Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

o hastaneyi biliyorum gusel bende batı bahatda doğum yaptım ikitelli kadın doğum doktorları on numara..

hoşbulduk kızlarrr
bublem nasılsın tatlım iyimisin özledim seni...neler neler olmuş konuşmayalı.ablana çok üzüldüm cnm umarım düzelir.bide korkum ucu sana dokunmaz inş yine

canım benim bende seni özledimm..aynı korku bendede var biliyormusun...inşallah ucu bana dokunmaz..mahvolurum valla.neler çektim zaten

çok saol cnm, onayda pürüz çıktı adres değişmiş,adresi bulamamışlar felan ,halloldu..haber bekliyos yine..
bazı eşyalarım fazlaydı 3+1 den 2+1 e geçicez hem o odayı anneme götürücem haftasonu ondan toparlanıyodum..hem yazlıkların hepsi çıkmamıştı...

aynen canım her kafadan bir ses,yok böle alsaydınız yok şöle...Sabancının evlatlarıyız sankim :) varda harcamıyos aferim alıyonus diyen yok...

kesinlikle...
albüm olmamış mı yaa:84::84:
ne albümü yaf
zayıfım lenn
resımden mı anlamadım öle çıkmışım
26 beden kot bıle olmuo bazen sen karar ver

nerede ben göremiyom

Son düzenleme:
patık h geldın cnm
bende 3+1 de oturuyom alcam ev 2+1 olursa ne ederm bılmem dıom sanırım köşe takımımı bozcam ama ınş uygu bı ev bulurukta bozmam

tabıkı ya ev almak kolay mı sanıyorlar
sildim cnm

ee anlat bakalım şekerim neler var neler yok...
devriye polis gibim geziyosun...arada bir görüyoz bişi de anlattığın yokk

napim cnm aynı iştee gidip geliyoz soru çözüyom cmt.sınav var spora gidiyom geçen hafta 2 gün gidemdim ablamlar burdaydı tartıda pek bişi değişmesede genede ben kıyafetlerimden hissediyom:))

dün akşamda dişim çekildi işte kurtuldum o dişden az işlerim kaldı dişle ilgili onun dışında bebiş için hazırlanmaya devam:))

bu arada araba aldık geçen hafta

saol cnm

şeker naber cnm h geldın

hoşbuldum cnm

hoşgeldin canım..allah kazasız belasız güle güle kullandırsın inşallah arabanızı hayırlı olsun..

hoşgeldin şekerim
dütünüz hayırlı olsun
.bebiş için sıkı çalışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…