Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Patikkkkk hoşgeldin cnm tatil kuşu nasıl geçti tatil iyi gelmişdir

günaydııın...

Kütahya daki herkese geçmiş olsun..gece gece çok korktuk valla,sokaklara döküldük...
titredim resmen şu evden çıkaydık sağ sağlim başka bişi istemicem..bir daha mı yüksek katlı binada oturmak Allah korusun....

Birsencim evet cnm öyle çok gezdikki artık bacaklarımda hal derman kalmadı...

Koç müzesini tam 5 satte bitirdik,herkese gitmelerini tavsiye ederim..Eski zamana götürüyor insanı..

oradan Eminönüye geçtik ,kapalı çarşıyı ,arka sokalarını talan ettik...

eminönüye giderken Aynalı Kasr ı gördük ,harika bir yer..

sabah 9 da çıktık evden, gece 9 da döndük :)
hiç durmadan yürüdük,bir yemek molasında oturduk birde eve dönerken araçta işte...

yorgunluktan duşa girecek mecalim kalmadı,tam biraz dinlendim giricem depremi hissettim :18:
iyi ki girmemişim dedim napardım üstüm başım yok,en korktuğum şey :18:
bir dahada korkudan giremedim zati içeri girdik 12 yi geçiyordu..o yorgunlukla 14 katı da nasıl indim ama korkudan :)

patikçim....
ohh ne güzel gezmişsiniz...
bizde müze kartlarımısın süresi dolmadan bi gezebilseydik:)

deprem hakikaten çok şiddetliydi... rabbim daha kötüsünden esirgesin....

Patikim ohh ohh talan etmişin eminönünü müzeyi

kızlarrr akşam bende misafir vardı oturmuş çay içiyoduk ama bişey hissetmedik sadce apt. Sesler geldi sonra karşı komşumdu zati misafir ne oluyo dedik tlf caldı deprem olmuş haber verdiler öle hemen ardından gümmmm diye ses azra bizim yatakta uyuyodu yatağına koymmayı unuttum yavrum düştü o hengameyle depremide unuttuk of kafayı yicektim kız düşünce elim ayağım titredi sinirlerim boşaldı çok şükür bişe yok

günaydın kızlar...dün bende öğleden sonra izin alıp kaçtım çok hastaydım...

depremi hissetmedim..uyuyordum..eşim uyandırdığında ama lambalar filan sallanıyordu..okdr hasta ve yorgundumki hemen geri yattım uyudum..zaten 5.kattan aşağı inmek deprem sırasında yanlış olurdu...

birsen Allah kormuş yawrunu....geçmiş olsun..

patiğim iyi gezmişsiniz...

bu hafta müzeler haftasıydı..ama sanırım yetişemeyiz...

sağol brck...Allahım kimseyi sağlığından etmesin..
hiçbişey gözüm görmedi walla..annecim bi güzel baktı bana...walla eve gidesim gelmedi

anne gibi yar olmazmış balım.annemde memlekete gitti.çok zor geldi.gelinde ağlayıp duruor ona da çok zor geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…