Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

topiğin adı değişçek bu gidişle...

hem eşim hem işim hemde kaynananişim var....

olsun kızzzz dedikodu yaparıkkkk

a.s cnm saol

olabilir mantıklı benimkide önümüzdeki ay gelecek hazırlıklar için
gözünaydın ladyyyyy dört gözle bekliyon dimiiiiii
hehehe
başka kimin var
nevgulu biliyorum.

benim yokkkkk şehir dışında cnm

bizdende selam et lamecim...

olabilir mantıklı benimkide önümüzdeki ay gelecek hazırlıklar için

hadi gözün aydın...kavuşucaksın :)

hehehe
başka kimin var
nevgulu biliyorum.

duygunun var...ne bilimm elimi atssam kaynanaya çarpıyo :))

benim ki gibi sinir eder durur seni layydicim.gerçi herkes aynı değil.köyden geldim cumartesi akşam yorgunluktan ölüyorum.banyo yapacam oğlumla ilgilenecem falan buda yemek bekliyor.banyodan duyuyorum.eşime ne zaman yemek hazırlayacak gibi bişey dedi.eşimde şimdi çıkar banyodan hazırlar diye cevap verdi.zeytinyağlı fasulye vardı.gündüz ondan yemiş ona yetecek kadar daha vardı ısıtayım dedim.mutfaktan duyuyorum eşime diyo ben fasulye yemem daha.gidip zıkkım yee diyesim geldi o sinirle.hazır çorba yapsın bana salata yapsın bana.köyde tavuk pişirmiştik.ondan kalmıştı.almışitım yanıma.onu verdim bide salata yaptım ona alllllll dedim içimden.dışımdan dicem tutmayacam kendimide kocamla papaz olacaz işte.

Son düzenleme:
nevgülll...Rabbim sana ve senin gibi olanlara sabır versin
ne zordur çekmeyen bilmez...benim başımda olmadığı için bilmem belki ama anlıyabiliyorum...
işllh mükafatını alırsın cnm bu sabrının...

aman gelmesin başını şişirir.sanki o doğuracak gibi herşeyi kendi bildiği gibi yapmak ister.

layyydicim canım sağlıkla gelsin bebişin inşallah.

sağol canım inşallah en büyük duam sağlıklıca gelmesi bebişimin bende istemiyorum gelmesini ama napim gelme diyemiom

olsun kızzzz dedikodu yaparıkkkk

a.s cnm saol

gözünaydın ladyyyyy dört gözle bekliyon dimiiiiii

benim yokkkkk şehir dışında cnm

bizdende selam et lamecim...

hadi gözün aydın...kavuşucaksın :)

duygunun var...ne bilimm elimi atssam kaynanaya çarpıyo :))

evet kızlar dört gözle bekliom piskolojim bozuk davranışlarım ayarsız olabilir bahanem var hamişim

nevgülll...Rabbim sana ve senin gibi olanlara sabır versin
ne zordur çekmeyen bilmez...benim başımda olmadığı için bilmem belki ama anlıyabiliyorum...
işllh mükafatını alırsın cnm bu sabrının...

inşallah canım sağol kuşum benim.dilerim hiç çekmezsin.

hem o kadar çalış gel bide utanmadan öle mi der kaynanalık yapıyor güya allah sabır versin canım siz süreklimi beraber kalıyorsunuz

Kızlarrrrrrrrrr sınavı geçmişim Sıra ehliyet almakta 325 tl ama ya olsun sınavı geçtim ya onu da alırız bir gün

yani kesinlikle sen bu dönemde ne dediğinide bilmezsin.stres sana yasak.içine sakın bişey atma.moralin yüksek olmalı.

inşallah canım sağol kuşum benim.dilerim hiç çekmezsin.

amin cnm işllh...kimse çekmesin....
hiç anlamam niye kızların anneleri yanlarında yaşamazda erkeklerin anası kapaklanır anlamam...
bizim analarımız napçak yani??? hem bizide anamız doğurdu oğluşları kaynanalar doğurduysa...

hem o kadar çalış gel bide utanmadan öle mi der kaynanalık yapıyor güya allah sabır versin canım siz süreklimi beraber kalıyorsunuz

evet canım malesef sürekli bizde.bide biz eşimle sırtımıza yük aldık suni gübre.ip omuzlarımızı kesti.eşimde garibim gösteriyo buna bak anne omuzlarım kızardı falan diye.buda hemen aahh oğlum benim gibi bir çuvalmı götürdün sanki.hemen kendinden örnek verir.ya sen öyle yaşamışsın çalışmışsın diye oğlununda öyle yaşayıp öyle çalışması mı gerek yoruldu tamam demen için.şaşıp kalıyorum.insan oğlum yorulmuşsunuz falan der dimi.

yani ama işte der mi hiç demez onlar popüler olacak ön planda hep ona ah vah diyecen içleri rahat etmez başka türlü kaynanağın günahı çokmu hamile hamile günah toplamıyım sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…