erkekler böle işte....aman açık verme cnm sende :))
eltimde hamile..kaynım diyoki eve gidesim yok :))) adamlar hemen bıkıyo leynnnn
anammmm kimler gelmiş meloş nevgül hoşgeldiniz yavrular
süper gidiyor tatlışım ... Kocişim için aynı şeyi söyleyemicem akşam işten gel yemek yap elektrik süpürgesini çalıştır falan bayağı bir yoğunnapim canım aynı şiler değişiklik yok git gel geri git geri gel gel tekrar gitsen napion nasılsın nası gidiyo hamişlik
tanemm...bigün kapı çalcekk görcen kumayı...90-60-90 hemide...
Evet canımya elimde değil mıymıy su getir onu getir bunu getir derken bile dilim alıştı artıkmıymıy olman çok normal hamilesin canım. benim mide bulantılarım olduğu dönemde hep halsizdim hep işten evegidince yatar uyurdum. yemek ti temizlikti hep eşim yapardı. erkekleri anlamak zor en hassas dönemindesin şaka bile olsa böyle denir mi kuma filan.
hoşgeldin. bende çalışıyorum ve evde bir oğluşum var. ondan ayrı kalmak çok zor ama çalışmak zorundayım.
Çok zor oluyor diyorlar tatlım hamdolsun benim bir kere bulandı o gün bile çok zordu . Senin kızın mı var kız çok bulantı yapıyor diyorlar ?ahhhhh tanemcim sen dua et bulantın yok ben 5 ay öldüm öldüm dirildim kocamdan evimden kokularından nefret ediyodum adam yanıma yaklaşınca git git diyodum anlatsam oooooo daha neler
Kız senin bulantın çok oldu mu ?taşıyan biziz sıkıntı çeken biziz bi of dememize bıkan onlar zatibenimkide göbeğime bakıp bakıp maşallah dir güler bide ne bozuluyonda kızıma diom dir çocuk doğsunda soracam zati
Bende bakacağım .hoşbuldum canım benim.
kızlar bu arada büdüş görmek isteyen albümüme bakabilir.orda büdüşüm 6bucuk 7 aylık.
hoşbuldum canım benim.
kızlar bu arada büdüş görmek isteyen albümüme bakabilir.orda büdüşüm 6bucuk 7 aylık.
süper gidiyor tatlışım ... Kocişim için aynı şeyi söyleyemicem akşam işten gel yemek yap elektrik süpürgesini çalıştır falan bayağı bir yoğun:d
evet canımya elimde değil mıymıy su getir onu getir bunu getir derken bile dilim alıştı artık :d gecenin beşinde mahsustan uyandırıyorum kocişi bana su getir diye :dKuma muhabbeti gırgır tatlışım
çok zor oluyor diyorlar tatlım hamdolsun benim bir kere bulandı o gün bile çok zordu . Senin kızın mı var kız çok bulantı yapıyor diyorlar ?
kız senin bulantın çok oldu mu ?
bende bakacağım .
teşekkür ederim bal teyzesi.koyarım benim resmide.mşllhh büdüşüne çok sevimli yaaaaaaa
Keşke bitanede senin resmin olaydı senide göreydik cnmmm
oyyyy oyyy büdüşünü yesinler seninnn yerim onu ben akşama benim için ısır onu kız cin gibi bakıyo allahım
Totosundan ısırırım
ayyyy meloş nevgül kıskandım ne bu bebelerinizin albümleri falan bende koyam da görün
nevgül baktım ama profil resmini gördüm albümlerini göremedim orda bile nasl bakıyor maşallah bıdışına
nevgül 41 kere maşşalah oğluşuna.
Zeytin gibi irir gözleri var maşşalah nazar değmesin inşallah.
Birsen sende koy bakalım kuzucuğuna.
arzucum sorma bende birçok şeyini göremiyorum. şimdi tek korkum dişini ilk ben görmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?