Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

slm güzellikler...nasılsınız bakalım....
evdeyim ben,tam da sizin istediğiniz gibi....ama benim derdim de hiç bitmiyor,şunu anladım ki görümcek'e en acilinden bir koca bulmalıyım,bulmalıyım ki benim hücre bu kadar onun derdine düşmesin.....

yavrular hiç sormayın....ya da durun sorun da anlatayım
ağlanacak halime gülüyorum be.....

yarın eşimin nikah şahidinin düğünü var....
demesin mi benim hücre,ablama söylemedim düğün olduğunu arayayım bir....
dedim ne alaka bay hücre,ablana neden söyleyeceksin ki??????
gelmek isterse gelsin diye bir cevap verdi bizimki.....
o an bir zangırdadığımı hissettim ama nasıl geliyor derinden derinden.......neden ki bir koluna beni bir koluna onu mu takıp gideceksin,ne bu ya akraba düğünü değil bir şey değil,sürekli bu onu yalnız bırakmama uğruna birlikte gideceğimiz yerlere onu da çağırıyorsun,ben de kızkardeşimi çağırayım o da gelsin tam olsun dedim.....
ve bay hücre'den gelen net cevap : çağır,gelsiiiiinnnnnn.........

anlayacağınız sinir oluyorum bu duruma,ama suçun büyüğü benim hücrede.....

ziyaretçiler üçledi niyeyse bir anda.......slm vermeyenler amannnn neyse.....
okuyun kızlar siz deyin ben ne edem bu duruma,nasıl bir yol izliyem.....

bilmiyorum tatlım ama evet çok can sıkıcı....bu derecede de olmaz ki....biraz daha zorlarsa sen git ablanla diyeceğim ben evde otururum....
akraba düğünlerinde bile kız sürekli bizi gözlemde benim hücre de arada mı kalıyor ne,diyelim salondan dışarı çıkacağız sigara içmek için haydi hoooppppp benimki abllaaaaaaa geliyon mu...
içimden diyorum yeter be,zıkkıma gelsin....

annesi olmadığı için yanlız kalmasını istemiyo işte ama bence abartıyo sanırım.adacım başıma hiç böle bişi gelmedi valla ne düşüneceğimi bilemedim.gece yatarken bi düşüneyim yarın yazarım sana.şimdi çıkmam lazım cnm.vay hücre vay
iyi akşamlar kıslar

adaer selam canim
ben topike gelip duzenli yaziyorum
senin geldiginde eve donus yolunda oldugumdan okuyorum sadece cepten zor oluyo yazmasi
daha oncede boyle ben burdayken yabancilar var ziyaretciler demistin beni kastediyosan diye aciklama yapayim dedimm

annesı olmadığından olabılır ama bu kadarda bıraz üzer senı
sonuçta sen eşisın ve önce sana sormalı gelmesınde sakınca var mı dıye
heryerede o gtcekse zaten sana ne gerekbence madem canını sıkıyo konuş eşinle
ablanla gıdersen benım gelmeme gerek yok dıye tepkını bellı et
yoksa arkası gelcek gıbıme gelıo
bışeye canının sıkmasını ızın verme neyse söyle konuş
o üzülsün sen neden üzülceksınkı

yoooo hayır kastettiğim sen değildin canım ya....
seni biliyorum en azından yazışamasakta topikte yazdıklarını okuyorum :))))
kullanıcı harici ziyaretçi yazıyor ya aşağıda ben onları dedim

brck.....canımsın,hele bir düşün de yaz bana yarına,öptüm....

bak çok doğru dedin,konuşayım da.....adam da aşırı bir düşkünlük saplantısı oluştu,konuşmamla düzelir mi bilemem....

oh icim rahatladi
ikinci kez yazinca dedimm acikliyim
samwhitemore falan dimi lafin
Allah yardimcin olsun gorumcenle ilgili canim zor durum

oh icim rahatladi
ikinci kez yazinca dedimm acikliyim
samwhitemore falan dimi lafin
Allah yardimcin olsun gorumcenle ilgili canim zor durum

ADACIM HOŞGELDİN....
eşin belliki ince düşünüyor ve sahiplenmiş görümceni..ama suç görümcende..diyebilir siz başbaşa gidin ben başka sefere gelirim filan diye..nasıl bir duygu sömürüsü yapıyorsa artık eşine...eşinde onu düşünmeden edemiyor demek...bari gittiğiniz yerlerde bi kısmet çıksada boşa gezmemiş olsa yanınızda...

ADA AKLIMA BİŞEY DAHA GELDİ...
eğer konuşarak çözemessen olayı..sende aynı şekilde yanına birisini kardeşini vs tak..bir süre sonra eşinde görümcende sıkılcak bu şekilde gezmenizden ve görümcen sıkıldığı için eşinde başbaşa kalmadığınız için kaçıcak delik arıyacak :))

bak bu yönünden hiç düşünmemiştim.....akıl küpü ballı lokmam,kız sen çok yaşa.....ben de sürekli benimkine kızıyorum ama görümcekte biraz düşünceli olmalı değil mi ya.....
inşallah o dediğin kısmet bir yerlerden çıkarda....eşim rahat rahat,Ada'nın ailesinin evindeyiz,eşimle sinemaya geldik,birlikte alışveriş yapıyoruz,Ada'nın kuzeninin düğününe gittik ve düğün çok güzel geçti....diyebilsin.AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…