Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

erkekler böle işte....aman açık verme cnm sende :))
eltimde hamile..kaynım diyoki eve gidesim yok :))) adamlar hemen bıkıyo leynnnn

taşıyan biziz sıkıntı çeken biziz bi of dememize bıkan onlar zati benimkide göbeğime bakıp bakıp maşallah dir güler bide ne bozuluyonda kızıma diom dir çocuk doğsunda soracam zati

valla benim eşim gibi 2 sene bekleselerdi her ay iki üç defa doktor kontrollerine gelselerdi böyle bıkmazlardı.seve seve hamilelikte yardımcı olurlar.

Son düzenleme:
tanemcimmm...seni zorla sinirlendiriyolar ozmn cnm..sırf senle didişip adını kötüye çıkarmak için...sakın cnm prim verme..inadına rahat tavırlar sergile..hemen sinirlenip cevap verme kuzum..onların istediklerini yapma cnm...nasıl insan bunlar ya..hamiş bi bayana böle davranıyolar...

daha önce hiç çocuğum olmadı diyeydin saf şiiyee tabii bilmeyecen o annesinin karnındamı öğrenmiş allam ya uyuz etti beni

Son düzenleme:
napim canım aynı şiler değişiklik yok git gel geri git geri gel gel tekrar git sen napion nasılsın nası gidiyo hamişlik
süper gidiyor tatlışım ... Kocişim için aynı şeyi söyleyemicem akşam işten gel yemek yap elektrik süpürgesini çalıştır falan bayağı bir yoğun
tanemm...bigün kapı çalcekk görcen kumayı...90-60-90 hemide...

Evet canımya elimde değil mıymıy su getir onu getir bunu getir derken bile dilim alıştı artık Gecenin beşinde mahsustan uyandırıyorum kocişi bana su getir diye Kuma muhabbeti gırgır tatlışım
ahhhhh tanemcim sen dua et bulantın yok ben 5 ay öldüm öldüm dirildim kocamdan evimden kokularından nefret ediyodum adam yanıma yaklaşınca git git diyodum anlatsam oooooo daha neler
Çok zor oluyor diyorlar tatlım hamdolsun benim bir kere bulandı o gün bile çok zordu . Senin kızın mı var kız çok bulantı yapıyor diyorlar ?
taşıyan biziz sıkıntı çeken biziz bi of dememize bıkan onlar zati benimkide göbeğime bakıp bakıp maşallah dir güler bide ne bozuluyonda kızıma diom dir çocuk doğsunda soracam zati
Kız senin bulantın çok oldu mu ?
hoşbuldum canım benim.

kızlar bu arada büdüş görmek isteyen albümüme bakabilir.orda büdüşüm 6bucuk 7 aylık.
Bende bakacağım .

birsen hoşbulduk canım.
tanem iyi yapmışsın ver cevaplarını niyeyse herkes çocuk konusunda bilge oluyor.
valla ben bile annemin dediklerinin çoğunu yapmadım. ona kalsa çocuğum mıymıy bişey olurdu. birşey söylim mi kitap okumasan bile internet diye bişey var. ben kasım annesiyim ve kasım anneleriyle konuşuyoruz. çok faydasını gördüm. bir kere anne kendi yavrusunu çok iyi tanır. annem o kadar tecrübeli olmasına rağmen ben tecrübesizliğimle birçok şeyi kendim hallettim. küçük bir örnek oğlum 1 aylık filandı gözlerinde çapaklnma oluyordu. annem eşim filan hep olur normaldir dedi. ve eşim çocuğu olanlara eczaneye filan danıştı hepsi normal dedi ama ben normal olmadığını hissettim ve dr. götürelim dedim. ve oğlumun gözü enfeksiyor kapmış. allah korusun onları dinlesem nolurdu. en iyisini annler bilir canım.
arzucum sorma bende birçok şeyini göremiyorum. şimdi tek korkum dişini ilk ben görmek istiyorum.

oyyyy oyyy büdüşünü yesinler seninnn yerim onu ben akşama benim için ısır onu kız cin gibi bakıyo allahım

ayyyy meloş nevgül kıskandım ne bu bebelerinizin albümleri falan bende koyam da görün

tanem benim 3 ile 5 inci ayım kötüydü sürekli leblebi yiyiyordum sabahları çok kötü oluyordum özellikle iş yerinde yemekhaneye çıkınca kokudan içim kalkıyorduu kötüydü yani benimki

nevgül baktım ama profil resmini gördüm albümlerini göremedim orda bile nasl bakıyor maşallah bıdışına

nevgül 41 kere maşşalah oğluşuna.
zeytin gibi irir gözleri var maşşalah nazar değmesin inşallah.

birsen sende koy bakalım kuzucuğuna.

arzucum sorma bende birçok şeyini göremiyorum. şimdi tek korkum dişini ilk ben görmek istiyorum.[/QUOTE]

melodi sakınnnn dişlerini ilk gören hediye veriyomuş sakın gördüğünü söleme

Layd alıntıyı düzelt bebişim . Aman ara ara tuhaflaşıyor bunlar böyle .
Ay bide görsen hep bir muhalefetler ha haa gülsem mi ağlasam mı cevap veriyorum(tersliyorum) sinirli oluyorum cevap vermiyorum bu seferde çok üstüme gelip yüz buluyor kayınvalide Balım ya . Aslında kötülüktende değil biraz düşüncesizler dahada açıkcası çok kabalar . 3 tane görümce var son ikisi daha çocuk sayılır lisedeler onlar çok tatlılar onlarda diğerleri gibi olsa kafamı vuracak duvar arardım bu ailede ne işim var diye .

mşllhh büdüşüne çok sevimli yaaaaaaa
Keşke bitanede senin resmin olaydı senide göreydik cnmmm
teşekkür ederim bal teyzesi.koyarım benim resmide.

hadi yap da görek

arzucum sorma bende birçok şeyini göremiyorum. şimdi tek korkum dişini ilk ben görmek istiyorum.

melodi sakınnnn dişlerini ilk gören hediye veriyomuş sakın gördüğünü söleme [/QUOTE]

hadi yaaaaa şimdi ben sevinçle oğluşumun dişini gördüm demiycem mi? diş buğdayında kimin tabağında yüsük çıkarsa o bebişe tepeden tınağa giyim ve hediye alır. bakalım kısmet kime olacak. he he aslında annem görsün ona aldırayım. oda söylemezki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…