Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

nevgülüm sarılmış işte eşin cnm.ne bekliyordun ki?adam yapışıp kalacak diil ya kendi kendine dert etme bebişim.ama soğukluk hissettiysen bilemem vardır elbet bi sebebi:44:

kendine bunu dert etme şimdi bakalım sen sarıl akşam eşine davranışlarından anlarsın zaten cnmm benim

kız nevgül okudum cnm allah bi yastıkta kocatsın.
aşk tesadüfleri sevmiş işte

şu son dediğin konuya gelince sana öle gelmiştir tatlım adam yorgun argın sınavdan geçti zor bi sınav

kız nevgül okudum cnm allah bi yastıkta kocatsın.
Aşk tesadüfleri sevmiş işte

şu son dediğin konuya gelince sana öle gelmiştir tatlım adam yorgun argın sınavdan geçti zor bi sınav

sağol birsecim.inşallah bana öyle gelmiştir.bazen beni böyle üzüyorya

Kızlar selam nasılsınız bugün kocişimin doğum günü Dün kutladık hala da kutlamalar devam ediyor

Kızlar selam nasılsınız bugün kocişimin doğum günü Dün kutladık hala da kutlamalar devam ediyor

slm canım iyiym ya sen
ohhh ohhh sanki bayram kutlaması

kocişinle nice mutlu senelere

Son düzenleme:
Birsen evet canım bayram kutlaması gibi dün ailecek kutladık öğlen küçük pastalardan kutladım öğleden sonra iş arkdaşları kutladı cumartesi günü de toplanıp arkdaşlarla gene kutlayacakmışız

Lamecim daha almadım tek ceket istiyor benimki beğenebilirse onu alıcam

Tanemmmmmmmmmmmmmmm hamilemisinnnnnnnnnn annem sennnnnnnnnnn

duycum... nice senelere eşine... ne aldın bakalım?

tanemcim.. holgeldin.. nasılsın ?
İyiyim fıstıkımmm hamdolsun . Ya sen nasılsın görüşemedik bayağıdır :84: Bal hanımmm nirdesin bide ?
tanemmmm sen hamile misin kız
İvit hayatım
Lamecim daha almadım tek ceket istiyor benimki beğenebilirse onu alıcam

Tanemmmmmmmmmmmmmmm hamilemisinnnnnnnnnn annem sennnnnnnnnnn
Evet kız :)) Eşinin doğum günüsü mü vardı kutlu olsun

Ayyyy ayyy allah tamamına erdirsin hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin sağlıklı sıhhatli inş.

Anlat nasıl anladın naptın cnm:

Lamecim geçmiş olsun
tanem çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin gözünüz aydın

merhaba kızlar bebek hamile duydum mu atlıom tanm hayırlı olsun canım sağlıklıca alırsınız inşallah kucağınıza

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…