Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bende bakmak istiyorum bebeeneeeee.:84:

kızlar çay makinaları çok mu yakıyor elektiriği. ben hep onu kullanıyorum. tüpten tasarruf için. yemekte bulaşıkta iyi oluyor. bende bu rakamı görecek miyim.

tama bak ama arkadaş olman lazım. herkese açık değil çünkü.
tamam olalım nasıl gönderiliyordu arkadaşlık teklifi.:44:
nevgül bende unuttum bi kere 1 gün makinada çamaşırları tekrar yıkadığım halde kokuyolardı gerisini sen düşün.kayganaya söle alsın kı
brck havalar çok sıcak olsa kokarda o kadar sıcak deil.kokarsa tekrar yıkarım ne edeyim.

başarılar dilerim...bol şanslar

saha çamurlu canım.maç iptal

kızlar bana dua edin lütfen yarınla beraber 4 gün tatil yapayım. kendim için istemiyorum oğlumla ilgilenmek için. ek gıda mamalarını yemiyormuş. benim ilgilenmem lazım.

inşallah canım yaparsın.o evrelerden bizde geçtik az bişe yesin diye neler etmedik benim şansım ozamanlar çalışmadım 19 aya kadar.

anam ana oğul ne tatlusunuz.kız yerim ben prensi gözleri maşallah valla allah banada ileride nasip etsin böle prens prensesim var ama neyse duysa onun anlicağı dilde sölesem küser tükürür ve gider azra işte napcağı belli olmaz.....

brck havalar çok sıcak olsa kokarda o kadar sıcak deil.kokarsa tekrar yıkarım ne edeyim.

allah seni napsın kızzz ne komik garusun yavvvv kırk yıl düşünsem gelmez aklıma cinfikirli seniiiiii

kızlar evde kaban mont vsler var temizlenmesi lazım. elde ve makinada yıkanmıyor. bunların hepsini verirsem batarım ben. napsam ki?
battaniyem var onuda elde yıkıcam galiba havalar ısınsın iyice.

kızlar evde kaban mont vsler var temizlenmesi lazım. elde ve makinada yıkanmıyor. bunların hepsini verirsem batarım ben. napsam ki?

valla ben geçen sene bi cahillik yaptım kabanlarımızı makinada yıkadım mahfoldular. bu sene aynı hatayı yapmam.battaniyeli makınada yıkıyorum valla.hiiiiiçç elle uğraşamam.

balım doğalgaz geldimi?
bana kaç gelecek acaba bu ay yakmıştım ben çünkü

enson 13 gelmişti sanırım diğerine daha var...

ozmn hükmen 3-0 mağlupsun cnm...

battaniyeyi makinaya atıyorum cnm ben.7 kiloluk ama çokmu geliyodur bilmem bigün bozucam makinamı

valla ben geçen sene bi cahillik yaptım kabanlarımızı makinada yıkadım mahfoldular. bu sene aynı hatayı yapmam.battaniyeli makınada yıkıyorum valla.hiiiiiçç elle uğraşamam.

bende battaniyeyi hep makinede yıkardım 15 gün önce yıkadım ne oldu ama kenarları varya böle saten gibi bişe geçirmişler o yırtıldı gitti güzelim battaniyem neden oldu anlmdm

bu arada songül ablanın herkese selamı var kızlar
oyun kulubunde takılıyorum stres atıyorum didi

battaniyeyi makinaya atıyorum cnm ben.7 kiloluk ama çokmu geliyodur bilmem bigün bozucam makinamı

bende eşimin harika bir montunu mafettim makinada. battaniye benim makina almıyor 5kg.
bence yıkamayın kızlar ben yolluk yıkadım kazanı bozuldu değişti. sonra motoru bozuldu. şimdi 1000 devir sıkınca sigortalar atıyor mecburen devir düşürüyorum.

işim çok ,

güzel bi haber verip hemen çıkıcam...

keleboşla konuştum yeni iş bulmuş..ptesi başlıcakmış..imkanları öncekinden çok daha iyi...
evde camlarını siliyomuş şimci...
çok sevindim valal onun adına...

selam söledi sizeeee...

çok güzel bir haber.hayırlı olsun keleboşaaaa.gözüaydın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…