biri gıngın almış geçmişte okudumda kim olduğunu unuttumhayrlı olsun güzel günlerde binersiniz inşallah
herkese slm.lar kızlar....
geçmişi okumadan yazmıyordum ama dedim şimdi yaz hazır bayağı kalabalıkken
bir bitireyim geçmişi gelem....
arada da şöyle hafif yaz gününe uygun bir yemek yapasım var ama ne.....tarif bakınayım...
benim koce evde ya bu hafta o yüzden uyanmasına yemek hazır olsun...
ulaaa ne çok şey yazmışsınız.ya
tanem gelmedi bir tebrik edemedim onu.
patiğim geçmiş olsun hastamısın.
ada kaynanam için söylediklerin ahh keşke öyle bir kaynana olsada bende yaptıklarımı canı gönülden yapsam.
balım hayırlı olsun.hadi yolu aç inş arkandan gelirimkocem çalışmalara başlayalım diyo valla.
BALIM HAYIRLISI İNŞALLAH KIZZZ
canım senin kızın kaç yaş
selam tatlim inşallah sendende bekleriz
hoşgeldin kaçak
lady devlet hastaneleri de güzel olabiliyor. gidip bir araştır istersen hastaneyi. normal doğum nasıl oluyor bilgi al. inşallah normal doğum yaparsın sende.
nisan mayıs annelerini okudum demişsin ordan korkmuşsun ama diyorum ya kimsenin kötü hikayesini dinleme. millet abartmaya bayılır, onun doktorundan kaynaklı kötü geçmiştir senin iyi geçer.
normal doğumda son hafta hurma yeniyor doğum kolay olsun diye. ben yemedim çünkü bayram tatili hastanem normal doğumu kabul etmedi. 9 gün bebişim doğmasın diye ne dua ettim. bilmediğim bir hastanede yapacaktım doğumumu.
kızlar tanem hamilemi??
sağol cnm bnmm...işllh açarım yaa :)) sen bi büdüş dahamı düşünüyosun bakayım..hadi hayırlısı cnm sanada...
canım senin kızın kaç yaş
birsencim benim kızım eylül 27de 4 yaşında olacak inşallah..
ayyyy çok sevindim yaaa nekadarlıkk?
evet balım rabbimde isterse gönderirse bir büdüş daha istiyorum.malum benim büdüşler çok nazlılar öyle hemen gelmiyolar.
sanırım 8 haftalık cnm öle bişi dedi gibi hatırlıyorum ama
etrafımda hamiş okadan çokki karıştırmış olabiliirim
hadi bakalımmm belki bu seferki hızlı olur :)
ayyyy çok sevindim yaaa nekadarlıkk?
hoşbuldum birsencim,evet iyi oluyor erken evde olmak....
Eylül ayından beri rahatım öncesinde özelde çalışıyordum akşam 20:00 de evde oluyordum....biliyorum ne demek olduğunu yani....
sanırım 8 haftalık cnm öle bişi dedi gibi hatırlıyorum ama
etrafımda hamiş okadan çokki karıştırmış olabiliirim
hadi bakalımmm belki bu seferki hızlı olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?