Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

anne gibi yar olmazmış balım.annemde memlekete gitti.çok zor geldi.gelinde ağlayıp duruor ona da çok zor geldi

kızzz brck sizin gelin mi ağlıyo kız ne iyi gelinmiş şimdiki gelinlerde gitsin diye dua ediyo bak kaynana topiğine
ama demekki senin annecinde iyi ona böle kaynanalardan allah razı olsun valla
herşey karşılıklı bacım

balcım hoşgeldin... geçmiş olsun tatlım...
birsencim.. allah korumuş canım azra kızımızı...
brck.. allah kavuştursun güzelim. annen gitmiş..

anam benim anacığım bi taneee dün annemdeydik ortalığı toparladık evler bomboş kaldı anne die arıo annemi ağlamış kıyamam.annemle gelin anne kız gibi cnm arkadaş gibiyiz biz aramız çok şükür güzel inş hep böyle gider

lamem saol cnm benim.annemsiz kendimi çok yanlız hissediyorum ben kızlar annem benim herşeyim sırdaşım dostum annem.çok iyi arkadaşız biz annemle.bu sene torunda oldu ona dahada zor geldi.duramaz seçime kadar gelir inş:)

hoşgeldin kaçakkk

hoşbuldum.kaçak değildim tatilim vardı.birsencim kızına ne oldu bilmiyorum ama geçmiş olsun.allah kazadan beladan saklasın.

Saol kaçakkkk

hoşgeldin canım.... Iyiyiz... Sen nasılsın?

hoşbuldum lamecim.bende iyiyim.bu aralar bende bi temizlik aşkıdır gidiyor.bakalım nereye kadar. Dün sobayı kaldırdık.yatak odamın camını sildim.şimdi kaldı oturma odası ve mutfağın camı.onlarıda bugün hallederim inş.

Son düzenleme:
hoşbulduk,sağol lamecim...

Büdüşün anası sende hoş geldin....

oooyyy hoşbuldum balım.budüşüm sabah uyanmamıştım.eltime çıkarmam gerekiyordu onu.kaynana hastaneye gitmişti kontrolu vardı.kucağıma alır almaz uyandı.çıkardım yukarıya arkamdan nasıl melül melül bakıyoo.

ben hap içmiştim 10 dk önce. deprem olunca bana öyle geliyo kalbim çarpıyor sandım.
ilaca yordum.
depremmiş.

adaaaaaaa sesin soluğun çıkmıyo kısssss napıyon evde bugün sana tatil yine dimi
nohut salatasının tarifini istedim dün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…