Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ada.....işinmi yok yatıp uyusana ya.....
çok hastayımmm
patron görüyo ama eve git demiyo

yavrum....uykumu almışım ne bilimmmmmm
sanada geçmiş olsun o patronlarınız insan değil mi ne ya,görüyor madem de ne diye git sen demiyor

adacım ellerine sağlık menü süper offff ne mutlu sana yaaa

evet ne mutlu da amannnnn bir dinlenemedim ki belim ağrıdı vallahi ((

ne kaaaaa güzel kocişin ve sen evinizdesiniz,benimkini gönderdim sabah ben,ama akşam 18:45 te gelecekmiş :))))
kısır yapmadım be kuzum,su böreği,sarma,tatlı,az önce de elmalı kurabiye yaptım hepsi o
bir de nohut salatası yapacaktım ama hala gidipte taze soğan almaya üşeniyorum.....

adacım sen öğretmensin dimi cnm ne güzel bol tatilli bi meslek
Kociş öğretmen değil dimi
canım nohut salatasını ben hiç yapmadım okdar mutfağı sevdiğim halde tarif verir misin cnm

Son düzenleme:
Laddddyyy hiç pas vermiyon kızz hep başka topiclerde cırr cır cır bizde fıs olmaz böle bacı

merhaba kızlar benimde hem işim hem eşim var. bir de bebiş istiyoruz. artık herşeyin hayırlısı inşallah hayırlı bir bebek sahibide olurum. herşeyin üstesinden geliriz bizz ):80:

Son düzenleme:
canım burayada geliom temmuz annesiyim ya orayada takılıom Sende çalışıon bugün heralde dimi
heeee çalışıyom maleseffffff herkes yok ama bikaç kişi offfff
merhaba kızlar benimde hem işim hem eşim var. Bir de bebiş istiyoruz. Artık herşeyin hayırlısı inşallah hayırlı bir bebek sahibide olurum. Herşeyin üstesinden geliriz bizz ):80:

hoşgeldin cnm.inşallah hayırlısı olsun

selam kızlar nabesiniz:
resmi tatiliniz yokmu sizin yawf
ben güzel bi doğum günü haftamı geride bıraktım
siz naptınız kıslar

selam kızlar nabesiniz:
Resmi tatiliniz yokmu sizin yawf:d
Siz naptınız kıslar

naber kız nuro nerlerdesin kaçak
Nice mutl senelere cnm
Tatil yok bize ya sen napıyon evde misin

merhaba kızlar benimde hem işim hem eşim var. bir de bebiş istiyoruz. artık herşeyin hayırlısı inşallah hayırlı bir bebek sahibide olurum. herşeyin üstesinden geliriz bizz ):80:

slm canım hayrlısıyla inşallah bende hamişim

selam kızlar nabesiniz:
resmi tatiliniz yokmu sizin yawf
siz naptınız kıslar

slm canım senin doğum gününmüydüü geçmişş doğum günün kutlu olsun diyelim o zaman eşinle ailenle birlikte :124::124::124::130:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…