tabikide hayrlısından versin allah benim düşüncem 2 belkide 3
tabikide hayrlısından versin allah benim düşüncem 2 belkide 3
izleyemedim balım neoldukine havvaya
sen sağlıkla bir kucağına al 3-4 aylıkken ben o zaman sana sorarım ister misin diye.
ben bir bakıcı daha bulamam
izleyemedim balım neoldukine havvaya
bittimi şimdi tamamen ayrıldılarmı_?havada ne çirkin ağlıyo yaaa o gözlerini havaya dikmesi beni gıcık edio.burnuda havada
bende izleyemedim noldukine ? O havvanın ağlayışı bi garip ağzınımı ayırır napar tuhaf
iyi cnm senden kardeş yapcan hee oğluşunaa hadi hayırlsı
bende akşam öyle baktım ama bayadır izlememiştim nolduda havva yusuf ile ayrıldı
nevgül maşalllah cnm ben birinciye zor cesaret ettim sen 2.düşünüyon.ççalışcanmı gene 2.de
pazar günü sohbet ediyoz kocişle diyoki bi tane de erkek olsun eeee dedim 2. Oldu kız oldu bidaha 3 e kadar yolu var diyo git işine dedim yaaaa makinemi var karşında ohhh ne ala memleket erkeklere göre hava hoş dimi ama
sonunu bende izliyemedim ama amcaoğlu ipini çekçem bu gece yusufun diyodu ne etti bilmem....
ama yusuf çok ağladı..
davetiye örnekleri geldi yırttı tek tek...
pazar günü sohbet ediyoz kocişle diyoki bi tane de erkek olsun eeee dedim 2. oldu kız oldu bidaha 3 e kadar yolu var diyo git işine dedim yaaaa makinemi var karşında ohhh ne ala memleket erkeklere göre hava hoş dimi ama
cadı kaynana bohçaları istedi pınarla şöför gitti...annesi ne var ne yok verdi havvanın...
babası ama leş kargası gibi ya...
dükkanı notere gidip alcaz diyolar...adama yok ya vermem diyo :)))sanki parasını vermiş gibi...
arabayıda aldılar....
babasıda gitti kendi bohçalarını istedi..yusufun cadı anası hepsini çatıdan tek tek adamın üstüne attı :))
valla ben 4 tane istiyorummmmm.
valla ben 4 tane istiyorummmmm.
havvanın nesi ortaya çıktı yusuf neden toprağa gitti
havvanın nesi ortaya çıktı yusuf neden toprağa gitti
nevgül hürrem gibimi olcan kız başımıza sürekli doğurcan[/QUOT
hürrem aşığı brck kız ne komiksin valla hünkarını izledin galiba bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?