Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

nevgül maşalllah cnm ben birinciye zor cesaret ettim sen 2.düşünüyon.ççalışcanmı gene 2.de

tabikide hayrlısından versin allah benim düşüncem 2 belkide 3

pazar günü sohbet ediyoz kocişle diyoki bi tane de erkek olsun eeee dedim 2. oldu kız oldu bidaha 3 e kadar yolu var diyo git işine dedim yaaaa makinemi var karşında ohhh ne ala memleket erkeklere göre hava hoş dimi ama

izleyemedim balım neoldukine havvaya

cadı kaynana bohçaları istedi pınarla şöför gitti...annesi ne var ne yok verdi havvanın...
babası ama leş kargası gibi ya...
dükkanı notere gidip alcaz diyolar...adama yok ya vermem diyo :)))sanki parasını vermiş gibi...
arabayıda aldılar....

babasıda gitti kendi bohçalarını istedi..yusufun cadı anası hepsini çatıdan tek tek adamın üstüne attı :))

bittimi şimdi tamamen ayrıldılarmı_?havada ne çirkin ağlıyo yaaa o gözlerini havaya dikmesi beni gıcık edio.burnuda havada

bende izleyemedim noldukine ? O havvanın ağlayışı bi garip ağzınımı ayırır napar tuhaf

sonunu bende izliyemedim ama amcaoğlu ipini çekçem bu gece yusufun diyodu ne etti bilmem....
ama yusuf çok ağladı..

davetiye örnekleri geldi yırttı tek tek...

pazar günü sohbet ediyoz kocişle diyoki bi tane de erkek olsun eeee dedim 2. oldu kız oldu bidaha 3 e kadar yolu var diyo git işine dedim yaaaa makinemi var karşında ohhh ne ala memleket erkeklere göre hava hoş dimi ama

yani onlara göre hava hoş

o kadına sinir oluom zati havvanın teyzeside çok fena ama onu sefiom ne hikmetse

valla ben 4 tane istiyorummmmm.

dur annemm dur sende yavaş ıccık vur didiysek öldürme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…