olabilir mantıklıbenimkide önümüzdeki ay gelecek hazırlıklar için
topiğin adı değişçek bu gidişle...
hem eşim hem işim hemde kaynananişim var....
duygucum.. güzel haberlerini bekliyoruz canım..
melodicim.. geçmiş olsun canım.. çalışan bir anne için en zoru budur sanırım..
shecim.. gözünüz aydın....
kızlar adanın selamı var hepinize....
gözünaydın ladyyyyy dört gözle bekliyon dimiiiiiiolabilir mantıklıbenimkide önümüzdeki ay gelecek hazırlıklar için
hehehe
başka kimin var
nevgulu biliyorum.
duygucum.. güzel haberlerini bekliyoruz canım..
melodicim.. geçmiş olsun canım.. çalışan bir anne için en zoru budur sanırım..
shecim.. gözünüz aydın....
kızlar adanın selamı var hepinize....
olabilir mantıklıbenimkide önümüzdeki ay gelecek hazırlıklar için
hehehe
başka kimin var
nevgulu biliyorum.
aman gelmesin başını şişirir.sanki o doğuracak gibi herşeyi kendi bildiği gibi yapmak ister.
layyydicim canım sağlıkla gelsin bebişin inşallah.
olsun kızzzz dedikodu yaparıkkkk
a.s cnm saol
gözünaydın ladyyyyy dört gözle bekliyon dimiiiiii
benim yokkkkk şehir dışında cnm
bizdende selam et lamecim...
hadi gözün aydın...kavuşucaksın :)
duygunun var...ne bilimm elimi atssam kaynanaya çarpıyo :))
nevgülll...Rabbim sana ve senin gibi olanlara sabır versin
ne zordur çekmeyen bilmez...benim başımda olmadığı için bilmem belki ama anlıyabiliyorum...
işllh mükafatını alırsın cnm bu sabrının...
benim ki gibi sinir eder durur seni layydicim.gerçi herkes aynı değil.köyden geldim cumartesi akşam yorgunluktan ölüyorum.banyo yapacam oğlumla ilgilenecem falan buda yemek bekliyor.banyodan duyuyorum.eşime ne zaman yemek hazırlayacak gibi bişey dedi.eşimde şimdi çıkar banyodan hazırlar diye cevap verdi.zeytinyağlı fasulye vardı.gündüz ondan yemiş ona yetecek kadar daha vardı ısıtayım dedim.mutfaktan duyuyorum eşime diyo ben fasulye yemem daha.gidip zıkkım yee diyesim geldi o sinirle.hazır çorba yapsın bana salata yapsın bana.köyde tavuk pişirmiştik.ondan kalmıştı.almışitım yanıma.onu verdim bide salata yaptım ona alllllll dedim içimden.dışımdan dicem tutmayacam kendimide kocamla papaz olacaz işte.
sağol canım inşallah en büyük duam sağlıklıca gelmesi bebişimin bende istemiyorum gelmesini ama napim gelme diyemiom
evet kızlar dört gözle bekliom piskolojim bozuk davranışlarım ayarsız olabilir bahanem var hamişim
hem o kadar çalış gel bide utanmadan öle mi der kaynanalık yapıyor güya allah sabır versin canım siz süreklimi beraber kalıyorsunuz
inşallah canım sağol kuşum benim.dilerim hiç çekmezsin.
Kızlarrrrrrrrrr sınavı geçmişimSıra ehliyet almakta 325 tl ama ya olsun sınavı geçtim ya onu da alırız bir gün
evet canım malesef sürekli bizde.
hem o kadar çalış gel bide utanmadan öle mi der kaynanalık yapıyor güya allah sabır versin canım siz süreklimi beraber kalıyorsunuz
evet canım malesef sürekli bizde.bide biz eşimle sırtımıza yük aldık suni gübre.ip omuzlarımızı kesti.eşimde garibim gösteriyo buna bak anne omuzlarım kızardı falan diye.buda hemen aahh oğlum benim gibi bir çuvalmı götürdün sanki.hemen kendinden örnek verir.ya sen öyle yaşamışsın çalışmışsın diye oğlununda öyle yaşayıp öyle çalışması mı gerek yoruldu tamam demen için.şaşıp kalıyorum.insan oğlum yorulmuşsunuz falan der dimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?