olalım o zaman
ya ben bu göbişimi nasıl eriticem? Haziran 19 kadar erimesi lazım. Arkadaşımın düğünü var. Hamile gibi duruyorum.
Birazdan yemeğe gidicem görüşürüz.
kıskandım bende ekliim bari göbüşlü fotomu telden atiimda
yok ben yoruldum artık sen daha yenisin..uzuunnnnnnnn yolun var :)
sarıl annemmmmm...
nolmuşki ben görmedim yılmazcığımı...
ahhh ahhh böcük keşke bu araalar ben öğretmenlere taktım az çalış çok tatil ne hayat beee al işte şimdide yaz tatilleri varrr:82:
tanem kızzzz sen çalışmıyon mu?
ballll düşünme boşver bende sıkılıyom zatiiii bu aralar çalışmak istemiyom nedense
allah senin iyiliğini versin ogün onun içinmi gece 3 teeeeee sen varya
kız halam gelcek dedin ya ben gerçek halan misafir yatıya gelcek zannettim ayyyyyyy ben ne safımmmmm yaaa
sanki tatilmi yapıyoruz bacaklarımızı uzatıp..yok temizlik yok yemekkkk...ayy bıktımmm :)))
aynenn haftanın 1 günü tatil oluyor temizlik çamaşır derken akşam oluyor gün nasıl bitiyor anlamıyor insan
h geldın cnmKızlar slm,
Ben yeni katıldımm.. çok sevdim forum sitesini ..
şimdi iş yerindeyim ve çalışmak istemiyorum ama evde mama ve bez bekliyen bi bebişim var.. çalışmalıyımmmmmmmmmmmm :2:
Arzuünler merhaba hoşgeldiniz .
Birsens maşallah kız bişey dicem çok zor mu bebek büyütmek ? Ben çok korkuyorum ya uyanınca duymazsam falan diyeAy bide kayınvaldiem geçen gıcık etti beni bak o geldi aklıma durduk yere bebeğin sana benzemesin diye tuhaf tuhaf konuştu
Lady naber kız ?
:) kayınvalidene bişi derdim ama neyse..yaşı başı var...
onane leynnnn benzer benzer anasınsın.....
Lamecim hiç bişey yok afedersin sadece bir kere mide bulantım oldu ama elimde olmadan bi mıymıntılık var üstümde istesemde atamıyorum herifimde bıktı artık ya hastayım ya mıymıy dün akşam diyorki çattıkya bizim hatun şimdiden nalları diktiBuna ben en iyisi kuma getiriyim bahaneyle bana sıcak yemek yapar diyor sonra bana dönüp diyorki di mi lan hem sana ev işlerini yapıverir diyor Kuma muhabbeti çok geçiyor bugünlerde hayırdır inşallah
hoşbuldum canım benim.
kızlar bu arada büdüş görmek isteyen albümüme bakabilir.orda büdüşüm 6bucuk 7 aylık.
kadının bırı dedıya
her erkek 4 kadınla evlenebılır ustelık diğer 3ü ımam nıkhlı olcek ve eşine demesı gerekmez
yanı erkekler kumaları karısının haberı olmadan alabılırmış
yasallaşsın dıo
dıkkat et
Sağ ol tatlımyerım bakışlarının onun
tanem hep sılmışsın ama sabırlı ol cnm boşver duyma herşeyı
Dur bakayım kız .ekledim kendimi kızlar bakabilürsünüz ama göbeksiz olanlar göbekli olanlarda yarın farkı görünce zatisilcem birazdan
Anaa hemen niye sildin kız göremedim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?