bende bakmak istiyorum bebeeneeeee.:84:
geçen ay ne fırın açmıştım ne kurutmayı açtım doğru düzgün cnm.ama bu ay rekor yapmayı düşünüyorum bakalım kaç gelecekbebek olayı yüzünden hiç bişi yapamamıştım ya 36 ya 39 geldi işte ikisinden biri bende şaşırdım bu ay gene az dı bana göre baya hemde.acaba evde olsak kaç gelir
tamam olalım nasıl gönderiliyordu arkadaşlık teklifi.:44:tama bak ama arkadaş olman lazım. herkese açık değil çünkü.
brck havalar çok sıcak olsa kokarda o kadar sıcak deil.kokarsa tekrar yıkarım ne edeyim.nevgül bende unuttum bi kere 1 gün makinada çamaşırları tekrar yıkadığım halde kokuyolardı gerisini sen düşün.kayganaya söle alsın kı
başarılar dilerim...bol şanslar
kızlar bana dua edin lütfen yarınla beraber 4 gün tatil yapayım. kendim için istemiyorum oğlumla ilgilenmek için. ek gıda mamalarını yemiyormuş. benim ilgilenmem lazım.
tamam olalım nasıl gönderiliyordu arkadaşlık teklifi.:44:
brck havalar çok sıcak olsa kokarda o kadar sıcak deil.kokarsa tekrar yıkarım ne edeyim.
saha çamurlu canım.maç iptal
allah seni napsın kızzz ne komik garusun yavvvv kırk yıl düşünsem gelmez aklıma cinfikirli seniiiiii
kızlar evde kaban mont vsler var temizlenmesi lazım. elde ve makinada yıkanmıyor. bunların hepsini verirsem batarım ben. napsam ki?
battaniyem var onuda elde yıkıcam galiba havalar ısınsın iyice.
balım doğalgaz geldimi?
bana kaç gelecek acaba bu ay yakmıştım ben çünkü
tamam olalım nasıl gönderiliyordu arkadaşlık teklifi.:44:
brck havalar çok sıcak olsa kokarda o kadar sıcak deil.kokarsa tekrar yıkarım ne edeyim.
saha çamurlu canım.maç iptal
kızlar evde kaban mont vsler var temizlenmesi lazım. elde ve makinada yıkanmıyor. bunların hepsini verirsem batarım ben. napsam ki?
battaniyem var onuda elde yıkıcam galiba havalar ısınsın iyice.
valla ben geçen sene bi cahillik yaptım kabanlarımızı makinada yıkadım mahfoldular.bu sene aynı hatayı yapmam.battaniyeli makınada yıkıyorum valla.hiiiiiçç elle uğraşamam.
battaniyeyi makinaya atıyorum cnm ben.7 kiloluk ama çokmu geliyodur bilmem bigün bozucam makinamı
valla ben geçen sene bi cahillik yaptım kabanlarımızı makinada yıkadım mahfoldular.bu sene aynı hatayı yapmam.battaniyeli makınada yıkıyorum valla.hiiiiiçç elle uğraşamam.
işim çok ,
güzel bi haber verip hemen çıkıcam...
keleboşla konuştum yeni iş bulmuş..ptesi başlıcakmış..imkanları öncekinden çok daha iyi...
evde camlarını siliyomuş şimci...
çok sevindim valal onun adına...
selam söledi sizeeee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?