Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

sağol böcük..ciddi değil boğaz enfeksyonu...

müzeler haftası 18-24 masyı arasıymış kızlar....haftasonu gidicekseniz çok erken gidin..çok kalabalık oluyor....

yarın eşim ızınlı ama ben çalışıom

hemde ne zor
ya gezcen pasaklı olcan yada oturcan temızlık etcen
ıkısı mümkün deıl
ben dün erken cıktım amatemızlık işim bıttı nevresımlerı değiştrdım yıkadım 2 mak.çamasr dışında hıc işim yok onlarda bu akşama

böcük geldimi arkadaşın dün??? kk dan filanmı??

yok gelmedı cnm
patronla benım ortak arkadaşımdı

patron benı dün zorla erken yolladı erkende saat 6dadedım yok gtmıycem yaa şurda kalmış 1 saat
cteıs erken cıksam onun yerıne
ozmnda cıkarsın dedı
ama iyiki çıkmışım
temızlık işlerımı bıtırdım

ama senin işe ihtiyacın vardı ve paraya..ben öle demiyorum çok para olcek..ev batmaz ozmn..huzur olur :))

evt öle ama sanmam genede batar bana
babamdan dahı para alamazdım ben çalışmak güzel ama şöle olabılır 5 gün tatıl 2 gün iş

ben artık çalışmak istemiyorum...evimde oturmak,gezmek aklıma eseni yapmak istiyorum..
bıktım ya çalışmaktan...
bunları yaperken para da veren olsa :))
kiralık evim olsa otururum alırım kirayı keyfime bakarım :))

ama senin işe ihtiyacın vardı ve paraya..ben öle demiyorum çok para olcek..ev batmaz ozmn..huzur olur :))

heh yani öle tabi,ohh valla hiiç canım sıkılmaz aklımda öyle çok yapacak şey var ki...
hayal şuan tabi..10 yıl sonra ancak belki :)

biri de bnm ev işlerini bitirse (

o kadar çok işim var ki...her akşam bu akşam diyorum,eve gidiyorum dermanım yok kalıyor...
dinlenmiyorumda hiç gezmekten,fıtık ağrılarım azıttı ,sanki hasta birisi değilmişim gibi davranıyorum,napayım gönül durmuyor ki..

böcük çalışmak güzelde..kendi işin olcak işte...başkasının ağzına bakmadan...

ınş olur cnm

ben bıtırım cnm
bende dün uyku bastrdı tam eve gıttım ama seytana uymadım
işlerı bıtırdım keyfımm gıcır

PEKİ ANLATAM.

YIL 2003 ÜNİVERSİTE 2.SINIFTAYIM.YURTTA KALIYORUM.BİZİM ODAYA YENİ BİR ARKADAŞ GELMİŞTİ TOKATLI.ARADAN 2-3 AY GEÇTİ SAMİMİ OLDUK.Bİ GÜN GELDİ GÜLSÜM SANA BİŞEY DİCEM DEDİ.(BU KIZ TOKATTAn sevgilisinden ayrılıp gelmişti)bende söyle dedim.biri beni bir kere açık numaradan çaldırdı sonra da hep gizliden arayıp sesimi dinleyip kapatıyor dedi.senden bi arasakta hakanmı değilmi bi baksak olurmu dedi.bende böyle şeyleri sevmem ama senin için olur dedim.aradık numarayı önce açmadı.aradan 15 dk geçti aradı.
-merhabalr beni aramışsınız dedi.
-kimle görüşüyoruz dedim.
-ben ömer dedi
-sizin hakan adında bir arkadaşınız varmı dedim
-yok dedi
-siz arkadaşımı arayıp rahatsız ediyormuşsunuz
-yok ben aramadım,etüd de ders çalışıyordum telefonumu yeni yanıma aldım sizin çeğrılarınızı gördüm dedi
-tamam özürdileriz dedim.kapattık
sonra tekrar aradı.bizi kendi sınıfından kızlar dalga geçiyoz sanmış
-efendim dedim
-ya ben özürdilemek istiyorum yüz yüze dedi.ben kimseyi aramadım ama arkadaşlar yapmış olabilir özür dilemek istiyorum dedi
-dedim nerdesiniz siz.
-erzurum dedi
-peki tamam hadi maraşa gelinde yüz yüze özür dileyin falan dedim.
-maraştamısınız cidden falan dedi.
-dedim bak kardeşim bir yanlışlık oldu siz aramadım diyosunuz tamam özür diledik sizinde özrünüz kabul bitsin gitsin rahatsız etmey,in dedim.
-ertesi gün tekrar aradı yok sesiniz çok güzelde falanda filanda böyle klasik şeyler.her sabah mesaj çekiyo güzel sözler yazıyo falan.en son kızdım baya dedim bana bak nereli olduğumu bilsen daha aramazsın ya neyse.ben bunun trabzonlu olduğunu biliyorum bu beni rizeli ve adım aygül diye biliyo.
-dedim trabzon tonyalıyım
-inanmam dedi bu kadar tesadüf olamaz.say bakim diyo trabzonun ilçelerini.bende saydım.ondan sonra daha çok aramaya başladı.2004 ün kpss sınavı günü buluşmaya karar verdik ve buluştuk.o gün ben pek beğenmemiştim sadece yüzünün beyazlığı ve gamzesi hoşuma gitmişti.z<aten telde sakın korkma dişlerimi yaptırıyorum çok kötü durumdayım demişti. ve ciddende öyleydi.2005 in ekim ayında bana teklif etmişti.dedim kusura bakmada ben senle bir daha görüşmeden sana birşey diyemem. bu arada ben mezun oldum bu 3. sınıfta. yarıyıl tatilinde geldi.kızkardeşimde yanımda görüşmeye gittik.oturduk sohbet ediyoruz.ben sadece onun hareketlerini konuşma tarzını mimiklerini anlayacağınız onu süzüyorum.kardeşimle koyu bir sohbete daldılar.kardeşimin fikirleride benim için çok çok özel.kardeşime soracam nagihan nasıl falan soramıyorum.ömer dediki benimle otogara yürürmüsünüz eve gitmek için aceleniz yoksa.bizde olsun dedik.otogarda işi vardı.otogara gittik nagihana dedimki hadi biz lavaboya gidelim maksadım nasıl diye sormak.lavabodan içeri girer girmez kardeşim ablaa harika biri çok sevimli çok efendi akıllı biri bence hiç boş biri değil dedi.tam istediğim cevap ordan ayrıldık eve gittik.anneme anlattı kardeşim.annem ben dememişmiydim diyo. akşamı aradı ne diyosun dedi.dedim tamam ulaaa. ondan sonra 2007 temmuzda nişanlandık aralıkta evlendik.

ömerle arkadaşça konuştuğumuz sırada rizeli birisi teklif etmişti o okuldan arkadaşımdı.ama beni çok üzüyordu.bi seni seviyorum diyodu bi yok seni arkadaşça seviyorum diyodu salak.askere gidince 10 ay onunla uğraştım en son bastım tekmeyi ömeri kabul ettim.annem ve küçük kız kardeşim hep bana diyolardı sen boşuna uğraşıyorsun rizeliyle ömer sana teklif edecek ve sen onunla evleneceksin diyolardı.bende saçmalamayın deyip kızıyordum.öylede olmuş valla allah konuşturmuştu.

patikcim bende özlüyorum canım
inş daha sık gelebilirim.

ben artık çalışmak istemiyorum...evimde oturmak,gezmek aklıma eseni yapmak istiyorum..
bıktım ya çalışmaktan...

balcım bende çok sıkıldım. bekarken hiç böyle değildim kariyer delisiydim.çok değiştim.

olsunn .. anlat senn:)

Nevgül bence de anlat canımmm.

bizde geçen yıl bugünlerde evlenmeye karar verdik.. vay beee 1 sene ne çabuk geçti

Selam kızlar bende yakında sizden olcam yakında düğünüm var ama hem ev hem kariyer korkutuyo :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…