Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

slm kızlar.....kimsecikler kalmamış ama (((
bugün tatildi,11 e doğru uyandım nasıl uyuduysam çok iyi geldi yani sonra 11:30 gibi evden çıktım anneme gittim,onunla birer kahve içtik sonra dışarı çıktık,bizim cuma pazarı var oraya gittik oradan mutfağıma takmak için bu tülü aldım,rengi krem,şu bu aralar moda olan tel tel duran ip perdeler gibi duruyor asınca....

[url=http://goo.gl/mc9cY]
[/URL]

[/URL]

[/URL]

şimdiki tülümde briz çubuğuyla takılı,o yüzden rahatça takabilirim o çubuklara halkaları var,sonra mutfağıma küçük dikdörtgen tablo aldım,takar çekerim.....
sonra fatura falan ödedik,yemek yedik tekrar annemlere gittik,babamla da görüştüm hadi dedim ben eve gidem,annem diyor gitme ya nasıl alıştım tüm gün yine eskisi gibi......
canım ya anne işte,bir başka oluyor.....

balcım geçmiş olsun hastaymışsın,anneciğin bakmış ne iyi gelmiştir sanada....

birsencim ben nohut salatasını şöyle yapıyorum....
nohutu haşlıyorum göz kararı sonra içine haşlanmış mısır konserve ekliyorum,hemen hemen bir kutuyu katıyorum....bol yeşil soğan,maydonoz,arzuya göre de dere otu....sonrasında da sıvıyağ,limon,tuz,nar ekşisi,karabiber hafifçe ekleyip karıştırıyorum.....
vallahi çok seviliyor denemeni tavsiye ederim.....

Son düzenleme:
amannnnnn nasıl da iyi geldi nevgül.....okudum da şimdi tanışma hikayenizi tam bir Aşk hikayesi olmuş

tanemcim hamişmi yani.....yahu hangi ara kuzum,Allah'ım sağlıcakla,hayırlısıyla kucağına almayı,yavrunun kokusunu içine çekmeyi nasip etsin inşallah.....

Ayyyy ayyy allah tamamına erdirsin hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin sağlıklı sıhhatli inş.

Anlat nasıl anladın naptın cnm:
Planlıydı tatlışım Cenabı Allaha hamdolsun nasip etti adetten 2-3 gün geçince hemen evde test yaptım öylelikle çaktım köfteyi :)))
canım bende iyiyim.... şu grip bi gidemedi benden amaa... yinede iyiyim:))

ee nasıl gidiyor hamilelik:)
Geçmiş olsun tatlım. Normal gidiyor belirti hiç yok hala :83: Bakalım hayırlısı .
Lamecim geçmiş olsun
tanem çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin gözünüz aydın
Sağ ol Duyhascığım
merhaba kızlar bebek hamile duydum mu atlıom tanm hayırlı olsun canım sağlıklıca alırsınız inşallah kucağınıza
Sağ ol Ladyciğim
nörüyon nan tanem garusu...Allah kucağına almak nasip etsin cnm çok sevindim..heç demiyon bee
:86:
Allahım isteyen herkesenasip etsin bebiş
AMİN canım Allahım (CC.) isteyen herkese hayırlı bir zamanda nasip etsin .
tanemcim hamilemisinnnn
çok sevindim cnm tebriklerrr hayırlısı olsun inşallah ne kadarlık
Sağ ol tatlışım benim Daha çok küçük teyzesi 9 haftalık .

Evet tatlışım daha yeni söyledim

Adammm perdeler çok güzeller güle güle kullan .Çok sağ ol canım darısı hayırlısıyla sizlerin başına

Son düzenleme:

perdişin güzelmiş canım güle güle kullan

günaydın bugün çalışmak işkence gibi gelio insana bi an önce akşam olur inşallahh :96:

vallahı öle
her şeyını sevıyorum işimin ama ctesı çalışmak yok mu çok zor
2 gün tatıl mis gıbı olurdu
iş falan kalmazdı gezer tozardık

ada güle güle kullan cnm tablolarını perdenı cok şık

günaydınnnnnnnn
teşekkür ederim kızlar beğenmenize sevindim....içimde biraz şüphe vardı acaba diye ama deneyince cama tamam budur dedim....

koceyi sabah uğurladım,tost yaptım ona.....ben tekrar yatmıştım az önce kalktım...ne yesem diye bakınıyorum yalnız hiç birşey istemiyor insanın canı.....
çamaşır vardı renkliler,onlar yıkanıyor şimdi,ben de size bakayım dedim...
güzel bir hafta sonu geçiririz umarım....

adacım hoşgeldin tülüne ve tablolarına bayıldım süpermiş ya tatlım.kaça aldın tablonu.
ay akşam çok cnm sıkıldı yaa

ben burdayım ada ama işyerınden olduğumdan ancak yazıom

hava harıka yarın taksımde horon tepcez

adacım hoşgeldin tülüne ve tablolarına bayıldım süpermiş ya tatlım.kaça aldın tablonu.
ay akşam çok cnm sıkıldı yaa

canım tülün metresine 15 dedi,2 metresine 20 Tl.ye tamam dedi sonra
tablolar da ahşap ama 1 Tl :))))))

hayırdır kuzum ne oldu akşam????

1 tl mi inanmıyorum yaaa süpermiş fiyatıııı bayılıyorum 3 lü tablolara...
ya püf noktalarda hanımın biri konu açmış
ütülerken çamaşırlarınızın güzel kokmasını istiyosanız die...ütü suyunun içine yumuşatıcı koyuyomuş biraz.bende yeni aldığım 380 tl para bayıldığım borcuda henüz bitmediği phılıps azuruma yaptım ütüm kafayı yedi ya.su akıtıyoütülemio giç akşam 2 saat onla uğraştım birazcık kendine geldi ama eskisi gibi diil ah salak kafam ah

amaninnn ben olsam kahrımdan ölürdüm heral

evt konser var karadenız sanatçıları ama tam kımler bılmım
ama önemlı olan horon olması

ohh lorke lorkee çoşcen desane iyi eğlenceler şimdidenn

lady cim okadar üzüldümki anlatamam iç sesimi sen düşün artık
abimler gelmişti ütüm süper süper diip duruyodum baktım su akıtmaya başladı.abim çok kızdı sen gerizekalımısın dedihem yıkıyosun hem kurutma makinasına atıyosun bide ütüye koku atıyosun dedi.

anlayabiliom canım ve o akılı vereni ne kadar andığınıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…