yok be hemde benim hastanem iyide bi yer bilen bilir medical park bahçelievler bende cahil ne bilimde isteyim o halle öle işte ama acayip tatlı heyecanlar sakın korkmayın sonunu güzellikleri düşünün
meloşş doğum bitti dikecek doktor şey dedi narkoz verelim mi bende o heyecanla bayıltcaklar sandım istemedim öle çooook acı çektim doğum çok kolaydı yoksa zor olan oo meğer uyuşturcaklarmış kör cahilim işte
silmedımkı daha:26:
hoşbulduk kızlarrr
bublem nasılsın tatlım iyimisin özledim seni...neler neler olmuş konuşmayalı.ablana çok üzüldüm cnm umarım düzelir.bide korkum ucu sana dokunmaz inş yine
selam kızlar nasılsınızz
ekledım
çirkin çıkmışım dıye sıldıydım
hoşgeldin şeker.....
böcüş gördüm nihayet...senin neren zayıf nannnnn
benim gibi bişisin sende işte...
hoşgeldin şeker.....
böcüş gördüm nihayet...senin neren zayıf nannnnn
benim gibi bişisin sende işte...
hoşbulduk datlummm
ozmn resimde öle çıkmış böcük ama mşllh yani :))
çok saol cnm, onayda pürüz çıktı adres değişmiş,adresi bulamamışlar felan ,halloldu..haber bekliyos yine..GÜNAYDIN KIZLAR............
patikkkkk....geçmiş olsun cnm..dikkat et kendine....onaylandı sanırım krediniz...hadi hayırlı olsun cnm...nezmn taşınıyosunuz tam olarak..yakın olsak yardıma gelirdik walla...
böcük çok şeker anacımmm bu bobiiii.....bunlamı yatıyon nan yoksaa
patiğim geçmiş olsun canım. dikkat et kendine. biz bayanlar hep tezcanlıyız işimiz hemen olsun isteriz. bende geçen gün dolabın üstünden yarım dolu hurcu çekip yere attım ama korktumda. akşam eşimi beklesem bütün günüm ölecekti. bu arada ev alıyorsunuz sanırım hayırlı olsun. her kafadan ses çıkar hiç umursama gönlünüzden nasıl geçiyorsa öyle döşeyin evinizi.
geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ediyorum.
kesinlikle...bu insanlar isim işine neden karışırlar anlamam. biz evlendiğimizde karar vermiştik isimlere. daha doğrusu ben söyledim eşimde benimde sevdiğim isimler dedi ve hiç değişmedi. çocuğu karnımda ben taşıyım başkası gelsin ismini koysun. bence istediği ismi koyma en çok annenin hakkıdır.
ne albümü yafalbüm olmamış mı yaa:84::84:
zayıfım lenn
resımden mı anlamadım öle çıkmışım
26 beden kot bıle olmuo bazen sen karar ver
şaka gibi onca yazdııımm
internet yok dedi niyese..poffff.. çıkmam lazım
ee anlat bakalım şekerim neler var neler yok...
devriye polis gibim geziyosun...arada bir görüyoz bişi de anlattığın yokk
saol cnm
şeker naber cnm h geldın
napim cnm aynı iştee gidip geliyoz soru çözüyom cmt.sınav var spora gidiyom geçen hafta 2 gün gidemdim ablamlar burdaydı tartıda pek bişi değişmesede genede ben kıyafetlerimden hissediyom:))
dün akşamda dişim çekildi işte kurtuldum o dişden az işlerim kaldı dişle ilgili onun dışında bebiş için hazırlanmaya devam:))
bu arada araba aldık geçen hafta
hoşbuldum cnm
napim cnm aynı iştee gidip geliyoz soru çözüyom cmt.sınav var spora gidiyom geçen hafta 2 gün gidemdim ablamlar burdaydı tartıda pek bişi değişmesede genede ben kıyafetlerimden hissediyom:))
dün akşamda dişim çekildi işte kurtuldum o dişden az işlerim kaldı dişle ilgili onun dışında bebiş için hazırlanmaya devam:))
bu arada araba aldık geçen hafta
hoşbuldum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?