Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

slm
kımseler yok
benımde hıc yazasım yok cnm sıkkın
bugün tanışma yıldönümümüzakşama ayakkabı alcem koceme

böcük noldu şeker?
bizimde önümüzdeki ay tanışma yıldönümümüz.
ve 10 yıl oluyor.

meloşşş canım naber hadi bari herkes anlatsın haftasonunuz nasıl geçti

boşvern ya

meloş nıce yıllara cnm

ben h sonu hep evdeydım temızlık yaptım
akşam 8de komsular kavga ettı ayrmaya gıttım ekşın yaşadık
sonra aldım o kavga eden bı komşumu hadı dedım çay ıcek
onları mısafır ettım 1 de gıttıler
bıraz uykusuzm o yuzden

benimde hafta sonum pek güzel geçmedi 2 gün yeni evli elticiğim var o geldi kaldı kocişim turnuvalara gitti haliçe h.sonu yoktu öle bizde kaynım eltim takıldık alışveriş gezme falan ama kocişim yoktu ya pek sarmadı öle kızlar.zati c.tesi hava kapalıydı moralim bozuldu kızımla doyasıya çayır çimen gezemedik .ve evdede tam işlerimi toplarlayamadım misafir olunca akşam çok çok işim var öffffffffff

böcükkk ne oldu kız gacılara ne alıp veremedikleri varrr
iyilik yapım dedin uykundan oldun böcüküm

bende çok uykusuzum aslında cuma akşamı arkadaşa yemeğe gittik işten çıkıp ordan gece 2 de geldik bırakmadılar bizi.
c.tesi eltim vardı 2 :30 yattık dün gece kociş bırakmadı 2 de yattık yaaa ben senden fena uykusuz böcükkk

sağolun kıslar!
böcüğüm sanada nice mutlu 10 yıllra inşallah!
valla bende dün kociş ve oğluşumla dışarı çıktım. dolaştık hava aldık. dondurma yedik. alışveriş yaptık. evde işler duruyor tabi.
akşam kocam süpürge yaptı sonra uzandık koltuklara.
bugün eve gittiğimde oğlum uyuyor olursa vileda yapıp toz alırım. banyomda lavabo wc ve duşakabin temizlendi. ama banyoyu yıkamam lazım.

biz hafta sonu anneanne ve dedeye gittik.köy havası aldık.resimler çekindik.oğlum orda dede dedi.dün 4 gibi evdeydik.ben duş aldım oğlumuda yıkadım.başım çok ağırdı yattık oğlumla uyuduk.eşimde mutfağı temizledi.buzdolabının yerini değiştirdi.süt verdi annem onu kaynattı.yemeği hazırladı.tavuk kızarttı çay yaptı kahvaltılık koydu biber kızarttı uyandırdı benisonra ben ortalığı topladım bulaşık falan.öyle işte.

bende kaç gündür uykusuzum oğluş yüzünden sabahın 4 ünde kalkıyor ve uyumuyor. oyun oynayacakmış. pazar sabahı bile 4 te kalktı. hiç halim yoktu eşim aldı salona götürdü. orda oynadılar ben uyudum. sonra o yatınca eşimde uyudu. çok uyusa barı 7 de kalktı yine. bende biraz oynatıp kahvaltısını yedirdim ve babamıza kahvaltı hazırladık.
bu sabahta 5 ta kalktı 8 de uyudu. sanki fabrikada işçi de erken kalkıyor.

benim oğlumda annemlerde çok mızmızlandı.beşiğini aradı uyuyamadı bizide uyutmadı tabi.gece 1 bucuk 2 ye geliyodu uyudu sabah 5 bucukta uyandı.ertesi gün yine 1 bucukta uyudu kafam kazan gibiydi.dişleride çıkacak diyoruz diyoruz bir türlü çıkmıyor.

kız ne şanslısın kocan neler yapıyomuş benimki öle yemek falan hazırlamaz ev işine yardım eder ama anaammmmm kocanın kıymetini bil yavrukuş

bide doğal sütleri iç iç ohhh beee onun için yanakların al al kız maşallah

yapar sağolsun.hee ben anamın sütünden başka süt içemem.

böcükkk ne oldu kız gacılara ne alıp veremedikleri varrr
iyilik yapım dedin uykundan oldun böcüküm

saçma sebepler işte
bennde yaprak sardım o ocaktaydı seslere çıktım apt.yıkılacak
çıktım üst kata ayırdık kavgayı
arada banada bı ıkı darbe geldıherkes bı ayrı gergın
konuşmalarımla zor bela ıkna ettımde kendıme mısafr ettım
gelın çay ıcek dedım çağırdım o vesıle ıle ılkkezde evıme geldıler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…