Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kızlarrrr ne oldu hiç yazmıyonuz yaaaa

meloş ada duyhas hoşgelmissiniz

meloş bugün geciktin hayrola şeker

kısss nevgül nerye kayboldun yine

Son düzenleme:
selam kızlar naber?
dün yine son bir bomba haber aldım. bakıcı işi bırakacakmış. o nedenini söyledi ama ben inanmadım. çünkü çelişkili konuşuyor. eminim ki başka bir yer buldu oraya gidecek. baştan söyledik ama işta herkes düşünceli olmuyor. memnun değilim diyordum zaten ama en azından yeni birini bulana kadar idare edecektim. dedim 17 hazirana kadar idare edin. bakalım filan dedi.
kızlar bir sorum var fikrini yazın.
şimdi ben 19 mayısta evdeydim ya 4 gün. bakıcıya ben evdeyim gelme dedim.
parasını verirken o 4 günü keseceğim. eşimde veriliyor diye biliyorum diyor.
sizce?

canım dr. gittik oğluşun kontrolü için.

canım geçmiş olsun önemli bişe yokdur maviş prensin dimi

melodi cnm bende verilir diye biliyom benim bi arkadaş da bebeğini baktırıyor kaynanası görümcesi gedi bakıcıya gelme dedi ama ücreti verdi cnm öle yani sonuçta sen gelme dedin o mazaret bildirmedi

Burdayım kızlar burdayım

Ben bakıcı durumlarına girmediğim için yorum yapamıcam :26::26::26:

ne zaman başlamıştı işe

hoşgeldin melodicim.nasılmış oğlun.

çok şükür iyi canım.

yok canım aylık kontrolüne gittik. ben zaten memnun değilim, bide beni yarı yolda bırakıyor. baştan anlattım ya başka iş aradığını kendi ağzıyla yakalandı. ben vermeyi düşünmüyorum.

eminim karşımdakinden çokta iyi anlaşıyoruz çok seviyoruz birbirimizi ama ne bilim düşündükçe sanki hazır değilim nezaman hazır olucam onuda bilmiyorum psikolojik sanırım ailemlede konuştum sıcak bakıyorlar eylülde olmasına 4 ay sonra olucak sanırım düğün ve nikah Allah yardımcımız olsun olmasını çok istiyorum uzaktayız ayrı şehirlerdeyiz ama ne bilim onunda tadı başka şoktan nezaman çıkıcam bakalım

okyonus karşındaki insanı eviyorsan evlenmekten korkma. insanın sevdiğiyle kendi yuvasını kurması çok güzel bir duygu. 8 yıllık tecrübemle yazıyorum.

Onceden gelmemesı bıldırılmısse verılmez kesınlıkle..bu tur konuları' ıse yenı bırısını tekrar aldıgınızda bastan konusursanız daha ıyı olur sızın ıcın ..sevgıler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…