Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

okyonus karşındaki insanı eviyorsan evlenmekten korkma. insanın sevdiğiyle kendi yuvasını kurması çok güzel bir duygu. 8 yıllık tecrübemle yazıyorum.

çok saol canım :82: daha yeni çıktığı için alışıyorum ama düne göre daha cesaretliyim eminim ki evlendiğimdede dicem neden böyle saçma sapan ruh haline bürünmüşüm diyehayırlısı olsun herşeyin

ben olsam vermezdım cnm cok zamn olmamışkı eskı şirkette bellı sürede çalışmış ınsanlara resmı gunler ödenırdı
ama tabı sana kalmış:26:

bende vermeyi düşünmüyorum canım.

Onceden gelmemesı bıldırılmısse verılmez kesınlıkle..bu tur konuları' ıse yenı bırısını tekrar aldıgınızda bastan konusursanız daha ıyı olur sızın ıcın ..sevgıler

evet önceden söyledim. bende bu kadar uzun bir tatil olacağını bilmiyordum. bundan sonra öyle yapayım. şimdi 17 haziranda izne ayrılıcam. eğer çalışmaya devam etseydi izinde olduğum günlerin parasını da vermeyecektim. sonuçta para çalışığın günler için veriliyor. benim izin dönüşümde ikramiyeye denk geliyordu. ama bana çalışıp almayı hakediyorun denildi. ve alamadım aslında işgöremez raporum var ve izin dönüşümde ikramiye gününden önce olduğu için almayı hakediyordum ama işte kurallar böyle.

evt bende erken diye düsünüyorum. senin varmi cocuk? baslikta ki gibi hem is hem es senin icinde zormu?
evet canım zor ama çalışmayı da seviyorum, eşimi de idare edicez.
böyle böyle geçecek hayat..

shewall annemmmm sen ta orlardan burlara mı geliyon kız banada beklerim kuşum tanışırıkkkk

Son düzenleme:
cnm sıkılıo bugunde akşam olmak bılmedı

bı arkadaşım gelcek ınş gelırsıkıldım yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…