ada.....işinmi yok yatıp uyusana ya.....
çok hastayımmm
patron görüyo ama eve git demiyo
adacım ellerine sağlık menü süper offff ne mutlu sana yaaa
selam kızlar
bugün bende evdeyim
kocişde bende bugün ve yarın izinliyiz,
yarın tekirdağda eşimin tarafından düğünümüz var, hamile olduğumu bilmeden önce aldığuım bir elbisem vardı çok güzel onu giyicem, iki hafta önce denedim oluyordu ama son 10 günde göbeğim o kadar büyüdüki inşallah sığarım ,denicem tekrar bakalım olur inşallah üstüme.
kociş sabahdan kayınpederlere gitti, bikaç bişi varmışda yardım edicekmiş, bende ufak ufak temizlik yspıyorum, biraz yapıp dinleniyorum çünkü hemen belim ağrıyo..
adaaa
kısırdan banada gönder canım çekti :)
yavrum....uykumu almışım ne bilimmmmmm
sanada geçmiş olsun o patronlarınız insan değil mi ne ya,görüyor madem de ne diye git sen demiyor
evet ne mutlu da amannnnn bir dinlenemedim ki belim ağrıdı vallahi((
ne kaaaaa güzel kocişin ve sen evinizdesiniz,benimkini gönderdim sabah ben,ama akşam 18:45 te gelecekmiş :))))
kısır yapmadım be kuzum,su böreği,sarma,tatlı,az önce de elmalı kurabiye yaptım hepsi o
bir de nohut salatası yapacaktım ama hala gidipte taze soğan almaya üşeniyorum.....
Laddddyyy hiç pas vermiyon kızz hep başka topiclerde cırr cır cır bizde fıs olmaz böle bacı
çok bunaltıcı bi gün akşam olsadaa gitsekk artıkkk :85::95:
heeee çalışıyom maleseffffff herkes yok ama bikaç kişi offfffcanım burayada geliom temmuz annesiyim ya orayada takılıomSende çalışıon bugün heralde dimi
merhaba kızlar benimde hem işim hem eşim var. Bir de bebiş istiyoruz. Artık herşeyin hayırlısı inşallah hayırlı bir bebek sahibide olurum. Herşeyin üstesinden geliriz bizz):80:
selam kızlar nabesiniz:
Resmi tatiliniz yokmu sizin yawf:d
ben güzel bi doğum günü haftamı geride bıraktım
Siz naptınız kıslar
merhaba kızlar benimde hem işim hem eşim var. bir de bebiş istiyoruz. artık herşeyin hayırlısı inşallah hayırlı bir bebek sahibide olurum. herşeyin üstesinden geliriz bizz):80:
selam kızlar nabesiniz:
resmi tatiliniz yokmu sizin yawf
ben güzel bi doğum günü haftamı geride bıraktım
siz naptınız kıslar
selam kızlar ben de hem eşi hem okulu olanlardanım
Ladyyyyy kız bebişin ismini koydunuz mu
naber kız nuro nerlerdesin kaçak
Nice mutl senelere cnm
Tatil yok bize ya sen napıyon evde misin
slm canım hayrlısıyla inşallah bende hamişim
slm canım senin doğum gününmüydüü geçmişş doğum günün kutlu olsun diyelim o zaman eşinle ailenle birlikte:124::124::124::130:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?