Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

canım sayaçlarınız değiştiyse akıllı sayaç takılmıştır... onlarda da saat 10 dan sonra baya düşüyor fiyat.. mesela ben çamaşır makinasını 10 dan sonra açarım... bulaşığıda yatmadan açarım.... bu şekilde tasarruf etmeyi dene... ayrıca tasarruflu ampül al.. çok faydasını görceksin... bana 35 in üstü gelmez hiç.. bu ayda 28 gelmişti... ki günüm vardı ve fırını çok kullanmıştım...sen su ısıtıcıyı kaldırma şünkü ocağın tüplü... hiç gerek yok....

Son düzenleme:
Lame nerlerdesin sen görüşemiyoruz

canım öğleden sonra pek bakamıyorum...
annenlerin evi hayırlı olsun şimdiden..

samsung buzdolabını altı kat komşum almış.. 1 yıldır kullanıyor ve memnun.... biz evlendiğimiz zamanda baya uygundu ama tereddüt etmiştim.. sonuçta beyaz eşyada samsung çok yeni..... bosch almıştık biz...

yavrulaaarr...

çok yoruldum yav...öğlende evde işlerim vardı toparlandım yolculuk var akşam ondan...

neler yapıyonuz...

lamecim akıllı sayaç almakla yetmiyormuş elektirik idaresine abone olmak gerekiyormuş tasarruflu tarifeye...

bizim buzdolabımız samsung kim soruyo lamem cvp vermiş...çok memnunuz...70x80 likten aldık modelini bilmiyım...

bu arada akıllı sayaç takıp ,idareyede bildirenler...
diğer saatlerde normal tarifeden daha pahalı...

gündüzleri elektirk kullananlara göre bir durum değil yani,dikkat edin...

hoşgeldin canımmm..
hadi bakalım.... iyi yolculuklar şimdiden...
bende hep gece açıyordum valla akıllı sayaç diye...

canım duygu soruyordu annesi için...

Sağol lamecim bilgi küpüm benim

Patikim ben sordum anneme buzdolabı baktıkda ordan beğendim onun için sordum

yoo neden ortalık karışsınki herkes fikrini yazıyor.kız kendine göre haklı ama kızın ailesi bakımlı die karşı taraftaki anneninde öyle olması gerekmez sadece.ozaman herkes dengine...

ewet bayadır oynamıyodummm

halay çekiyoz gel....

erkenmi başladın sen
işyerinde hopaaaa

yoo neden ortalık karışsınki herkes fikrini yazıyor.kız kendine göre haklı ama kızın ailesi bakımlı die karşı taraftaki anneninde öyle olması gerekmez sadece.ozaman herkes dengine...

tamam apla bişi demedim...

annem için geçerli benim annem bakımlı olmasada süper şık giyinmesede annemden asla utanmam ben bal.asla ve aslaa.orda birine canım sıkıldı herkes kaynanasına kötü giyiniyo sevmiyom dese desteklermiş herkes dedide.ben bugüne kadar öle düşünen kimseyi görmedim kkda.neyse boşver hayırlısı olur inş o kızımız içinde güzel geçer.güzel heyecanlar bunlar...benim kayınvalidemde kokoş:)
ya o piknik masası çokmu ufaktır acaba kızlar çok hoş duri

Son düzenleme:
mesai bitimine az kaldı kızlar bugünüde bitirdikmi yarında cumartesi öğlene kadar çalışcezz tatill hobbbaa ertesi günde pazartesi koca bi hafta

Hoşgeldin bal çalışmaya çalışıyoruz çok sıkıldım artık

aman sıkılmak deme gözünü seveyim...

tamam brck bişi demedim bende...boşverrr herkez kendine göre haklıdır...takma bukdr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…