Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

brck fazla düşünmemeye çalış tatlım stresde çok etkiliyo anlıyorum seni elinde değil endişeleniyosun bende nezaman olurum diye düşünürken 1 ay olmadan oldum

birsen bende istanbuldayım canım.
ümraniye.
Böcükle yakınız
sen neresindensin.

Nevgul bu hafta kızla annesi vardı bitane kız erkek arkadaşıyla ev partisine gidiyordu öldük gülmekten..

evet onlar çıkarken koşuyor oda nasıl koşar arkalarından kız gidiyor diye

arada bakıyorumm ama bazen çok abartıyorlar sanki işletilenler biliyomuş gibi geliyo bana

bencede artık herkes biliyo cnm çünkü baya izliyo sanırım herkes.karşımda saçma saçma hareketler yapsa biri anlamamak mümkün diil bence.artık biliniyodur.para kazanamayan oldumu peki?

yaa çok matrak.bu akşam ana kız gelmişler.annesine yok botoks yaptır yok zamanı gelmiş.yok yaşın ilerlemiş.yok şimdi leopar giyindin akşam postmu giyecen.yok leopardan dost ayıdan post olmazmış.

haftasonu vardı o demek tekrarını verdiler...evt kadını çok gerdi kızı :)) nasıl saçına yapıştı ama..

ben çıkıyorum kızlar yemeğe gidim göbüşü doyuralım ordanda çıkarım gelmem bugün artık kendinize iyi bakın yarın görüşürüz inşallah

ben çıkıyorum kızlar yemeğe gidim göbüşü doyuralım ordanda çıkarım gelmem bugün artık kendinize iyi bakın yarın görüşürüz inşallah

afiyet olsun cnm tatlı yede hastanede zıp zıp oynasın bebiş .hoşçakal şeker

benim nişanlılığım 1 sene sürdü hemen hemen ama bna göre evliliğe hiç birzaman hazır hissetmez insan kendini bnm düğünüme 15 gün kaldı duygularm karmakarışk ve bır okadrda yogunum ama 5 senede nişanlı kalsam biliyorum ki evliliğre hazır hisetmiycektm karşındakinden eminsen sorun yok sadece biras cesaret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…