Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

selam kızlar.........

fenerbahçelileri tebrik eder trabzonlara geçmiş olsun dileklerimi iletirim :)) cimbomumada kendine gelmesini bu sezonda temenni ederim...

haftasonu pazar günü evden çıkmadık çok sakindi bol bol vücut ve kafa dinlendirdik...

ada mutfak perden çok kibar bende beğendim...

nevgül geçmiş olsun cnmm..sana şaşırıyorum okdr işin arasında bide köye yetiyosun ya tebrik koydum

böcükte horon tepmiş ben pek anlamam ama bi arkadaşım tonyalı onların ortamlarında bikaç kez tepmiştim bayıldım walla..al aşağuuuu

sağol balım şampiyon oldular işteee... biz herdaim şampiyonuz.balım demek arkadaşın tonyalı hemi.adını soyadını meraketim haa.
ne edelim balım o köy bizim köyümüzdür.

he nevgül siz her daim şampiyonsunuz
arkadaşımın adını diyememde...ist deler ama tonyada oturmuyolar cnm...

Kızlarrr herkeslere selamm
c.tesi hafta içinden kalan temizlik operasyonunu 6 ya kadar yaptık eşimle evim süper oldu bal dök yala kıvamında
sonra kızımı parka çıkardım ordan eşim yoktu kızımla oturduk bi restoranta açık hava başbaşa bi güzel yemek yedik kuzumla büyümüşte annesinin arkadaşı olmuş yavrum kızlar
pazarda eşimle kahvaltıya dışarı çıktık yedik içtik gezdik sonra ben eve geldim yemek yaptım bugün için sonrada akşam 8 se düğüne gittik annemlerle hep beraber bende horon teptim böcüüüüüükkkk yaaa geldim kızımı duş yaptırdım o uyudu sonra bizde kocişle başbaşa.....

çok güzel geçmiş hafta sonun maşallah.bütün haftasonlarınız böyle güzel olsun canım.

çok güzel geçmiş hafta sonun maşallah.bütün haftasonlarınız böyle güzel olsun canım.

SAOL ŞEKERİM AMA ŞU TRABZONSPOR ŞAMPİYON OLSAYDI DAHA GÜZEL OLCAKTI EŞİM İÇİN ÜZÜLDÜKKK

AMA BİZE HER YER TRABZON dimi nevgülüm biz gönüllerin şampiyonuyuz

SAOL ŞEKERİM AMA ŞU TRABZONSPOR ŞAMPİYON OLSAYDI DAHA GÜZEL OLCAKTI EŞİM İÇİN ÜZÜLDÜKKK

AMA BİZE HER YER TRABZON dimi nevgülüm biz gönüllerin şampiyonuyuz

kesinlikleee.eşine deki eşit puanlarla,hakemlerin müthiş yardımlarıyla satılık kaleci ve oyuncularla şampiyon oldular işteee.varsın olsunlar.haa trabzonada kızıyorum bizede oh oldu.sen 9 puan öndesin.bırak hangi maçı satın alacaksa alsın.sen kendi oyununa bak.gelsin 9 puan farkı kapatsın bide şampiyon olsun.has oldu onlarada.neyse birsencim futbol konuşmayalım olan olmuş.

Son düzenleme:
sorma lamecim.bu hafta sonu annemlere gidecem allah izin ederse.onu düşünüp mutlu oluyorum.sen nasılsın bakalım.
hmmm ne güzel... bol bol hasret giderirsin artık anneciğinle:))
bende napim canım yaaa.. yine yoğun bir hafta sonu işte...

başlığa bakınca bana uygun geldi.bende katılayım dedim aranıza merabalar kızlar.

hoşgeldin...

Selam kızlar ben gene dosyalara gömüldüm çalışıyorum dün direksiyon sınavım vardı bugün beşte açıklancak bakalım ne olcak :18::18::18:

Sağol nevgülüm kızlar nerde ne var ne yok topikte kimler neler yaptı bakalım anlatın hele

kızlar nasılsınız? iyiki 4 gün evdeydim. çünkü perşembe oğluşumun ateşi çıktı. onu düşürmekle uğraştım ve o gün çok huysuzdu. iştahı yoktu mamasını bile yemedi. sürekli kucakta evde dolaştık durduk. anakucağına koyunca ağladı. gecede uyandı mamasını yedi sonra uyumadı. o kadar yorgundum ki alıp yatağımıza getirdim. babasıyla elini tuttuk. gözlerimizi kapatınca bir bana bir babasına baktı ve uyudu yavrum. ama sabaha kadar arada mızıldandı. ertesi günde sürdü mızmızlığı. cumartesi iştahı düzeldi ve günüz uyudu. bende yazlık ları çıkarıp kışlıkları hurca koydum. yazlıkları yıkadım. havada çok güzeldi ve çamaşırlar hemen kurudu. 2 sele ütüm var. dünde eşimle birlikte oğluşumu dışarı çıkardık. alsancak'a gittik. pizzacıya girdik. maşallah yavrum uslu durdu. sonra sahilde dolaştık. çok iyi geldi. ama geceleri uyumamak için deli oluyor. bende arabasına koyup aşağıya iniyorum. kapının önünde uyuyana kadar dolaşıyorum arabayla. uyuyunca babası eve gelmiş oluyor, alıp yatağına koyuyor bu da yeni bir huy oldu. bugünde istemiye istemiye işe geldim.

canım çok çok geçmiş olsun.dilerim düzelir uykusu.ama bence öyle dışarı çıkarıp dolaştırıp uyutmaya alıştırma.ama işte insan mecbur kalınca ne yapacakki.

sağol nevgülcüm alışsın istemiyorum ama saat 9 u geçiyor hala uyumuyor. uykusu var aslında gözlerini ovuyor ama yok. birde banyodan sonra çok güzel uyurdu. dün akşam yıkadık ama nafile. bu kadar geçe kalmaması lazım bide sabah 6 da kalkıyor.

anladım ya cidden bazen ne yapacağımızı şaşırtıyorlar bize.sen yinede ne yap et evde uyut.kucağında pışpışla alışmasın derim ben.benimkide akşam hem uykusu geldi hem aç.uyku oluncada yemek yewmek istemiyor delirdim.9 da yatırsam bile mutlaka uyanıyor yine.bende bu sefer zaten yeni yedi yemez deyip beklesin azcık diyorum.bu sefer yine uykusu geliyo yemek yemek istemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…