- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
sağol böcük..ciddi değil boğaz enfeksyonu...
müzeler haftası 18-24 masyı arasıymış kızlar....haftasonu gidicekseniz çok erken gidin..çok kalabalık oluyor....
dün günlerden ctesi sandım hephatta saati kur dedi eşim ctesi ayarı 9 du dur dedim 8 yapayım :)
tabi perşembe ye göre çalmadımısaate bakmıyoz koce diyo hiç uykumu almamışım,bende dedim zaten saat 9 diil 8 ...
meğersem sonradan jeton düştü saat 7:15 te çaldı saat tabi
bu arada tek gün tatili olanların işi çok zor hiç bişi anlamadan bitiverdi,dinlenmeye eve vakit ayırmaya zaman yok...
ben artık çalışmak istemiyorum...evimde oturmak,gezmek aklıma eseni yapmak istiyorum..
bıktım ya çalışmaktan...
çalışan ınsana ev batıyo sankı
gezmek tozmakta ıstememıştım ben evdeyken
hatta yemek yapasım bıle yoktu
böcük geldimi arkadaşın dün??? kk dan filanmı??
ama senin işe ihtiyacın vardı ve paraya..ben öle demiyorum çok para olcek..ev batmaz ozmn..huzur olur :))
bunları yaperken para da veren olsa :))ben artık çalışmak istemiyorum...evimde oturmak,gezmek aklıma eseni yapmak istiyorum..
bıktım ya çalışmaktan...
ama senin işe ihtiyacın vardı ve paraya..ben öle demiyorum çok para olcek..ev batmaz ozmn..huzur olur :))
böcük çalışmak güzelde..kendi işin olcak işte...başkasının ağzına bakmadan...
biri de bnm ev işlerini bitirse(
o kadar çok işim var ki...her akşam bu akşam diyorum,eve gidiyorum dermanım yok kalıyor...
dinlenmiyorumda hiç gezmekten,fıtık ağrılarım azıttı ,sanki hasta birisi değilmişim gibi davranıyorum,napayım gönül durmuyor ki..
ben artık çalışmak istemiyorum...evimde oturmak,gezmek aklıma eseni yapmak istiyorum..
bıktım ya çalışmaktan...
olsunn .. anlat senn:)
Allah bir ömür mutlu etsin nevgul çok hoşuma gitti...
Selam kızlar bende yakında sizden olcam yakında düğünüm var ama hem ev hem kariyer korkutuyo :26:
kısmet dedikleri bu olsa gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?