabahtan yaptım ben... etli bezelye, ezogelin çorbası,piyaz, eve gidincede köfte patates, pilav ve salata yapcam.....hamarat garular akşama ne yemekler yaptınız bakem az fikir verin banada
valla canım sabahtan yaptım ben... etli bezelye, ezogelin çorbası,piyaz, eve gidincede köfte patates, pilav ve salata yapcam.....
kayınvalidemler gelcek....
patiğim.. bizden de slm söyle canım... çok sevindim onun adınaa.... diğer haberlerinide bekliyosss:)))
valla canım sabahtan yaptım ben... etli bezelye, ezogelin çorbası,piyaz, eve gidincede köfte patates, pilav ve salata yapcam.....
kayınvalidemler gelcek....
patiğim.. bizden de slm söyle canım... çok sevindim onun adınaa.... diğer haberlerinide bekliyosss:)))
ay aklıma geldi...patikkkkkkkkkkk
mubişine aldığın gelin nasıl bacım hamaratmı????
düğün etmeden aldın kızı içeri ama çok ayıp...bi hoca nikahı kıydırsaydınız bari...avrupalı kayınvalide :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?