Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

brck piknik alanlarında zaten masa sandalye var cnm..ne gerek var kuş kadar yerde oturmaya..bence gereksiz...

brck piknik alanlarında zaten masa sandalye var cnm..ne gerek var kuş kadar yerde oturmaya..bence gereksiz...

ya memlekete annemlere die düşündümde.yeşillik çok bizim memlekette çünkü temiz hava dağlarda ohhh.güzel olur ama araba yok nasıl taşıcaklar zati

ya memlekete annemlere die düşündümde.yeşillik çok bizim memlekette çünkü temiz hava dağlarda ohhh.güzel olur ama araba yok nasıl taşıcaklar zati

aman brckkk boşver...serilsinler çimlere...
toprak gibisi varmı..elektriği çeker hem...

doğru diosun cnm aklıma geldi şimdi öle diyince.köye gidince çıkardım yeşil tepelere salardım kendimi yuvarlanırdım aşağı kadar çok eğlenceli olurdu kıyafetlerim çimen lekesi olurdu hep ozamanla kosla ekşın mekşında yoktu

çok severim bende doğayı...aman çim lekesi olsunda çıkmasın..şimdi kıyafetlerimizi lekeliyeceğimiz çim bile kalmadı...

ayyy brckkk bide biz napardık karadeniz de engebeli biliyon kar yağardı altımıza koyardık naylon aşağı doğru nasıl kayardık heyyyyy gidi günler heyyy çocukluğum ne güzel geçti yavvvv
sonra fındık ocağı derler onlara takılır öle dururduk özledim çok yaaaa

benim çocukluğumdada ananemlerin mahallesinde dut ağaçları vardı çıkardık tepelerine kuzenlerle karnımız ağrıyıncaya kadar yerdik şimdi ne ağaç kaldı ne bişey dutlar bile özelleşti manavlarda pazarlarda satılıyor artık

bende gider kızlarrr
herkese iyi tatiller çalışanlara kolay gelsin .p.tesi görşürüz inş.
mutlu haftasonları herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…