Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

lady devlet hastaneleri de güzel olabiliyor. gidip bir araştır istersen hastaneyi. normal doğum nasıl oluyor bilgi al. inşallah normal doğum yaparsın sende.
nisan mayıs annelerini okudum demişsin ordan korkmuşsun ama diyorum ya kimsenin kötü hikayesini dinleme. millet abartmaya bayılır, onun doktorundan kaynaklı kötü geçmiştir senin iyi geçer.
normal doğumda son hafta hurma yeniyor doğum kolay olsun diye. ben yemedim çünkü bayram tatili hastanem normal doğumu kabul etmedi. 9 gün bebişim doğmasın diye ne dua ettim. bilmediğim bir hastanede yapacaktım doğumumu.

ulaaa ne çok şey yazmışsınız.ya
tanem gelmedi bir tebrik edemedim onu.
patiğim geçmiş olsun hastamısın.
ada kaynanam için söylediklerin ahh keşke öyle bir kaynana olsada bende yaptıklarımı canı gönülden yapsam.
balım hayırlı olsun.hadi yolu aç inş arkandan gelirimkocem çalışmalara başlayalım diyo valla.

adacım hoşgeldin cnm ne güzel erkenden evdesin

sağol cnm bnmm...işllh açarım yaa :)) sen bi büdüş dahamı düşünüyosun bakayım..hadi hayırlısı cnm sanada...

BALIM HAYIRLISI İNŞALLAH KIZZZ

canım senin kızın kaç yaş

selam tatlim inşallah sendende bekleriz

hoşgeldin kaçak

yemek yedim geldim yemeklerde güzel yapmışlar çok yedim nefes alamıom

doğru diosun aslında en azından bilgi alırsam belki rahatlarım düşüncem değişir bu ay gittiğimde konuşuyum en iisi

sağol cnm bnmm...işllh açarım yaa :)) sen bi büdüş dahamı düşünüyosun bakayım..hadi hayırlısı cnm sanada...

evet balım rabbimde isterse gönderirse bir büdüş daha istiyorum.malum benim büdüşler çok nazlılar öyle hemen gelmiyolar.

ayyyy çok sevindim yaaa nekadarlıkk?

sanırım 8 haftalık cnm öle bişi dedi gibi hatırlıyorum ama
etrafımda hamiş okadan çokki karıştırmış olabiliirim

evet balım rabbimde isterse gönderirse bir büdüş daha istiyorum.malum benim büdüşler çok nazlılar öyle hemen gelmiyolar.

hadi bakalımmm belki bu seferki hızlı olur :)

hoşbuldum birsencim,evet iyi oluyor erken evde olmak....
Eylül ayından beri rahatım öncesinde özelde çalışıyordum akşam 20:00 de evde oluyordum....biliyorum ne demek olduğunu yani....

o kadar çok hamile haberi alıp o kadar çok hamile görüyorum kii ya daha önce bu kadar dikkat etmiyodum ya da bu yıl nüfus patlaması olacak:))

hoşbuldum birsencim,evet iyi oluyor erken evde olmak....
Eylül ayından beri rahatım öncesinde özelde çalışıyordum akşam 20:00 de evde oluyordum....biliyorum ne demek olduğunu yani....

öğretmendin dimi adacım
senin yemek merakında aynı ben gibi bayılırım yemek yapmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…