kızlar bize yeni sayaç takıldı. yani tüm apartmanın saatleri komple değişti. yani kesinti olunca insanlar telleri takmasın diye. ama sanki bu sayaçta daha fazla yazıyor. birde benim beyaz eşyalarım a sınıfı değil. sanırım ondan çok geliyor.
Lame nerlerdesin sen görüşemiyoruz
yavrulaaarr...
çok yoruldum yav...öğlende evde işlerim vardı toparlandım yolculuk var akşam ondan...
neler yapıyonuz...
lamecim akıllı sayaç almakla yetmiyormuş elektirik idaresine abone olmak gerekiyormuş tasarruflu tarifeye...
bizim buzdolabımız samsung kim soruyo lamem cvp vermiş...çok memnunuz...70x80 likten aldık modelini bilmiyım...
Bu akşam kına var amcamın kızının işler çok yoğunnn
bn çıkıyom görüşürüz....
bol bol oynarsın artık canım.....
Iyi eğlenceler kelebeğim...
kızlar ne yapıyorsunuz????
ewet bayadır oynamıyodummm
halay çekiyoz gel....
yoo neden ortalık karışsınki herkes fikrini yazıyor.kız kendine göre haklı ama kızın ailesi bakımlı die karşı taraftaki anneninde öyle olması gerekmez sadece.ozaman herkes dengine...
Hoşgeldin bal çalışmaya çalışıyoruz çok sıkıldım artık
annem için geçerli benim annem bakımlı olmasada süper şık giyinmesede annemden asla utanmam ben bal.asla ve aslaa.orda birine canım sıkıldı herkes kaynanasına kötü giyiniyo sevmiyom dese desteklermiş herkes dedide.ben bugüne kadar öle düşünen kimseyi görmedim kkda.neyse boşver hayırlısı olur inş o kızımız içinde güzel geçer.güzel heyecanlar bunlar...benim kayınvalidemde kokoş:)
ya o piknik masası çokmu ufaktır acaba kızlar çok hoş duri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?