Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

istek gönderdim ben sana canım.

Baaall benide görebilirsin ekledim.ama orda açıkım normalde kapalıyım bakında silecem.

gördüm tonyalı ama tam yüzün net değil..oğluşun sana benziyomu çıkaramadım..yanaklarınada mşşllh al al...ne yiyosan banada de cnm...

tanem sağol canım resimler pazar malı gibi oldu toplama gibi ama pcde onlar vardı sadecenek iş yerinin pcleri eski takozlardan zati hala telden bazen alıo bazen almıo

gördüm tonyalı ama tam yüzün net değil..oğluşun sana benziyomu çıkaramadım..yanaklarınada mşşllh al al...ne yiyosan banada de cnm...
evdeki pc de daha net olanlar var.burdaki resimler anca bu kadar.valla ne yiyiorum.lahana mısır patates marul maydanoz.hepsi ot. VALLA BALIM DEĞİŞİK BİŞEY YEMİYORUM.HAVADAN SUDAN YARADILIŞTAN.

Son düzenleme:
laydd...ben göremedim ama (

yarım saat oldu amma koyalı tekrar ekliim dicem yalama oldu fotolar ekle sil ekle sil sende göbüşlü halimi ekleyince görürsün canım onları silmem bi sürede burda yanımda eşim falanda olunca ondan hemen sildim :78:

nevgülcüm... ne şirin oğlun öylee... maşallah allah nazarlardan korusun.. sende al al maşallah:)

ladyy... bende göremedim...

akşama mangal keyfı var
işyerınde bahçedepatronla bıde tavla atarık
paraları kaparık:

orası işyeriyse burası ne....
seninki patronsa benimki ne....
nan rehabilitasyon merkezi gibi orası

ya arkadaş olmak gerek sanırım...yimekten gelince eklersin cnmm

orası işyeriyse burası ne....
seninki patronsa benimki ne....
nan rehabilitasyon merkezi gibi orası

evde stres yaşa gel bahçede ıkı dk otur stres neyım kalmıo
kuş seslerı cıcek kokuları salıncakta varohhh

akşam eve nasıl gtcem ben dedım şöforsüz neyım yakcezdeaşçı garuda yok ohh
dedı taksı tutaruk
ayy taksı parasıda bana kalcek gene

neler yapmıssınız az gittim fotolar falan filan ohh ohhh

şincik kimse kalmamış balll sen burdasın cnm napıyon

ana lamede burdaymış

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…